- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Ay cnm ne kdr cok kilo konusu konusuldu burda
Kilo verilemicek bisi degil. Simdi baslasan diyete yaza istedigin kiloda olursun. Aksam 6dan sonra bisi yeme. O bile hemen fayda ediyor.
Hayir birde yazi bicimin cok samimi geldi. Bayildimm yaniibosver tek derdimiz kilo olsun bende 66 kiloyum. 60 olmayi planliyorum bakalim umarim olurum :)
Karatay yapabilirsiniz ben Karatay kahvaltısında başlayıp sonradan cozutuyorsamda çok çok sağlıklı gerçekten.Bende eşime beni kucakla derim adam kaldıramaz aramızda on kilo falan var benden on kilo yüksek bende çok istiyorum ama hayırlısı önemli olan sağlık.
İlk etapta akşam yememek, bol su içip yürüyüş yapmak bile baya fark yaratır
Bir de abur cuburu kesin
Gözle görülür fark oldukça motive olursunuz.
Maddi durumunuz müsaitse diyetisyene gitmenizi öneririm, hesap verecek birisi olunca daha kolay irade gösteriyor insan
Geçen yakın bir arkadaşım başladı gitmeye, yukarda size saydıklarımla bir haftada üç kilo gidiverdi.
Başta ödem atılıyor zaten sonra kilolar gitmeye başlıyor
Öncelikle kilona üzülüp eşine sarma:))
Çalışıyor musun bir günün nasıl geçiyor düzene sok ve beslenme planını yap.. artik herkes ne yemesi gerektiğini biliyor zaten.. diyetisyene gidebilirsen daha da iyi.. ama erteleme basla.. leslie yap ama biraz kilo verince.. başarabilirsin..
Boyunuz kaç bilmiyorum ama 170-180 degilseniz asiri bir kilo ve bu kadar kiloluyken kilo vermek ilk adimda hizli gercekleşir, gercek bir diyet ve sporla. Başlasaniz en az 20 kiloyu cok hizli atarsiniz bence.
Kocana gore kilo verip alma dusuncesi icerisinde olma,esin sevsin yada sevmesin sen kendini nasil goruyorsun?budur onemli olan...Suda bir gercek ki kilo veren bir insan cok daha guzel gorunuyor,genclesiyor;dis gorunusu bir kenara birakalim saglikli olmak,saglikli besinler tercih etmek,hayatina fazladan hareket katmak insana nasil iyi geliyor bir bilsen...bende yirmi kilo verdim ilk donemler cok zorlandim kabul ediyorum ama kendimdeki degisiklikleri gordukce,saglikli beslenince midemdeki o hafifligi hissettikce ne sporumu nede beslenme duzenimi bozabildim bu duzenimi ben cok sevdim...
Ayy tam olarak aynı dert bende de var 88 kiloyum her gece söz verip sabah bozuyorum benim esimde dediğin gibi uzun ve fit oda sorun etmiyor yüzüme karşı ama icten içe eskisi gibi olmamı istedigini hissediyorum n'olacak bu kilolar
1 ay once aynisi bana da oldu. "Anca 5 kilo almisimdir yeaa "derken 15 kilo aldigimi ogrendim. Birden bire nasil oldu anlamadim. Sonra birden uzuntuden istahim kapandi, hala da kapali.
Patates diyeti yapsana. Benim favorim
İlk etapta sağlık için kilo verin.
Kendinizi sevin zaten kilolu olmanız iltifat almayacağınız anlamına gelmez ki.
Eminim çok güzelsinizdir.
Diyetisyen yardımıyla vermek daha doğru.
Başlamak bitirmenin yarısıdır.
Öyle düşünün hiçbir zaman geç değil :)
Durust bir cevap, tesekkr ederimDiyetisyene gidin ve verin. Kilo hiç iyi bir şey değil. Ben eşimin obez olmasını asla istemem mesela. Onun da bunu istemesi kadar doğal bir şey yok.
Bence lütfen olmuyor demeyin ve diyetisyen artı spor ile kendinize bu iyiliği yapın.
