Ben insan değilim.

Önce kendine inanacaksın. sen kendine inanmazsan kim ne derse desin fayda etmez. ilk 2 sayfayı okudum sürekli ben gerizekalıyım demişsin... gerizekalı olmadığını sende gayet iyi biliyorsun. sınav stresi ergenlik sendromu vs..... çareyi veren ALLAH... tez zamanda düzelirsin İnşAllah

Oy okurken ben şiştim yemin ederim yanında olsam güzelce bi'sarsardım seni. Annen durumun farkında değil mi, hiç mi seni azıcık rahatlatacak bi'şeyler yapmıyolar.
Arkadaşların sana gerizekalı muamelesi yapıyor çünkü senin buna inanmanı isteyip, başaramamanı istiyolar.
O yaşlarda bu sınavlar gözde dev olur, başarılı olana hep "aman sanki çok zeki hıh" diye konuşulur durulur, çoğu zaman duyura duyura yapılır.
Ve sen şuan tam da bu duruma düştün.
Sen aslında sıkıldın, boş boş günlerini net başında veya gezerek geçiren arkadaşlarının durumu daha cazip geldi. Tempodan bunaldın.
Halbuki çok ama çok az kalmıştı, yazık ediyorsun şuan zekana.
Bak ben üniversite 4.sınıftayım ve alese gireceğim önümüzdeki ay.
Ben bunca yıl okudum haliyle sıkıldım çalışasım olmadığı halde kendi kendime "tamam test çözmek, o uzun cümleleri okumak istemiyorsun ama sınav sonrasındaki o meyveyi de yemek istiyorsun" deyip hergün isteksiz başladığım testleri 100-150 demeden bırakamıyorum.

Sen gerizekalı veya zavallı değil bunun verdiği boşvermişliğin rahatlığına tav olduğundan öyleyim hı hı deyip duruyorsun.

Eğer gerizekalı olsaydın bizler sana evet öylesin dediğimizde kızmazdın, çünkü istesen yapabileceğini çok iyi biliyorsun.

Teşekkür ederim,haklısın....

İngilizce,Titanik ya da Kill Bill sanırım,bordo :)

Titanic, dicaprio nun oynadigi mi. Onu mu seviyorsun film mi:) Itiraf edeyim iki kere sinemada uc kere de evde seyrettim. Hos yapmislar degil mi. Lindsay Lohan i da seversin, onun filmleri de komik. Cogunu izlemisimdir.

Ingilizce var mi sbs de ben bilmiyorum cok oldu:) En nefret ettigin ders hangisi.

Başkalarının söylediklerini fazla önemsiyorsun.
Arkadaşların,derslerini kıskanınca başka yerden vurmaya çalışıyor olabilirler.
Bir kıza güzel denir,ama bacakları kısa,ama dişleri çarpık diyen çıkar.Çalışkan veya akıllı denir ama asosyal derler.
Gerçi ders zekası ile pratik zeka farklı şeylerdir,o da ayrı mesele.

Okul birincisi olmak,denemelerde birinci olmak filan güzel.Ama maalesef sınavda üstün başarının garantisi değil.
Denemelerde 1. olup,gerçek sınavda diğer arkadaşlarından az puan alan çok öğrenci gördüm.
Odak noktan sıralama olmasın derim.
Bu yaşta bu kadar hırs da iyi değil.
Annen baban nasıl davranıyorlar ?
Onlar da derece baskısı yapıyorlar mı sana ?

İkisini de seviyorum valla
Var ingilizce,dpysde sormuyolar sadece.
Mmm yani yok nefret ettiğim ama diğerlerine göre Türkçe sanırım..

İkisini de seviyorum valla
Var ingilizce,dpysde sormuyolar sadece.
Mmm yani yok nefret ettiğim ama diğerlerine göre Türkçe sanırım..

She is the man onu da izle. Izlemissindir ama gercekten komik.

