- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi kastamonu777
-
ona güvenıp anahtar bırakmammı hata görümcemi ve kızkardeşini alıp evımde müze gibi gezinmelerimi ben kendı yaşadıklarımdan yola çıkarak iyi niyet göremedim konu sahıbının kvdesıyle derdı olmasa böyle bı konuda olmazdı dıye düşüüyorum ıyı geçinen bı gelin bunu sorun etmezdı diye düşünüyorum yoksa tabıkı körükçülüğe karşıyımHer şey karşılıklıdır. Kayınvalideniz dğildir sadece hatalı olan.
Eğer kayınvalideniz siz yokken evinize oğlunu görmeye gelemeyecekse sizin annenizin de eşiniz yokken gelmemesi gerekir öyle değil mi? Bunun ev kadının alanıdır, erkek ailesiyle kadın ailesi bir değildir gibi bir istisnası olamaz. Sizin de aileniz gelmiyorsa evinize amenna, hak verebilirim.
Yaşadıklarınıza dayanarak konu sahibine tavsiyeler veriyorsunuz ama benim konudan anladığım kadarıyla konu sahibinin kayınvalidesiyle bir derdi yok. Sadece nesilden nesile aktarılan "evin hanımı yokken kimse gitmemeli" mitine takılıp kalmış. Bu durumda onu sakinleştirmek mi mantıklı yoksa yangına körükle gitmek mi?
Bu konuda bekar olsam da aynı şeyi düşünürdüm eminim.Bekarsan objektif, önyargısız yorum yapamazsın. Hele iyi niyetli, pozitif hiiç düşünemezsin. İlle tü kaka demen lazım. Hemen bekarsın diye kapak yorum gelir. Kimileri bekar bir kişinin kendine zıt yorum yapmasını, haksız çıkabilmeyi kaldıramaz. Bekarsın deyince direkt haklı çıktıklarını sanıp tatmin olurlar. Bir kaç sayfa önce bana da bu tür yorum geldi, alaya aldım artık. :). Çok saçma. Şu "bekarsın" savunmasını aşmalı bazı insanlar. Her konuda tutmuyor çünkü.
ya arkadaşlar gerçekten anlamıyorum sankı bekarsın sen dıye hakaret ettım kendımden yola çıkarak söyledim benım bekarken kayınvalideye bakış açım başkaydı şimdi çok başkaBekarsan objektif, önyargısız yorum yapamazsın. Hele iyi niyetli, pozitif hiiç düşünemezsin. İlle tü kaka demen lazım. Hemen bekarsın diye kapak yorum gelir. Kimileri bekar bir kişinin kendine zıt yorum yapmasını, haksız çıkabilmeyi kaldıramaz. Bekarsın deyince direkt haklı çıktıklarını sanıp tatmin olurlar. Bir kaç sayfa önce bana da bu tür yorum geldi, alaya aldım artık. :). Çok saçma. Şu "bekarsın" savunmasını aşmalı bazı insanlar. Her konuda tutmuyor çünkü.
Dört bekarın yorumu bi evliye eş değer
kızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
ya bu normal mi? evin hanımı evde yok ..
bide sinir olurum ben yokken mutfagıma girilmesine..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..
öyle mi dersiniz kızlar..
bende çok çabuk parlayıp sonra pişman oluyorum..
kızdım biraz söylendim.. bi hafta sürer şimdi bu..
kvdesını tanıyordur herhalde bu durum hoşuna gıtmediğine göre konu sahıbının demekki rahatsız olduğu bı durum var kendısı evde yokken gelinmesını istemıyor ayrıca sizcede mantıklı olan annesının oğlunu çağırması değilmi
siz bekarsınız herhalde bır kayınvalidenız olduğunda umarım bu konuyu hatırlarsınız konu sahıbınin kaygısını ozman anlarsınız
beni de kaynana adayı olduğum için kaale almıyorlar.boşver biz yazalım işine gelen faydalansın.
beni de kaynana adayı olduğum için kaale almıyorlar.boşver biz yazalım işine gelen faydalansın.
yok tam kaynana olma yaşımdayım.oğlum da askerde 24 yaşındaEgem , gencecik kadınsın , yorumunu okuyanları yanlış yönlendirme; oğullarında 20 lerin başındaydı sanırım , aday adayı demelisin bence kendine
ben size katılıyorum.konu sahibi arkadaşın rahatsız olduğu bişey var demekki.benim teyzemin oğlunun eşide çalışıyor,evde olmuyor kız,kuzenimde annesine düşkün ama teyzem gelini yokken gitmez ayıp olur kıza sen gel der oğlunu çağırır.kvdesını tanıyordur herhalde bu durum hoşuna gıtmediğine göre konu sahıbının demekki rahatsız olduğu bı durum var kendısı evde yokken gelinmesını istemıyor ayrıca sizcede mantıklı olan annesının oğlunu çağırması değilmi
Bekarların yorumu çeyrek yorum, evlilerinki 1 tama eşit, kayınvalidelerinki 3 yorum yerine geçiyor forumumuzda egem... Malum kayınvalidelere pek rastlayamıyoruz buralarda.beni de kaynana adayı olduğum için kaale almıyorlar.boşver biz yazalım işine gelen faydalansın.
Bekarların yorumu çeyrek yorum, evlilerinki 1 tama eşit, kayınvalidelerinki 3 yorum yerine geçiyor forumumuzda egem... Malum kayınvalidelere pek rastlayamıyoruz buralarda.
yok tam kaynana olma yaşımdayım.oğlum da askerde 24 yaşında
bu akşamki şanslı benım zannedersem neyse aynı şeyleri daha fazla tekrarlamak istemıyorum ben düşünceemi belirttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?