Ben Lucifer Morningstar…

İnşallah yoktur. Allah selamete çıkarsın. Bi kaç ay sonra aman boşuna korkmuşum üzülmüştüm de inşallah. Kızınla ilgili iyi haberini duymayı çok isterim.
İnşallah. Bir gerilik var maalesef. Bunu yenmemiz inşallah kısa sürer. Keşke yurt dışından biri bana yazsa. Bu tip hastalıklarda yurt dışında tedavi nasıl, yabancıların tedavileri yapılıyor mu acaba.

Ya salla gitsin. En azından maddi desteği var bazı şeylere de o koşturuyor. Aldatıyorsa aldatsın ne B.k yiyorsa yesin. Nasılsa sizin karı koca ilişkiniz yok. Herşey geçip gittiğinde inşallah koyarsın g.tüne tekmeyi. Kızı bu durumdayken eskort peşinde koşan adam bu kadar üzerinde düşünülmeyi bile haketmiyor.

Orası öyle…Allah’tan ailem destek de duygusal ihtiyaçlarım karşılanıyor inşallah kızım da sağlığına kavuşur bir an önce. Eve bebek spa alacakmış kızımız için. Gittiği yere kadar, belki kendisi teklif edecek evi satıp ikiye bölelim diye, bence en adili de bu.

Bana kalırsa en adil olanı sen çocuklarımızla evde otur çocuğun sağlığıyla ilgilen seni mağdur etmem diyip defolup gitmesi. Adam olan Biri bebek 2 çocukla karısına bunu yapar ama adam olan sayısı az.

Bana kalırsa en adil olanı sen çocuklarımızla evde otur çocuğun sağlığıyla ilgilen seni mağdur etmem diyip defolup gitmesi. Adam olan Biri bebek 2 çocukla karısına bunu yapar ama adam olan sayısı az.
Bunu yapsa ona evde kal diyecek kimse yok ama kk ekibi boşanamazsın sen diyip beni darlıyor. Adama kaç defa evden git dedim gitmedi, neredeyse polislik oluyorduk, oğluma mağduru oynamasın sonra diye çağırmadım, sonra kızımda bu sıkıntılar başladı. Kızım iyileşir, biz de önümüze bakarız inşallah. Olan benim hayallerime oldu zaten. Kızım iyi olsun da napalım gerisi önemli değil.

Öncelikle kızınız için acil şifalar diliyorum.
İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur minik

Eşinize gelince de ben hayatında birinin olduğunu düşünüyorum .
Çünkü bir adam bu kadar süre eşine soğuk davranmaz .
Ben de sizin boşanma taraftarı olduğunuzu da düşünmüyorum açıkçası fakat kağıt üstünde olan evliliğinizin bitmesi yakındır.

Bayramda kv’ye gitmeyeceğim için ipler iyice kopar artık.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki
Bazen öyle şeyler olur ki önem siraniz alt üstü olur
Şu an eşiniz sizin için hiç önemli olmasın haki tavrı kaprisi vs vs hiç umursamayin
Kendinizi evladiniza odaklayin erken teşhis edilmiş inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız
Eşinizi de zamanı geldiğinde alır yolun kenarina koyar yola devam edersiniz
Şimdilik dursun o da bir seylerin ucundan tutsun
Dediğim gibi en önemlisi evladınız Rabbim kalıcı şifalar versin amin

Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Hiçbir şey dert değilmiş. Her şey olacağına varırmış. İki ayda elde ettiğimiz tek sonuç cisimlere az çok uzanması. Mama sandalyesinde hala aktif değil. 1,5 aydır fizik tedavideyiz hala oturamıyor. Çok zor…

Belki benim gibi çaresiz bir anne var ve deli gibi internette genetik hastalık, metabolik hastalık, otizm araştıran varsa yazıyorum. Kızım için bu kez ilimizde ünlü bir fizyoterapiste gittik. Adam resmen kendini engelli çocuklara adamış. Bize göz kaslarının tam olarak gelişmediğini, kollarını kullanmaktan korktuğunu ve artık ayaklarıyla hissetmeye başladığı söyledi. Çok güvendiği bir göz doktoruna tekrar gideceğiz ve bize randevu ayarlayacak ve onun merkezinde devam edeceğiz inşallah. Umarım şifa buluruz . Benim kafamı karıştıran bir konu proje okullarına atama var, 15 saat de olsa çalışayım mı ? Malum eşe hiç güvenmiyorum, bu durumda kızıma bakıcıya bıraksam güvenebilir miyim ne dersiniz ? Ya da boş ver bir sene adamı dinleme kızını iyileştir yurt dışına çık mı derseniz acaba ?

