ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

Aslında biraz ilişkinize bağlı. Kv yatak odası vs karıştıran, evdeki düzeni başkalarına aktaran biriyse siz yokken gelmesini istemeyebilirsiniz. Bu takdirde de kavga etmek yerine bende kahvaltıda olmak isterim sizi de görmüş olurum pazar ya sizde ya da bizde buluşalım gibi bir cevap yerinde olurdu.

Kvdeniz bu tarz bir davranış göstermeyen biriyse gelmesi pek tabii doğal. Hatta ben memnun bile olurum. Ailecek takılsınlar, eğlensinler. Eşim askerden geldiğinde ailesi ben işe gittiğimde kahvaltı yapıp üstüne de keyif kahvesi içiyorlardı. Hafta sonu da kocaman bir kahvaltı sofrası hazırlardık. Onlar mutluysa bende mutluyum.

BEN ctesi öğlene kadar çalışıyorum bi ctesi de kızım gel işten çıkıp çay içelim yada kahve içmeye gelelim müsait misin demediler belki ilerde derler :) ama hep çalışıypsun rahatsız etmek istemiyoruz diyolar ama eşimde çalışıyo o rahatsız mı oluyo

tşk ederim yorumunuz için ..

Gelsinler ogullarını gormek istemeleri gayet normal..

yani kızlar şuan yorum yapan herkese soruyorum kına gecemde hiç sebep yokken bana surat yapıp hiç konuşmayan eşimin koluna girip bana nispet yapmaya çalışan düğünden sonra özür dileyen görümceyi evimde ben yokken istememem anormal mi?? ruh hastası mıyım ben o yolda ilerliyo muyum? yani bişey diyin arada bu yaptıkları hortluyo beynimde..

Ben yokken gelmesinler demeniz esinize karsi cok saygisizca olmus bence o konuda bir özür borclusunuz. Bi de cmt gelelim demiyolar demissiniz de cslisiyosun rahatsiz etnek istemiyoruz demisler aslinda cok dusunceli bi yaklaşım. Madem istiyosunuz bi cmt siz çağırın bence. Sizin kv zararli tiplerden olanlara benzemiyor. Emin olun burda okuduklarimizdan olsa oglum ozledik kahvaltiya gelelim demezdi sizi rahatsız etmeden. Gelin hic cagirmiyo yuzunu goren cennetlik ozledik yani bi h sonu yemege gelelim artik derdi. Kiymetini bilin ve sorun yokken siz sorun cikarmayin bence.

özür dilemiş ama? hortlaması doğal da intikamcılık çok iyi değil

ben yengemden örnek vereyim. çocukken beni çağırırdı eve. hem kızına bakardım. hem de bebeğini bana emanet eder giderdi. mutfağına girip yemeğini bile yapmışlığım var daha o yaşta. o yokken evinde de kalmamıza müsade eder. ben hatta her şeyini incelerim filan çok hoşuma gider onun evi. zevkini çok beğeniyorum. her şeyine maşallah derim. hep onun gibi düzenim olsun isterdim yıllardır. o yüzden ben yokken evimde durulması bana pek garip gelmiyor. sevmediğim kaynana görümce ve ex şahsiyet bizde kahvaltı yapmışlardı ben evde yokken mesela, hiç aklım arkada kalmamıştı. bilmiyorum belki benim için öyledir :)

esin kendi cocuklari oldugundan nazlari daha kolay gecer, ona karsi daha rahattirlar o yuzden, seni de gercekten rahatsiz etmek istemiyo olabilirler..

ozur dilememis olsaydi ve surekli uzerine ekleseydi yenilerini, istememen dogaldi ama ozur dilemis, demek hatasini anlamis..

işler değişir kuzum ben aranız iyi olduğu kısmı ile baktım tabi değilse içinde de çatlatma teorileri varsa kendilerin ayıbı istemzdim bende tabi bensiz orada bulunmalarını eşin oraya gitsin dicem tabi içinde fesatlık besleyen insanlar olsa bile onların gelmesi veya eşinizin gitmesi bişeyi değiştirmez siz takmamaya çalışın umursamayın üzülmeyin eşiniz ile yanlız kalınca tatlı tatlı belirtirsiniz eve gelecekler ailem demiş şuan o noktayı koymuş onlar gittikten sonra konuşursunuz kırmadan ilişkinizi yıpratmadan umarım oda odaklanıp ortak noktayı bulur.

