ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

ev kadının tabi.Temizlik ve yemek yapmak bu hakkı veriyor .Adamın katkısı yok.Karısı olmadan kimseyi ağırlayamaz adam.Duyan da erkeklerle evde içki alemi yapıyor zanneder.
Ne kıymetli evleri varmış yahu..Gelen insanda sanki yabancı...Bukadarda olmaz yani sanki ne yapacaklar evine kahvalti hazırlar yerler,içerler masasını toplar en fazla bir kahve içip giderler ne var yani bunda bukadar büyütülcek anlamadım ben..Hiç düşünmüyor insanlar kendi yaşlandıkları zaman nasıl davranacak onlara gelinleri,damatları..Anne babaya hürmet zor mu bukadar ya..Kendi ailesi olunca gelinlerin laf yok ama eşlerin annesi söz konusu olunca sanki onlar anne değil..Ben çoğu konuda gelinleri savunmuşumdur ama bakıyorumda gelinlerde az değil hani...

Hadi canini cok yakarlar gorusmezsin bir sure, yada mesafeli olursun.
Bu da iyice abartmis.
Olan cocuguna olmus kendinden cok.
Babasiz annesiz buyumek kolay sanki.

Dikkatini cekerim kocanin yatagini omrunu paylastigin adamin annesi geliyor..sizin anneniz kocaniz yokken gelmiyor herhalde..bazen gelinler cok abartiyor

Hadi canini cok yakarlar gorusmezsin bir sure, yada mesafeli olursun.
Bu da iyice abartmis.
Olan cocuguna olmus kendinden cok.
Babasiz annesiz buyumek kolay sanki.
herkes ne yaparsa kendine yapar.İğrenç bir insan o.Kocasını kızkardeşinden kıskanacak kadar ahlaksızdı rahmetli.Ev kadının ne demek ya? Ev herkesin .İlkokulda okuyan evladımız bile arkadaş getirebiliyorsa kocaar da anasını getirebilir.
O zaman da kocalar çalışmayan kadına baskı kursun .Yemeni içmeni ben sağlıyorum sayemde karnın doyuyor desin.

kimbilir nasıl bir suratla karşılanıyor garipler.
Hem izin gününde neden gelsinler.Bu şekil daha iyi.Bir izin günüm var onda da hizmet ediyorum desin diye mi.Gelseler kabahat gelmeseler kabahat dimi.Despot huysuz lanet kaynanaya denk gelseniz mumla ararsınız onları

Evet buldumcuk oldum birden evlendim ilk defa evim oldu

Bayılıyorum bu ajistasyona da. Surada iki satirdan nasil evlat oldugumu da cikardiniz tebrik ederim. Benim evimi sakindigimi nerden cikariyorsunuz?. Ben biri benim evime geliyorsa evde bulunmaliyim her seyimi de dort dortluk yapmaya calismaliyim.Benim yapim bu ben yokken biri evime gelirse aklim kalir evde daginik pis kirli bi yer gozumden kacmissa ya gorurse diye tedirgin olurum. Yapim bu evet ama kimseye de gelmeyin demem zaten alintiladiginiz mesajda da yazdım bunu. Bir de acimissiniz aileme inanin en cok bu kismina güldüm.

Yok be canim nerde biz de 3+1 2+1 kutu gibi iste

gelsınler tabıkı onlar eşinizin ailesi ama bende mutfağıma birinin girmesine uyuz olurum çunku benım bır duzenım vardır herseyın bır yerı vardır benım yaptıgımın dısında bırsey yapılırsa cok sınırlenırım vede mutfak tıtızlık ısteyen bır yer o yuzden ıstemem benım dısımda bırını

Söz konusu kv nin despot, huysuz olmadığını nereden biliyoruz peki? :)
Belki ta kendisidir

Bence normal degil
Bizimkide bir defa bu hataya dustu cumartesi ben isteyken gelmis anasi ama ben cok rahatsiz oldum bunuda biraz belli edince sonrasi gelmedi.

Ne ajitasyon yapicam be ben. Banane senin evlatligindan =) sen yazık ailene dememden çok acidigimi cikarmissin ya ben de o mantikla nasıl bir evlat olduğunu çıkardım :*

Çoğunluğun aksine ben size hak verdim. Çok özledilerse onlar çağırsalardı kahvaltıya eşinizi.

Evin hanımı ve beyinin evde olmasının arasında dağlar kadar fark var. Misafir gelince sizin hizmet etmeniz gerekiyor evi temizlemeniz hazırlık yapmanız falan... yani misafir ağırlama işi kadına ait, siz evde yoksunuz ama her ne kadar annesi-ablası olsada misafir gelecek, evi toplamanız ve bi şeyler hazırlamanız lazım. Yapmasanız biliyordu ama hiç bi şey hazırlamamış diyecekler.
Ben yokken kim olursa olsun mutfağımın kullanılmasını sevmem.
Ne bilim ya bana tuhaf geldi bence onlar çağırmalıydı kahvaltıya eşinizi.

ne diyecektim .
Boşadı yerine ne diyebilirdim .Hadi siz söyleyin .
Sevgili eski yengeciğim nasıl ?
Sizin hakkımdaki dilekleriniz de çok düzeyli.
'Boşadığı kadın' derken bu durumdaki memnuniyetiniz, abinizin eski karısını sevmeyişiniz, abim onu istemedi vurgunuz gibi birçok şeyi barındıran duygularınızı yansıtıyorsunuz.
Abimin eski karısı deseniz yeterliydi, binbir detay kokan 'boşadığı kadın ' demeseniz de olurdu.

Sizinle muhattap olmamak adına zaman kollamak gibi bir durum var mı tam çıkaramadım.
Evinize siz yokken gelmesine neden arıza çıkarır bir insan, eğer o gelecek olan sizi rahatsız edecek karakterdeyse. Yoksa zaten kimse niye gelmesin desinki?
Şeker gibi olsalardı da evin sahibesi de gelmelerinde hiçbir sakınca görmeseydi...

Ne ajitasyon yapicam be ben. Banane senin evlatligindan =) sen yazık ailene dememden çok acidigimi cikarmissin ya ben de o mantikla nasıl bir evlat olduğunu çıkardım :*
Heh sunca yazida en azindan dogru bi sey yazmissin ; hakikaten sanane. Ayrica yazık kinama uzuntu veya acima ifade eder. Ucu de senin haddin degil zaten. Neyse

Hafta içi de o yokken çağırmışlar.
Bence pazar günü çağırsın gerekirse evet ama geliniyle birlikte çağırsın.
Gelecekse de gelini evdeyken gelsin ki gelinini de görür hasret giderir fena mı?

Yok gelini görmek şart değil yüzüne meraklı değilim diyorsa da.
Duygular karşılıklı der insan sonra ıyy mıy beni sevmiyor diye yakınmasınlar.

Benim düşüncem bu.

Bu arada pazar çağırsın dediysem her pazar değil.
Bence her pazar oğlunu görmese de olur.

Ben eylülden beri annemi görmüyorum mesela..
Ne yapayım. Bana evlendin ele karıştın demeyi bilirler ama hıhh hiç iyimser olamayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…