- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
- Konu Sahibi kastamonu777
-
BEN ctesi öğlene kadar çalışıyorum bi ctesi de kızım gel işten çıkıp çay içelim yada kahve içmeye gelelim müsait misin demediler belki ilerde derler :) ama hep çalışıypsun rahatsız etmek istemiyoruz diyolar ama eşimde çalışıyo o rahatsız mı oluyoeger kaynana gorumce bana karsi da iyiyse, beni de arada oyle ziyaret ediyolarsa, bi derece anlayisli olunabilir.. ama beni hic saymayip bunu yapsalar hic hoslanmazdim..
yine de kizin annesinin gelmesi gbi degil bu, evin hanimi yok mutfak su bu mecbur karistirilacak.. kendi evlerine cagirsalar daha iyi olurdu..
ama dedigim gibi, kv gorumceyle iliskime de birazcik bagli..
tşk ederim yorumunuz için ..evin hanımı olmasın nevar yani sanırım sizde eşinizi paylaşamıyorsunuz onlarla tekkalmasını istemiyosunuzgibi sezinledim yanlış mı düşünüyorum bilemedim yani mutfağa bende girilmesinden haz etmem ama annesi ve kardeşi neticede en doğal hakları empati kurar isek siz evde olsanız kızkardeşiniz ve anneniz gelse hoşunuza gitmezmi eşiniz belki mutlu bile olacaktır insanın hoşuna gider yani sizinlede başka bir zaman denk getirirler hep bir arada olursunuz bukadar büyütmeyin bence üzülmenize değecek birşey yok rahat olun.Sevgiler.
yani kızlar şuan yorum yapan herkese soruyorum kına gecemde hiç sebep yokken bana surat yapıp hiç konuşmayan eşimin koluna girip bana nispet yapmaya çalışan düğünden sonra özür dileyen görümceyi evimde ben yokken istememem anormal mi?? ruh hastası mıyım ben o yolda ilerliyo muyum? yani bişey diyin arada bu yaptıkları hortluyo beynimde..
esin kendi cocuklari oldugundan nazlari daha kolay gecer, ona karsi daha rahattirlar o yuzden, seni de gercekten rahatsiz etmek istemiyo olabilirler..BEN ctesi öğlene kadar çalışıyorum bi ctesi de kızım gel işten çıkıp çay içelim yada kahve içmeye gelelim müsait misin demediler belki ilerde derler :) ama hep çalışıypsun rahatsız etmek istemiyoruz diyolar ama eşimde çalışıyo o rahatsız mı oluyo
ozur dilememis olsaydi ve surekli uzerine ekleseydi yenilerini, istememen dogaldi ama ozur dilemis, demek hatasini anlamis..yani kızlar şuan yorum yapan herkese soruyorum kına gecemde hiç sebep yokken bana surat yapıp hiç konuşmayan eşimin koluna girip bana nispet yapmaya çalışan düğünden sonra özür dileyen görümceyi evimde ben yokken istememem anormal mi?? ruh hastası mıyım ben o yolda ilerliyo muyum? yani bişey diyin arada bu yaptıkları hortluyo beynimde..
yani kızlar şuan yorum yapan herkese soruyorum kına gecemde hiç sebep yokken bana surat yapıp hiç konuşmayan eşimin koluna girip bana nispet yapmaya çalışan düğünden sonra özür dileyen görümceyi evimde ben yokken istememem anormal mi?? ruh hastası mıyım ben o yolda ilerliyo muyum? yani bişey diyin arada bu yaptıkları hortluyo beynimde..
benim evimin anahtarıda kvde var ve kv evinin anahtarıda bende var aramızda hiç böyle şeyleri sorun etmedik şimdiye kadar ama sonrasında ne olur bilmem tabi daha 1,5 aylık evliyim. çalıştığım için onun evime girip etrafı temizlemesi bize yemek yapması işime bile geliyor :.))
benimkinin amacı ben yokken evin heryerini inceleyip eksik bulmak olacağı için bende istemem. yoksa normal kafada biri olsa orası eşiminde evi kim istiyorsa gelsin. ayrıca neden eşinizi çağırmamışlar kendileri geliyorlar. belki çalışan insanız dolabımızı temizleyemedik düzeltemedik, yada o hafta gerekli alışverişe çıkamadık. bunlar kadının yaptığı işler olduğu için suç yine size çıkacak bi hafta yapamadın diye bizim gelin pis olacak adı. yani mesele kahvaltıya gelmesi değil..
iyi de ben onları her fırsatta çağırmaya çalışıyorum yemeğede çağırdım ctesi de çağırdım ama onlardan bi adım göremiyorum ben derdim bu..Ben yokken gelmesinler demeniz esinize karsi cok saygisizca olmus bence o konuda bir özür borclusunuz. Bi de cmt gelelim demiyolar demissiniz de cslisiyosun rahatsiz etnek istemiyoruz demisler aslinda cok dusunceli bi yaklaşım. Madem istiyosunuz bi cmt siz çağırın bence. Sizin kv zararli tiplerden olanlara benzemiyor. Emin olun burda okuduklarimizdan olsa oglum ozledik kahvaltiya gelelim demezdi sizi rahatsız etmeden. Gelin hic cagirmiyo yuzunu goren cennetlik ozledik yani bi h sonu yemege gelelim artik derdi. Kiymetini bilin ve sorun yokken siz sorun cikarmayin bence.
aynen, ben evliliğimin 9 yılına girmek üzereyim.benim evimin anahtarıda kvde var ve kv evinin anahtarıda bende var aramızda hiç böyle şeyleri sorun etmedik şimdiye kadar ama sonrasında ne olur bilmem tabi daha 1,5 aylık evliyim. çalıştığım için onun evime girip etrafı temizlemesi bize yemek yapması işime bile geliyor :.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?