ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

ben de sinir olurum bu duruma. evin hanımı yoksa gelmeleri hoş değil. siz cağırıypsanız olur ama siz değil aralarında gecmiş konusma. eşiniz gitsin annesine. ben de ben yomken mutfagımın didklenmesini hiç sevmem.ertesi gün de demlin kararmıştı yıkadık su olmuştu sunu yaptık falan. fuzuli.
ama birsey diyemezsiniz o ayrı.

Ben yokken tek sıkıntı evin temiz olmama ihtimali olur

evet ama zaten sizi aileden görürlerse sıkıntı olmaz .Bakış açısı güzel olsun yeterki.İçişlerine karışmak cahil insana has bir davranış olur ama tabiki gelecekler gidecekler dimi.

ben konu sahibinin yerinde olsam kvnın amacının evi didiklemek olduğunu düşünürdüm.oğlu annesinr gitsin.
bence ev kadının mahremidir. biz nasıl eşimizin araba anahtarını babamıza vermiyorsak o da biz evde yokken misafir agırlarsa tuhaf hissederiz. eşim erkek arkadaslarını ben yokken cağırsa hiç sasırmam erkek erkeğe der iyi yapmış diye düşünürüm. ams konu kv görümce ise neden planlı sekilde ben uokken diye düşünürüm.

tabi oğlanın kv ye gitmesi daha mantıklı aslında ama olmuş bi kere heves etmişler demek ki..
yatak odasını neyim kapatsın kocası otursunlar oturma odasıyla mutfakta. çok da abartmamak lazım

bende sinir olurdum oğlunu çağırsın kendi evinde yapsınlar kahvaltılarını ama geleceklerse de hayır diyemezsin eşinede bunun için laf etsen bir sürü tantana olacak ondn gerek yok.sinirini bastırmak en iyisi :)

tabiki gelir de evde hanım olması ayrı bi mesele sanki.. abartmış mıyım?
Yerinde olsam bende bozulurdum canim. Birde soyle bisey var madem ki o kadar ozlemisler ikinizinde evde oldugu bigun gelmeleri daha mantikli. Bende mi abartiyorum acaba dusunmeye basladim yorumlardan sonra aslinda cunku benimde kvdemler gelecekleri zaman esimi ararlar hep bende kizarim istedikleri zaman tabiki gelebilirler bende surekli gidiyorum zaten ama sanki evin hanimini arayip soylemeleri gerekir diye dusunuyorum sonucta onlari agirlayacak v hazirlik yapacak olan benim.

Gelebilirler tabi ki .. Onlar yabancı insanlar değil ki eşinin ailesi seninde ailen oluyor.

Nasil bir düşünce bu? Gelenler esinin annesi ve gorumcen. Ne demek gelmesinler? Evlat yetiştir evine gideme neymis o gelin olmaliymis cok yazik. Kizim var ve bir de oglum olursa ilerde ogluma gelin yokken gitmemem gerekir duysam yikilirdim. Cok yazik hepimiz geliniz ne saniuoruz kendimizi bu kadar??

Evlenince kadın olsun erkek olsun eşinin ailesiyle görüşmesine karışan eşlere sinir oluyorum.

Yahu bundan doğal ne var? Vakitleri uymuş oğlunu kardeşini görmeye gelmiş insanlar. Mutfakta bir şeyin yeri değişirse gelince duzeltiverirsiniz olur biter.

Bazen benim kayinvalidemler bir gelir pir gelir. 3 ay kaldiklari olur. Cok bunalirim. Mutfaktaki seylerin yerinin degismesine sinir olurum ama bir sey demem. Ya ben cok anlayisli bir gelinim ya sizler cok tahamulsuz gelinlersiniz.

Siz yokken onlar vardi. Kaynana dediginiz kadin olmasaydi esiniz de olmayacakti. Illaha siz varken gorusmelerini istemeniz bence cok bencilce. Hatta ben ben yokken gorusseler memnun olurum. Nerdeyse izin kagidi alacak insanlar cocuklarini gorebilmek icin...

Oğlum olsa, gelin olmadan göremeyecek miyim oğlumu? Çok saçmalamışsınız. Annenizle görüştüğünüzde hep kocanızın yanınızda mı olmasını mı istersiniz? Özür dilenmeli...

Kaynana diye başlık atıyorsunuz konu içeriğine kayınvalide yazıyorsunuz doğrusunu biliyorsunuz demek ki .

Ayrıca ev eşinizinde evi . istediğini istediği zaman çağırma hakkı var .

kahvaltiya gelip evi harman edecek halleri yok
buyuk ihtimalle borek falan getiriler yaninada dolaptan kahvaltilik çikarip çay demlerler
disarda mi bulussunlar yani ?
sen varkeb gelseler bide onun hazirligiyla ugrasirdin bunda bi sorumlulun yok ana ogul naparsa yapsin , iyi yonden bak bide : )

Eşiniz doğru söylüyor. Yabancı olsa evet tuhaf olur. Ama gelen annesi ve ablası. Eşiniz yokken babanız ve erkek kardeşiniz size gelemez mi?

Yok artik pes dogrusu!!! Bu kadar kiskanclik, gecimsizlik olur mu ya? Adamin anasi size geliyor. Yakinda senin mizmizlanmandan bikip o anasina sen olmadan kahvaltiya, yemege gitmeye baslarsa sen o zaman gorursun nasil oluyormus...

Yaa siz gelmesinler diyemezsiniz hoş olmaz da..
Onların düşünceli olup sizin evde olduğunuz zamanı seçmeleri gerekirdi evet.

Bence gelsinler bırakın.
Sonra bir şekilde kv ile falan konuşurken kırgınlığınızı belirtin.

İşte oğulcuklarını özlediklerine, bizim kara kaşımıza gözümüze meraklı olmadıklarına kanıt bir durum..

Ne var bunda gelsinler sende çıkmadan kahvaltıyı hazırlarsın mutfağını da karıştırmamış olurlar çok rahatsız oluyorsan.Eşin yokken sen anneni çağırmayacak mısın veya babanı varsa erkek kardeşini vs.evin erkeği olmayacak sonuçta.Evde kimse olmasa neyse girmesinler evine derdim ama oğlu o evde dimi.

Gelmeleri neyse de mutfağa girmeleri beni de rahatsız eder. Sadece kv değil, annemin de ben yokken mutfağıma girmesinden rahatsız olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…