Karatay yapabilirsiniz ben Karatay kahvaltısında başlayıp sonradan cozutuyorsamda çok çok sağlıklı gerçekten.Bende eşime beni kucakla derim adam kaldıramaz aramızda on kilo falan var benden on kilo yüksek bende çok istiyorum ama hayırlısı önemli olan sağlık.Merhaba.
Su an moralim cok bozuk. Size yazip icimi biraz rahatlatirim belki. Az once kizim telefonumu alip nasil yaptiysa beni videoya cekti. Kendimi gorunce adeta sok oldum. 90 kiloya yklastigimi biliyordum ama aynaya baktigimda oyle cokta itici gelmiyordum kendime. Ama videoya bakinca anladim ki yarim dunya olmusum resmen. Bildiginiz obez. Kendimle barisik biriyim yanlis anlamayin. Oyle cokta zayif olma takintisi yol bende ama bu halim.. esim benden 6 yas buyuk ve boyu en az 20 cm daha uzun. Manken gibi derler ya..Ama benim kilom ondan 15 kilo fazla. Beni begenir, hic olumsuz bir ima sezmedim ama videoya bakinca kendimden cok utandim. Bunu o adama nasil yaparsin dedim. Gobek bir yanda basenler ayri bi dunya.. of.. cok kotu hissediyorum. Bir de trip yapiyorum kac haftadir bana hic iltifat etmiyorsun diye eskisi gibi.. Kac kere ozur diledi hic farkinda bile degilim dedi.. adAm niye iltifat etsin ki.. cok bile ediyor. Benim tribim kendimeymis meger.
Hic boyle hissetmemistim daha once. Bir ara zayiflama gruplarina girmistim ama bende pek ise yramadi. Sanirim beynimi resetlemem lazim. Ama olmuyor olmuyor olmuyor... motive olamiyorum hicbir sekilde..
Okudugunuz icin tesekkur edrim. Her turlu yoruna acigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?