Yapacam da, birde bunalima girmek var.. :)Kararlı olmak istiyorsan bol bol video çektir
Tavsiyeniz icin tesekkur ederim. Evet neyseki yuzden biraz kurtariyorum:)
Benim esim kendisi balik etli kadın seviyor diye sismanlatti beni iyi mi, en sevdigim yiyecekleri abur cuburlari aldi, fast food da cok yedik. Artik isyan ettim, ona ragmen veriyorum.İlk etapta sağlık için kilo verin.
Kendinizi sevin zaten kilolu olmanız iltifat almayacağınız anlamına gelmez ki.
Eminim çok güzelsinizdir.
Diyetisyen yardımıyla vermek daha doğru.
Başlamak bitirmenin yarısıdır.
Öyle düşünün hiçbir zaman geç değil :)
Benim esim kendisi balik etli kadın seviyor diye sismanlatti beni iyi mi, en sevdigim yiyecekleri abur cuburlari aldi, fast food da cok yedik. Artik isyan ettim, ona ragmen veriyorum
O zaman hemen diyet ve spora basla ve kilolarini.
Kusurabakma sana soylemiyorum ama genel olarak ben 90 kilo olup kilolarimla barisigim diyene inanmiyorum.
Sadece kendilerini kandiriyorlar cunku bogazlarini tutmak islerine gelmiyor.
Peki 2 defa yemeye devam ediyor musunuz? Bende zamaninda cok ise yaradi, iyide geldi ama bi is yemegi, bi davet vs derken devamlilik saglayamadim.Diyetisyen dısında ben çok kiloluydum.
İki öğüne düşürdüm bi ara.
Ekmek zaten cok az yedim.
Akşam yemeğini kestim.
Akşamları sadece türk kahvesi içtim yağ yakıcı özelliği var.
70 kg civarıydım 45e kadar düştüm.
Ek olarak hergün 45 dk yürüdüm.
Yine de sağlıklı yöntem diyetisten.
Tebrikler. Umarim devamlilik gosterir, hedefinize ulasirsiniz ve orda kalirsiniz..Diyetisyeni falan bosverin. Tabi gidersiniz de, diyete baslamak icin diyetisyeni beklemeyin demek istiyorum. Yarin karbonhidrat icermeyen guzel bir kahvalti yapin. Yumurta, beyaz peynir tok tutar. Her gun mutlaka kahvalti yapin. Oglen aksam biraz et ve sebze yiyin. Aciktikca biraz yogurt yiyin, kahve, cay icin. Geceleri tarcinli sut de tok tutuyor. Sekersiz icemiyorsaniz tatlandirici kullanin. Hemen vermeye baslarsiniz. Diyetisyene gidene kadar surece girmis olursunuz. Acliktan olmezsiniz merak etmeyin :) Ben 1 ayda 7 kiloya yakin verdim. Normal kilomdan 15 kilo fazlaymisim. O kadar verebilir miyim bilmiyorum. Ne kadar verebilirsem kar. Zaten beslenmemi tamamen degistirdim. Eskisi gibi yemem artik. Yas da ilerliyor, eskisi gibi yersem seker, tansiyon, kolesterol uclusu kapimi calar yakinda.
Peki 2 defa yemeye devam ediyor musunuz? Bende zamaninda cok ise yaradi, iyide geldi ama bi is yemegi, bi davet vs derken devamlilik saglayamadim.
Benim esim “benim icin mankenlerden de guzelsin” dediginde dalga geciyor diye 1 gece komusmadim iyi mi :) oysa o sisman olsa canini okurdum. Boyle bi durum iste..Kilo konusundan önce eşinin ne kadar temiz kalpli ılımlı oluşu dikkatimi çekti aynı benim eşim gibi :) benimde doğumdan sonra 20 kilo fazlam vardı son iki kilom kaldı ve benim eşimde bir kere yüzüme vurmamıştı hep iltifat ederdi :) bende kendimi incecik manken gibi zannederdim :) şaka bi hana bunu iltifat için değilde kendimiz için yapmamız lazım canım inşallah en kısa zamanda verirsin güzel ailenle huzurlu mutlu ömürler dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?