ben meger ne siskoymusum

elalinka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
132
147
103
39
Merhaba.
Su an moralim cok bozuk. Size yazip icimi biraz rahatlatirim belki. Az once kizim telefonumu alip nasil yaptiysa beni videoya cekti. Kendimi gorunce adeta sok oldum. 90 kiloya yklastigimi biliyordum ama aynaya baktigimda oyle cokta itici gelmiyordum kendime. Ama videoya bakinca anladim ki yarim dunya olmusum resmen. Bildiginiz obez. Kendimle barisik biriyim yanlis anlamayin. Oyle cokta zayif olma takintisi yol bende ama bu halim.. esim benden 6 yas buyuk ve boyu en az 20 cm daha uzun. Manken gibi derler ya..Ama benim kilom ondan 15 kilo fazla. Beni begenir, hic olumsuz bir ima sezmedim ama videoya bakinca kendimden cok utandim. Bunu o adama nasil yaparsin dedim. Gobek bir yanda basenler ayri bi dunya.. of.. cok kotu hissediyorum. Bir de trip yapiyorum kac haftadir bana hic iltifat etmiyorsun diye eskisi gibi.. Kac kere ozur diledi hic farkinda bile degilim dedi.. adAm niye iltifat etsin ki.. cok bile ediyor. Benim tribim kendimeymis meger.

Hic boyle hissetmemistim daha once. Bir ara zayiflama gruplarina girmistim ama bende pek ise yramadi. Sanirim beynimi resetlemem lazim. Ama olmuyor olmuyor olmuyor... motive olamiyorum hicbir sekilde..

Okudugunuz icin tesekkur edrim. Her turlu yoruna acigim

Ay cnm ne kdr cok kilo konusu konusuldu burda bugun ya :)))

Bazen bir seye ihtiyac olur farkina varmak icin.. seninkisi video olmus..

Hersey kafada bitiyor keske sihirli bi deynegimiz olsa elimizde ama yok.. o sihir icinde beyninde.. karar ver basla..verdikce veresin gelecek eminim.

Kilo verilemicek bisi degil. Simdi baslasan diyete yaza istedigin kiloda olursun. Aksam 6dan sonra bisi yeme. O bile hemen fayda ediyor.
Hayir birde yazi bicimin cok samimi geldi. Bayildimm yanii bosver tek derdimiz kilo olsun bende 66 kiloyum. 60 olmayi planliyorum bakalim umarim olurum :)

Amaaan sen mutluysan , gerisini düşünme.
Ama sağlık için , hemde özgüveninizin yeniden yerine gelmesi için kilo vermek işe yarayabilir. Yakınlarınızda belediyelerin falan spor salonları vardır toplulukla , daha kolay motüve olabilirsiniz çok cüzi miktarlara.
Veya durumunuz iyiyse spor salonu ve diyetisyen ama en önemlisi kararlı olmak...

Karatay yapabilirsiniz ben Karatay kahvaltısında başlayıp sonradan cozutuyorsamda çok çok sağlıklı gerçekten.Bende eşime beni kucakla derim adam kaldıramaz aramızda on kilo falan var benden on kilo yüksek bende çok istiyorum ama hayırlısı önemli olan sağlık.

Ne kadar güzel, bu kadar içten özeleştiri yapabilmişsiniz..
Kararlı olduktan sonra verirsiniz, acele etmeye de gerek yok, 1 sene de verin, kalıcı olsun.
Eşim 40 kilo verdi, dünyalar kadar kilo veren bir sürü kadın var.
Sizde yaparsınız, önce sağlık odaklı düşünün

İlk etapta akşam yememek, bol su içip yürüyüş yapmak bile baya fark yaratır
Bir de abur cuburu kesin
Gözle görülür fark oldukça motive olursunuz.
Maddi durumunuz müsaitse diyetisyene gitmenizi öneririm, hesap verecek birisi olunca daha kolay irade gösteriyor insan
Geçen yakın bir arkadaşım başladı gitmeye, yukarda size saydıklarımla bir haftada üç kilo gidiverdi.
Başta ödem atılıyor zaten sonra kilolar gitmeye başlıyor

Öncelikle kilona üzülüp eşine sarma:))
Çalışıyor musun bir günün nasıl geçiyor düzene sok ve beslenme planını yap.. artik herkes ne yemesi gerektiğini biliyor zaten.. diyetisyene gidebilirsen daha da iyi.. ama erteleme basla.. leslie yap ama biraz kilo verince.. başarabilirsin..

Ne kadar güzel özeleştiri yapmışsınız :) Öncelikle eğer durumunuz müsaitse diyetisyen eşliğinde zayıflayın derim. Öyle bir imkanınız yoksa kendinize sağlıklı bir liste hazırlayın. Yağlı yiyeceklerden,tatlılardan,hamur işinden,kızartmadan uzak durun. Tok tutan şeyler yemeye çalışın. Bol su için. Hergün mutlaka yürüyüş yapın. Akşam yemeğinden sonra bişeyler atıştırmayın. Mutlaka ara öğününüz olsun uzun süre aç kalmayın zayıflamak için. İlk etapta bunlar bile yardımcı olur. Siz karar vermişsiniz zaten,gerisi mutlaka gelir :)

Kocana gore kilo verip alma dusuncesi icerisinde olma,esin sevsin yada sevmesin sen kendini nasil goruyorsun?budur onemli olan...Suda bir gercek ki kilo veren bir insan cok daha guzel gorunuyor,genclesiyor;dis gorunusu bir kenara birakalim saglikli olmak,saglikli besinler tercih etmek,hayatina fazladan hareket katmak insana nasil iyi geliyor bir bilsen...bende yirmi kilo verdim ilk donemler cok zorlandim kabul ediyorum ama kendimdeki degisiklikleri gordukce,saglikli beslenince midemdeki o hafifligi hissettikce ne sporumu nede beslenme duzenimi bozabildim bu duzenimi ben cok sevdim...

Ayy tam olarak aynı dert bende de var 88 kiloyum her gece söz verip sabah bozuyorum benim esimde dediğin gibi uzun ve fit oda sorun etmiyor yüzüme karşı ama icten içe eskisi gibi olmamı istedigini hissediyorum n'olacak bu kilolar

Kizlar cok tatlisiniz yorumlariniz cok iyi geldi. Aslinda diyet konusunda hizlandirilmis doktora yapabilirim, tezim 2 gunde hazir olur. O derece biliyorum yani her ayrintiyi:) Kilo vermenin super hissini de taddim, onu da biliyorum. Ama iste gelin gorun ki istikrar&kararlilik&devamlilik uclusu beni hep yari yolda birakiyorlar. Inan basaranlari gorsem alnindan opecegim, o kadar yani

Bende kendimi aynada otururken yandan gordum ogun bu gundur diyetteyim
Hic kilo takintim yok esimde hic takmaz
Ye sutun olsun diyede agzima tikistirir ama
Kendimi kotu hissettim
Isin kotusu diyette yapamiyorum
Elim ayagim titriyor aksam olunca allah ne verdiyse saldiriyorum
2 aydir karatay yapiyorum 4 kiloya yakin verdim yemeden kisitlamiyorum sadece yasaklari yemiyorum
Dun komsu gordu ne kadar zayiflamissin dedi
Kendine boyle bir yasam sekli uydurursan yaza kadar bayagi yol katedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…