- 30 Kasım 2019
- 12.456
- 39.996
- 598
- Konu Sahibi curlyprensess
-
Evet aile içinde de çok ezildim
Üzüldüm gerçekten. Ama bu nedir mesela ?ortak biri için yorum yaptım güzel bir kız değil dedim
Bende sorunu kendimde görüyorum bu kadar insanla olmuyorsa sorun bendedir ama gerçekten iyi niyetli ve zararsız biriyimBu hikaye bu kadar basit olamaz. Üniversite dahil hayatının her anında böyleysen sende bir sorun olmalı kusura bakma. İyiyim sessizim değildir o. 26 yaşındasın ergen de değilsin ki. Psikolojik destek alıyor musun?
Calistigim yerde bir arkadaş var mesela. O için döktüğünde aynı konu sahibi gibi anlatıyordu. İki üç yıl boyunca uzaktan arkadasiydim. Hep dertleşmek için arar , yalnızım dislaniyorum vs derdi. Sonra bunla aynı yerde çalıştık ve sevindimde arkaslik ederiz diye. Ama bu kız kesinlikle kendinin farkında olmayan aşırı bencil, paravatsiz , şaka diye yanağa tokat saplatan , kalabalık ortamda kendini ovecek diye bizi gömen biri çıktı.. meğer kendi geçimsiz, aksi , fesat bi kızmış. Ana herkese , hatta artık bana bile kul hakkımı yiyorlar , helal etmiyorum vs vs bileniyor sürekli. Artık ben de ona mesafe çizdim, çünkü çok saygısız ve inanılmaz bencil. Bu kizkmizda mi acaba onun gibi diye düşündüm. Size hak verdim.Bu hikaye bu kadar basit olamaz. Üniversite dahil hayatının her anında böyleysen sende bir sorun olmalı kusura bakma. İyiyim sessizim değildir o. 26 yaşındasın ergen de değilsin ki. Psikolojik destek alıyor musun?
Evet kimseye soramiyorumda neden benimle arkadaş olmuyorsun neden Instagram'da isteğimi kabul etmiyorsun diye daha da kuculmek istemiyorumOnların siz de gördüğü ama sizin kendinizde göremediğiniz bir şey olabilir!
Ben sorunun bende olduğunu düşünüyorum bu kadar insanla neden olmuyor demekki sorun bendedir bu yüzden olmuyor ama gerçekten iyi niyetli saf biriyim sorun insanlara tuhaf ve itici geliyorumCalistigim yerde bir arkadaş var mesela. O için döktüğünde aynı konu sahibi gibi anlatıyordu. İki üç yıl boyunca uzaktan arkadasiydim. Hep dertleşmek için arar , yalnızım dislaniyorum vs derdi. Sonra bunla aynı yerde çalıştık ve sevindimde arkaslik ederiz diye. Ama bu kız kesinlikle kendinin farkında olmayan aşırı bencil, paravatsiz , şaka diye yanağa tokat saplatan , kalabalık ortamda kendini ovecek diye bizi gömen biri çıktı.. meğer kendi geçimsiz, aksi , fesat bi kızmış. Ana herkese , hatta artık bana bile kul hakkımı yiyorlar , helal etmiyorum vs vs bileniyor sürekli. Artık ben de ona mesafe çizdim, çünkü çok saygısız ve inanılmaz bencil. Bu kizkmizda mi acaba onun gibi diye düşündüm. Size hak verdim.
Ya ben de bu kadar fiziksel “şakalar” biri olmasa da aynı tanımladığınız gibi birisine denk gelmiştim üniversitede. Kız sınıfa girince bile tüylerim ürperiyodu.Calistigim yerde bir arkadaş var mesela. O için döktüğünde aynı konu sahibi gibi anlatıyordu. İki üç yıl boyunca uzaktan arkadasiydim. Hep dertleşmek için arar , yalnızım dislaniyorum vs derdi. Sonra bunla aynı yerde çalıştık ve sevindimde arkaslik ederiz diye. Ama bu kız kesinlikle kendinin farkında olmayan aşırı bencil, paravatsiz , şaka diye yanağa tokat saplatan , kalabalık ortamda kendini ovecek diye bizi gömen biri çıktı.. meğer kendi geçimsiz, aksi , fesat bi kızmış. Ana herkese , hatta artık bana bile kul hakkımı yiyorlar , helal etmiyorum vs vs bileniyor sürekli. Artık ben de ona mesafe çizdim, çünkü çok saygısız ve inanılmaz bencil. Bu kizkmizda mi acaba onun gibi diye düşündüm. Size hak verdim.
