Ben içinden çıkamıyorum ne oluyor anlayamıyorum

silemelis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
154
15
118
İstanbul
Ben bu siteyi okuyan bazı bazı yorum yapan biriyim hiç düşünmemiştim içinden çıkamayacağım birşey olduğunu ve sizinle paylaşıp akıl alabileceğimi yardımınıza, vereceğiniz akıllara çok ihtiyacım var..
Ben 21 yaşında bir genç kızım çok ufak yaşta başladığım ve 6 yıldır devam ettirdiğim bir ilişkim var.Son 1 yıldır ise düşe kalka devam eden bir ilişki he bide kendi aramızda taktığımız yüzüklerimiz var ve benim içinden çıkamadığım da bu...
İsteme muhabbetinde ki tuzlu kahveden konu açıldı, ben içmem yapmam etmem ben orada yapacağımı yaparım yine de onu içmem diye tuttturdu.
Bende içmen önemli değil o kahvenin önüne gelmesi gerekir, sen dudağını değdirirsin içmez bırakırsın bu bir saygıdır gönlü hoş tutmaktır dedim eğer oradaki büyük insanların yanında onlara saygı gösterirsen saygı alırsın dedim.
Oda buna cevaben saygı gösterilmez alınır dedi bende saygı gösterilince saygı alınacağı kanaatindeyim.
Bana sen şimdi böyleysen biz seninle evlenemeyiz zaten dedi.
Daha sonra bunun üzerine bir sürü muhabbetler döndü tabi ilişki normal seyrinde devam ediyordu akşam buluşmak için yanına gittiğimde biz bu yüzükleri çıkaralım daha ortada bişey yok evlenirken takarız ben çıkaracağım ne diyorsun dedi dumur oldum kaldım hiç birşey diyemedim sen bilirsin diyiverdim tamam o zaman ben çıkaracağım bunu yarın dedi.
Anlayamıyorum ya kaç yıldır taktığı yüzük batmazken neden şimdi lütfen bişeyler söyleyin ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım içinden çıkamıyorum ???

Anladığım kadarıyla son bir yıldır bir takım sorunlar varmış aranızda..
Bana bu "tuzlu kahve" olayı biraz bahane gibi geldi doğrusu..

aklı karışmış açıkça konuş ya ben flört ederken hep şöyle şartlardım kendimi olucaksa olur olmucaksa ölüm yok sonunda herkes evladını kaybedio acısını unutuo onu mu unutmucam derdim.ve aklımda soru işareti olucağına,güven olmazsa hiç bişey olmaz unutma.sor nedenini öğren!hatta neden siz bu işi artık resmiyete dökmüyosunuz altı yıl uzun bi süre en azından bi söz felan

bu erkekler cok gereksız seylere takılıyorlar ve saygı konusunda cok haklısın kusura bakma ama tam bır odunmuş sevgılın , akışına bırak olayı hiç birsey olmamıs gıbı umrunda degıl gıbı davran sen değil o rahatsız olsun . yasın daha küçükmüş bende buna benzer bırsey yaşamıstım evlenmeden once bu zamanlarda olan aşklar genelde bu tarrz oluyor kac yasında sevgılın ?

ne kadar saçma sapan bir konu yuzunden tartışmışsınız daha doğrusu tepki vermiş erkek arkadaşın
bal gibi içecek,o küçük saygı göstermesi gereken kişi o büyüklerine ve geleneklere
sen ne kadar olgun düşünüyosun o ne kadar gereksiz
yüzüğüde takmassa takmasın keyfi bilir
sen de çıkar ve takma ve mesafeli ol bakalım derdi neymiş yakında öğrenirsin
evlenmesse de evlenmesin.dünyanın sonu değil ya
o nasıl davranıyosa sen de öyle davran..
sinir oldum sabah sabah

ne kadar saçma sapan bir konu yuzunden tartışmışsınız daha doğrusu tepki vermiş erkek arkadaşın
bal gibi içecek,o küçük saygı göstermesi gereken kişi o büyüklerine ve geleneklere
sinir oldum sabah sabah

:))) süper............

sinir oldum sabah sabah

Bende aynı şeyi düşündüm ama ben duygusal bir insanım bu yüzden çok katı duramıyorum.
Evlenmeden yapılmayacak o kadar çok şey varken bunu tartışmaya mı kaldık anlam veremiyorum

Şaka gibi..

