ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

canım ben evliyim ama ben de sen ve senin gibi düşünenlerdenim.. :)

Kaynana diye başlık atıyorsunuz konu içeriğine kayınvalide yazıyorsunuz doğrusunu biliyorsunuz demek ki .

Ayrıca ev eşinizinde evi . istediğini istediği zaman çağırma hakkı var .
kaynanayla kayınvalide arasındaki fark sadece kelime farklılığı bence.. kaynanasını çok seven arkadaşlarım var KAYNANAM BENİMM diye seviyor kadını, takılmayın..

Kendi ailenizi araya sokmakla iyi etmişsiniz. Kv sizin sahipsiz olmadığınızı anlasın. Çok saygısızca davranmış gerçekten. Böyle bir anne, oğlunu eteğinin altında büyüterek yetiştirmiş. Baksanıza annesinden korkuyor hala. Böyle bir adamla ömür geçmez ya, çürütür sizi. Kahvaltı öğlen yemeği gitsin yesin de akşam neden sizinle yemiyor. Bence çok büyük bir sorun. Benim eşim böyle davransa sanırım onu adam yerinde koymazdım artık.

haklısın canım da ben böyle yetiştim bilmiyorum biz kimsenin evinde buzdolabını açmayız ayıptır sonuçta oğlu bile olsa orası artık başka bi ev başka bi düzen biz de bi aileyiz

sana bariz yanlış yaptıkları bir durum yok demek ki.
bu durumda bırak eşin de ailesi ile gelsin gitsin,aralarına girme.
sen de rahat rahat ailenle görüşürsün.
abla tavsiyesi sana,ortada büyük bir mesele olmadıktan sonra iki tarafın da aileleri ile diyologu korumak ,iyi ilişkiler sürdürmek en güzeli.
çünkü yıllar içinde bozuk diyologun yükünü taşımak daha da zor oluyor.
böyle silip atmaktansa, ufak meseleleri hoş görmek,görmemezlikten gelmek başta senin ailevi huzurunun menfaatine.

katılıyorum size. kayınvalidenizle ilişkiniz çok normal. daha doğrusu olması gereken bu. ama sadece gelinlerin düşünmesi yetmiyor, karşı tarafın da düşünceli olması gerekir. Ama geçmişten beri maalesef düşüncesiz, anlayışsız kayınvalideler var olmakta. Asıl sorun da bu zaten.

benim evimin anahtarıda kvde var ve kv evinin anahtarıda bende var aramızda hiç böyle şeyleri sorun etmedik şimdiye kadar ama sonrasında ne olur bilmem tabi daha 1,5 aylık evliyim. çalıştığım için onun evime girip etrafı temizlemesi bize yemek yapması işime bile geliyor :.))

yorumları okumadım ama sizin tavrınız anormal bence.ne var bunda kahvaltıya geldikleri kişi oğul, kardeşi.
unutmamalıyız ki evlerimiz hem kendi ailemizin hem de eşimizin ailesinin evi sayılır ..
hem aramışlarda pat diye gelmemişler bile.
çok ayıp tavrını..

ya kaynana ya görümcedir ne demek .Biz de diyelim ki o zaman sizin için kaynana düşmanı saygısız hoş mu?
Ben hem görümceyim hem gelin .Saçmalık

yok canım zaten dedim ya sizi kapsamıyor allah göstermesin .Bana çağrışım yaptı sadece .allah ırak etsin öylesinden .Mesela bu tip kaynana olunca da çekilmez .İnsan yedisinde ne ise yetmişinde de o oluyor galiba .Bunun gelini kaynanası eltisi görümcesi yok.
Evinin düzenini bozmuyorlarsa ses çıkarma boşver .Büyüklük sende kalsın her daim.
Tenceremin tavamın yerini değiştirene ben de kızarım ama kahvaltı yapıyorlarsa ses etme . Sen kazanırsın

çok düşüncelilermiş pazar gelmezler bizi çağırmazlarmış bi pazarımız var diye..

her izin günümde gelmedikleri sürece sıkıntı yok.. ben kimseyi ağırlamaktan gocunmam..

çok düşüncelilermiş pazar gelmezler bizi çağırmazlarmış bi pazarımız var diye..
kız ne güzel işte . Kör istedi bir göz allah verdi iki göz .Bırak ses çıkarma işte .İnsan ister istemez telaş yapıyor toparlanma ihtiyacı hissediyor bırak sen yokken gelsinler . :)

ilk başta ailem karışmadı. Bunlar beni saf zannetti, nasıl olsa arkasında kimse yok karışan biz istediğimizi yaptırırız dediler, iyi niyetliydim bir de. ailem araya girince eşim daha iyi davranmaya başladı bana. ailem güzel ikna edici konuşur, babam da sinirlidir, serttir ve açık sözlüdür. ben eşimi seviyorum, severek evlendik ve onun için sonuna kadar mücadele edeceğim, onu kaybetmek istemiyorum ki annesi yüzünden asla kaybedemem, o kadını mutlu edemem. eşimi değiştirmeye çalışıyorum, eşimin bana alışması lazım, bunun için de zamana ihtiyacım var. bakalım ne kadar sürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…