Kızın erkek arkadaşı çok yakışıklı kızda güzel değil daha önce ablamda söylemişti hiç güzel değil o tipe göre çok yakışıklı sevgilisi var diye bugün ben söyleyince gözüyle susturduÜzüldüm gerçekten. Ama bu nedir mesela ?
Ne alaka böyle bir yorumda bulundunuz ?
Patavatsız olabilir misiniz biraz ?
Üniversite hocam tavır almıyor sadece Instagram'da her öğrencisine GT yapmış birtek bana yapmamış demekki merak etmiyor beni .Sessiz kendi halimde takılıyorum arkadaş edinmek istersemde bir kahve içelim mi diyorum davet ediyorum direk numaramı siliyorlar mesela Instagram'dan istek atsam mi bile kabul etmiyorlar
Teşekkür ederimCanım zeka alanlara ayrılıyor. Akademik zekan vs normal olabilir ana sosyal duygusal zekan biraz düşük sanırım. Bunun üzerinde çalış. Tıpkı bir çocuk gibi basit görevler belirle . Güler yüzlü, tatlı dilli olmakla başla. İnsanlarla selamlaş. Tek başına çık gez , insanları gözlemle. Faydalı olacaktır. Kendini tanımaya yönelik kitaplar oku
Sessiz olduğunuza emin misiniz?Tarih profunu dinlemiştim YouTube da onun dediklerini söyledim annem uyardı daha sonra ortak biri için yorum yaptım güzel bir kız değil dedim ablam uyardı yine ortak birinin bana yaptığı hatalı davranış için çok küstah dedim ablam yine gözleriyle sus işareti yaptı
Arkadaş ortamında sınıfta hastanede devlet dairesinde sessizim kendimi ifade edemem hakkım yenir ne yapacağımi bilemem susarım ama aile ortamında konuşurum sonuçta yabancı kimse yok ve bana kaba davranış sergilediyseSessiz olduğunuza emin misiniz?
Bayağı bayağı laf giydiriyorsunuz millete hem de arkalarından.
Bu konu abla kardeş ikinizi de ilgilendirmez ama.Kızın erkek arkadaşı çok yakışıklı kızda güzel değil daha önce ablamda söylemişti hiç güzel değil o tipe göre çok yakışıklı sevgilisi var diye bugün ben söyleyince gözüyle susturdu
Calistigim yerde bir arkadaş var mesela. O için döktüğünde aynı konu sahibi gibi anlatıyordu. İki üç yıl boyunca uzaktan arkadasiydim. Hep dertleşmek için arar , yalnızım dislaniyorum vs derdi. Sonra bunla aynı yerde çalıştık ve sevindimde arkaslik ederiz diye. Ama bu kız kesinlikle kendinin farkında olmayan aşırı bencil, paravatsiz , şaka diye yanağa tokat saplatan , kalabalık ortamda kendini ovecek diye bizi gömen biri çıktı.. meğer kendi geçimsiz, aksi , fesat bi kızmış. Ana herkese , hatta artık bana bile kul hakkımı yiyorlar , helal etmiyorum vs vs bileniyor sürekli. Artık ben de ona mesafe çizdim, çünkü çok saygısız ve inanılmaz bencil. Bu kizkmizda mi acaba onun gibi diye düşündüm. Size hak verdim.
Arkadaş ortamında size bir şey söylendiğinde cevap veremeyip sonradan arkasından bu şekilde söyleniyorsanız itici olur. İnsanlar bunu gözlemler ve tavrınızı hoş bulmaz. Ya direkt insanlarla konuşun ya da arkadan da konuşmayın.Arkadaş ortamında sınıfta hastanede devlet dairesinde sessizim kendimi ifade edemem hakkım yenir ne yapacağımi bilemem susarım ama aile ortamında konuşurum sonuçta yabancı kimse yok ve bana kaba davranış sergilediyse
Bakın bu normal değil. Sosyal medyada herkes herkesi takip ediyor, tanımadığımız insanları bile takip ediyoruz zaman zaman. Ben çok problemli insanlar dışında kimseyi bu konuda geri çevirmiyorum, çevireni de görmedim.Üniversite hocam tavır almıyor sadece Instagram'da her öğrencisine GT yapmış birtek bana yapmamış demekki merak etmiyor beni .Sessiz kendi halimde takılıyorum arkadaş edinmek istersemde bir kahve içelim mi diyorum davet ediyorum direk numaramı siliyorlar mesela Instagram'dan istek atsam mi bile kabul etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?