Inanmam cunku Turkcen gayet guzel. Anlasilir yaziyorsun. Bazen kiziyorsun ama olsun :)

Simdiye kadar ne kadar calistin. Plan yaptik dedin ne kadarina uydun ne kadarina uymadin.

Hayır yapmıyorlar babam sadece bu aralar hiç çalışmıyorsun yazık ediyorsun dedi o kadar o da ilk yani.
Keşke şu an hırsım olsa,dengelemeyi de bilirdim
Arkadaşlarıma gelince davranışlarıma göre yargılıyorlar bence.Çok gülen biriyim,gülünce kendimden geçerim ve hatta her şeye gülerim falan.Neyse

She is the man onu da izle. Izlemissindir ama gercekten komik.

Inanmam cunku Turkcen gayet guzel. Anlasilir yaziyorsun. Bazen kiziyorsun ama olsun :)

Simdiye kadar ne kadar calistin. Plan yaptik dedin ne kadarina uydun ne kadarina uymadin.

Türkçede dil bilgisi temelim bayağı var da,paragraf çözerken çok zevk almıyorum sadece
1.dönem temposuz olsa da çalışmıştım.2.dönemin başlarında çalıştığım konular tam çok iyi çalışmıştım çünkü,sonrakilerse okul sınavında idare etsin diye üstünkörü çalıştım.yine yüksek aldım ama oturması gerek..
planı da sabah yapmıştık,hiç uymadım

Plana uyacagina geldin burda konu actin. Beni de banlatacaksin burda :) Plan daha yeniyse bir gun ertele ve yani yarin basla. Simdi git titanik i seyret. Yapmam , yapamam deme cunku yapacagini biliyorum. Fazla bir eksigin yok sadece toparlaman lazim. Son rutus gibi.

Son düzenleme:
missblue : Ailesi inanilmaz bir beklenti icinde. 410 u bile az goruyorlar. Sanirim asil mesele bu.

Ovv, yapma. Ozaman gidip ailesini sarsasım geldi.
İnsanın üstüne öyle baskı yaparsan "ya başaramazsam, en iyisi çalışmayım da 410dan yüksek alamadığımda bahanem olsun -zaten çok çalışamamıştım- derim en azından" gibi bi'düşünce yerleşiyo.

Ya da tam tersi kocaman bi'hırs geliyo, sınav zamanı da eller titriyo.

Benim annem de böyleydi 90 alırsın neden 100 değil, anne sınav çok zordu bi'kişi yüksek almış derdim neden o sen değilsin derdi Oyüzden taktirsiz geçirmediğim okul dönemimde bi'dönem hiç bi'şey alamadım diye eve gitmek istememiş saatlerce ağlamıştım çok şükür anlamıştı ogün.

Bence tüm bunları at kafandan düşükte alsan ailen seni daha az sevmeyecek ya da tam tersi. Sadece başarılı olman evlatları olduğun için onların da egosunu okşayacak.
Sen ne yaparsan kendi geleceğine yapacaksın, aile, el en fazla bir der iki der diyeceği lafı.

Teşekkür ederim,yardım edeceğini düşünmemiştim.İnşallah yaparım

Sınav 700 üstünden hesaplanacak ,ailem beklentide değil yani söylediğimde güldüler geçtiler güveniyolar ama hırslı değiller çok eminler çünkü.Öğretmenlerim sıkıyor diyebiliriz.

Teşekkür ederim,yardım edeceğini düşünmemiştim.İnşallah yaparım

Benimde 17 yasinda yegenim var , haril haril ders calisiyor. Bazen senin gibi kaytarir ama sonradan toparlar. Bir tek matematikte yardim ederim. Basta ters gorunsemde genclerle aram iyidir. :)) Neden yardim etmeyeyim. 100 mesaj hakkin dolarsa bana mesaj at, genclik filmlerinden bahsederiz.

Teşekkür ederim,ben çıkıyorum iyi akşamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…