inanamıyorum sana emin misin? :)

ben de çalışıyorum. ctesi pazar tatil. ama o benim hiçbir şeyime elini sürsün istemiyorum. Mümkünse hiç yardım etmesin. Azcık daha yüz verseydim evin hanımı gibi görecekti kendisini. Her şeyi o yapınca da evliliğimizin ne anlamı kalacak?

kabul edip etmemek karşısındaki kişinin niyetine bağlı. çok iyiyse sakınca olmaz, ama dediğiniz gibi kusur aramak için geliyorsa hiç gelmesin. eşim bana camları silmiyorsun diyor. aslında eve dikkat eden ve camdan bakan biri değil eşim. kim söylüyor; kayınvalidem söylüyor tabiki de. sanki ben anlamıyorum.

iyi de ben onları her fırsatta çağırmaya çalışıyorum yemeğede çağırdım ctesi de çağırdım ama onlardan bi adım göremiyorum ben derdim bu..

aynen, ben evliliğimin 9 yılına girmek üzereyim.
Benim evimin anahtarı hem annemde hemde kayınvalidemde var, onların anahtarları da bende var.
İnsanlık hali her şey olabilir.
Misal geçtiğimiz yaz yaşanan bir olayı anlatayım.
Kızım 2 yaşındaydı ve annem bakıyor, çamaşır asmak için balkona çıktığında annemin üstüne kapıyı kapatmış sonrada açamamış.
Zil sesinden de korkuyor annem komşuya seslenmiş, kapıyı çalın o size açar demiş ama komşular zile basınca korkmuş ve ağlamaya başlamış.
Annem komuşya eşimi aramasını durumu anlatmasını söylemiş.
Komşu sağolsun eşimi aramış, eşim babasını aramış kayınpederim kendilerinde ki anahtarla kapıyı açıp girmişler.
Kızımın bebekliğinde yada hamileliğimde ben işteyken yada hastanedeyken v.s. annemin eve girip temizlik yapmışlığı çoktur Allah razı olsun.
Aynı şeyi kayınvalidem yapsa yine gocunmam aksine memnun olurum, ara sıra bir durum olduğunda biz yokken eve gelip gitmişlikleri vardır.
Hatat kızıma bir dönem kayınvalidem baktı, bizim eve gelip akşam kadar kalırdı.
Bazen evi temizler, bazen çamaşırları asar ütümü yapar, bazen yemek yapardı.
Asla ama asla evime girip çıkmaları beni rahatsız etmez, başımı üstünde de yerleri var.
Ama bu işler arada ki ilişkiyle alakalı. Fesat kötü niyetli biri olsa, bana ve aileme zararı dokunacağını düşünsem bende kabul etmeyebilirim.

benim kv. de yapar aynısını. gelsin ben görmeden yesin içşin gitsin :)
en doğal hakkı oğlunu özlemek.
şahsen annem yaşasaydı eşim bana " ben evde yokken annenler kahvaltıya gelemezler" deseydi buna asla müsade etmezdim.

Bu kadar da abarti olmaz Yani.. ne var ogluna kahvaltiya gelecek alt arafi.sizin evde olmaniz sart mi .. esiniz evde yokken sizin anneniz kahvaltiya velar de sorun eder miydiniz.. gunah yaa kendi yerinize koyun.. siz ilerde oglunuza kahvaltiya gideceksiniz diye gelininiz oglunuzla tartissa mesela ? Ölümlü dunyayi zehir etmeyin ne kendinize ne esinize ..

Ben olsam eşime sen git ya şimdi akşam temizlik yapmayayım sen git özlemiş annen derdim
Annesine gitmeye ikna ederdim.
Yok illa kv size gelmek isterse tamam deyin geçin ne güzel işte yüz yüze gelmek zorunda kalmayacaksınız.

Ben olsam kirilirdim ben yokken niye gelmiyorlar acaba beni sevmiyorlarmi ki diye dusunurdum ve dislanmis hissederdim heralde.Ama oyle ben yokken ne isleri var gelmesinler falan diye tepki vermezdim de yine de hosta karsilamazdim icimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…