ben meger ne siskoymusum

Beslenme düzeni oluşturun. Sağlıksız şeyleri hayatınızdan bir bir çıkarın. Yerine sağlıklı şeyler koyarak çıkarın tabi yoksa eksikliğini hissedersiniz. Paketli gıda yerine kuru yemiş kuru meyve vs alın evinize. Yediğiniz şeyler sağlıklı alternatiflerle değişirse kilo gitmeye başlar. Dışarıda bir şeyler yer içerseniz sağlıklı düşük kalorili seçin.

Ilk zamanlar eşim bana kibardan ima ettiyse de zorlamadi.. kendimle mutluydum taki kilomu tartida görünceye kadar...
Bende hemen diyete başladım.. inanırsanız olur gerçekten.Acliginiz duygusal mı değil mi onu anlamak için şu için geçmezse yemeye başlayın.. bende ise yaradı..

Ne güzel seni neyin motive edeceģini bulmuşsun. Sık sık video çekil bundan sonra daha çok gaza gelirsin. 2,3 ay sıksan dişini o kaba görüntün gider zaten.

80 kiloyu gördüğüm şu günlerde kendime olan hislerimi yazmışsınız. Asla motive olamıyorum ve devamlılık sağlayamıyorum ki 6 ayda 22 kilo vermeyi başarmış biriyim. Kendimden nefret eder hale geldim resmen, konuyu takipteyim

Kizartma ve yninda mayonez serbestse neden olmasin
Çok güldüm bu mesajınıza, ne güzel özeleştiri yapabilen birini görmek...
Ben de evliliğin ilk yılında bir gün kendi resmime baktığımda sadece yanaktan ibaret olduğumu gördüm. Ne yapayım ne edeyim derken diyet yapamadığımı fark ettim. Kahvaltı hariç ekmeği kestim, çıkolatayı haftada 2 ye indirdim bir de her acıkmada bol bol su içtim bir yılda 3 beden fark etti. Hiçbir şey yapamam diyorsanız bol su icin o bile fark ettirir.

Karatay diyeti yapabilirsin 1 ayda 10 kg veren biri var yakınımda ayrıca leptin hormonuyla ilgili bi arastirma yapabilirsin bide ispir yağı varmış onu icen zayifliyotmus ama o sağlıklı mı onu bilmiyorum

3 beden muthis bir basari. Tebrik ederim!!

ben 2 ay once 80 kiloydum, simdi 88. 87 kiloyla dogum yaptim dusunun artik. O zamanlar 80 bana cok geliyordu, simdiyse hayal. Bence ipin ucunu sakin kacirmayin..

kendini oldugun gibi sev yemegine dikkat et fazla abur cubur tüketme kafaya taktıkça daha fazla alırsın porsiyonu küçült ve şuan oldugundan daha aktif hareket et

Benim kizimda beni cekmis videoya sonradan denk gelip izledim hayret ettim. Aynada farkedilmiyor bu kadar kotu oldugu. Yine sanslisiniz. Ben kilomdan dolayi bol iltifat degil bol hakarete maruz kaliyorum.

Ben de 3 haneli rakamlarda olan biri olarak gecen hafta ani bir kararla sagligimi geri kazanmayi hedefledim ve bir doktora gittim. Daha once hep sok diyetler pesindeydim. Ama sonra dedim ki kendime ben bu kilolari 1gunde yada 1ayda almadim ki hemen vereyim. O yuzden zamana yaydim kendime bir hedef koydum ona dogru olerliyorum. Ne kadar surer bilemem ama basaracagima inaniyorum. Sen de kendine inan ve hrmen su anda basla

Benim kizimda beni cekmis videoya sonradan denk gelip izledim hayret ettim. Aynada farkedilmiyor bu kadar kotu oldugu. Yine sanslisiniz. Ben kilomdan dolayi bol iltifat degil bol hakarete maruz kaliyorum.
Hakaret? Esiniz tarafindan degildir umarim

Kilon gerçekten alarmlık canım çok fazla. Simdi dur demezsen yakinda sağlık sıkıntılarına yol açar. Evlendikten sonra eşim de ben de çok kilo aldık. 2 yıldır da bebek için uğraşıyoruz onun ilacı hormonu stresi üzüntüsü derken balon gibi şiştim. Fotograflarda farkettim ben de kilomu. Korkunctu. Boyum 1.72 yıllarca 55-60 kg arasindaydim, 78 oldum. Esim 100 u gecti. Kendimiz vermeye çalıştık debelendik gram veremedik. Sonra bir gün tanıdık Dr azarladı beni, manken gibi kız ne hale gelmiş şu haline bak, sağlığını mahvediyosun filan dedi. Çok üzüldüm inan. Bir diyetisyen önerdi, eşimle hemen gittik başladık çok şükür yavaş yavaş verdirdi. Şimdi 67 yim devam ediyorum bakalım. Eşim daha çok verdi. Kadınların kilo vermesi hep daha zordur bunu unutma. O yüzden hızlı zayıflamaya asla inanma ve sağlıklı zayıflamak için bir uzmana başvur. İnan zor değil. Bilinç, farkındalık, istek, motivasyon... Gerisi gelir

Peki birsey soracagim. 2 ogun iyi guzel de, aclik krizleri olmuyir mu sonrasinda? Yada ogun saati geldiginde faZladan yemeler?

Mesela sabahları peynir domates zeytin hepsini tükettim öğlen sulu yemek bulgur pilavı arada makarna bile yedim ama hepsinde yoğurt vardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…