Ufacık birşeyi nasıl da büyütmüşsünüz..

Ben eşime tuzlu kahve yapmadım, bi yanımızda eksik kalmadı hani..

Sizin ilişkinize gelince aslında kopmuş gibi, tuzlu kahvede işin bahanesi olmuş..

Basit bir mesele için sizinle tartışıyor ve evlenemeyeceğinizi ağzına alıyorsa bir kez daha düşünmeniz gerekiyor demektir.

evlenmesse evlenmesın 21 yasındakı kızın düşüncelerıne bak arkadaslardan bırı de demişya allah ölüm acısı vermesın nıye bı baskasını sevemem sanıp kendınızı harab edıyosunuz canınıza yazık sende mesafa koy küs gıbı dur ıyıce soguk davran sen soguk durunca dayanamıyosa sevıyo olabılır ama daha da uzaklasıyo koydugun mesafeye dayanabılıyosa zaten artık senı sevmıyodur..

Eğer şimdi alttan alan siz olursanız evlendiğinizde bu rolü üstlenecek daima siz olursunuz bunu düşünüp ona göre hareket edin derim...:34::34:

aklıma gelenler şunlar;

1-kahve bahane,ayrılık yöntemi bulmaya çalışmak niyeti

2- erkeler geç olgunlaşır ve erkek arkadaşın da daha bir geç olgunlaşacak gibi

3-kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor

4-saygı kavramını daha öğrenememiş,üzücü

hiç takılma..eğer o yüzüğü bir kahve nedeniyle çıkaracaksa yol ver gitsin..21 yaş ne güzel bir yaş :) değerini bil ve kimseye hak ettiğinden fazla kıymet verme..

denedi derken, senin fikrini merak etti, hani sende umursamazsan ayrılacak gibi duruyor çünkü..

Ne yapabilirim ki umursamayıp ne olur çıkarma diye yalvaracak mıyım?
Ölene kadar çıkarmayacağım diye taktığı yüzüğü ortada bişey yok çıkaralım diğip çıkarmak istiyor.
Buna ne diye bilirim ki

aklıma gelenler şunlar;

1-kahve bahane,ayrılık yöntemi bulmaya çalışmak niyeti

2- erkeler geç olgunlaşır ve erkek arkadaşın da daha bir geç olgunlaşacak gibi

3-kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor

4-saygı kavramını daha öğrenememiş,üzücü

hiç takılma..eğer o yüzüğü bir kahve nedeniyle çıkaracaksa yol ver gitsin..21 yaş ne güzel bir yaş :) değerini bil ve kimseye hak ettiğinden fazla kıymet verme..

Bu durumda bile seviyorum seni bebeğim canım cicim diye konuşan biri bu sebebi bahane bilerek ayrılır mı?
Daha 2 gün önce maça gidelim diye yalvaran insan pazar günü konsere gidelim hadi diyen insan yapıyor bunu aklım almıyor ki
Hem seviyorum diğip hem bunları yapsıın?
Çok karışık benim bilmediğim bişeyler var sanki

Ne yapabilirim ki umursamayıp ne olur çıkarma diye yalvaracak mıyım?
Ölene kadar çıkarmayacağım diye taktığı yüzüğü ortada bişey yok çıkaralım diğip çıkarmak istiyor.
Buna ne diye bilirim ki

hayır neden yalvarasın ki...
hani ölene kadar çıkarmayacaktın derdin ona ve netleştirirdin..

Back
X