Siz yurtdisina gidemezsiniz. Cocuga kv bakmaz demistiniz. El kadar bebegi birakip nasil gideceksiniz? Beraber gidelim deseniz baba onayı gerekiyor. Sittin sene gecse yine onay vermez cocuklari almaniza. Cocuklar olmadan orada kalacaginizida sanmiyorum. O yuzden burada calismaya baslayin derim

Yani ne var ya da ne yok diyor tam olarak?
Bence atanabiliyorsan atan.

Ben sizin yerinizde olsam çalışırdım. Haftada 15 saat zaten o sırada bakici ayarlarınızı. Planlarını yurtsdışına kesin gidiyorum gözüyle yapmayın. Hayatınızda b c planları da olsun. Yurtdışı sınavlarını kazandıktan sonra vize problemi veya eski eşinizin çocukların gitmesine izin vermemesi nedeniyle de gidemeyebilirsiniz. Daha sonra memuriyet şansını kaybedip üzülmeyin. Yurtdışı işi hallolursa bırakırsınız buradaki okulu.

Yani ne var ya da ne yok diyor tam olarak?
Bence atanabiliyorsan atan.
Fizyoterapist bize duyu bütünlemeli komple bir tedavi lazım yoksa bu çocuk 1 yaşında bile oturamaz dedi. Çok doluyum diyor bi de, adama yalvaracağım gerekirse. Eş bana ne yaparsan yap seninle ilgili hiçbir şey beni ilgilendirmiyor diyor. Bakıcı bulsam içime siner mi, oğlum birinci sınıf olacak, proje okulları çalışkan öğretmen istiyor odaklanabilir miyim bilmiyorum.

Proje okuluna gitmek için direkt müdürün onayı gerekiyor. Yani sizi tanımayan bir müdür almaz. Genelde çalıştığı öğretmenleri seçer müdürler.

Yok. Fizyoterapist bize bu çocuk için yapılabilecek şeyler var ama doğru tedaviyi bulamazsanız 1 yaşında bile oturamaz dedi, bunu duyduktan sonra kızım iyileşmeden gitmem zaten, hele de doğru yeri bulmuşken.

Proje okuluna gitmek için direkt müdürün onayı gerekiyor. Yani sizi tanımayan bir müdür almaz. Genelde çalıştığı öğretmenleri seçer müdürler.
Artık merkezi alınıyor tercihler, kılavuz değişti, hiçbir kriter yok şu an. Direk bakanlığa başvuruluyor hatta il dışı bile açıldı. Hizmet puanı diyor herkes ama tam net değil, forumları okuyorum ben de.

Yok. Fizyoterapist bize bu çocuk için yapılabilecek şeyler var ama doğru tedaviyi bulamazsanız 1 yaşında bile oturamaz dedi, bunu duyduktan sonra kızım iyileşmeden gitmem zaten, hele de doğru yeri bulmuşken.

Bu adam seni parayla cezalandiriyor. Hazır tedabi icin guzel bi yer bulmusken calis derim. Hem kafanida dagitirsin.

Bu adam seni parayla cezalandiriyor. Hazır tedabi icin guzel bi yer bulmusken calis derim. Hem kafanida dagitirsin.
Parayla cezalandırmaktan bir tık vazgeçti. Kartı hala bende, maaşım yattı param da bende. Beni azarlama yolunda sadece ya da eksik hissettirmeye çalışıyor. Yemek yok, temizlik yok vs. Çok zor bir karar. Annemin olacağını bilsem direk çalışırım ama Kv ile bu iş çok zor artık. Birken iki olacaklar başımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…