ben meger ne siskoymusum

Diyetisyene gidin ve verin. Kilo hiç iyi bir şey değil. Ben eşimin obez olmasını asla istemem mesela. Onun da bunu istemesi kadar doğal bir şey yok.
Bence lütfen olmuyor demeyin ve diyetisyen artı spor ile kendinize bu iyiliği yapın.

Ay cnm ne kdr cok kilo konusu konusuldu burda

..ve eminim son konu da olmaycak kiloy dair:) insanlik tarihinde sismanlik moda oluncaya kadar kilolularin dersi hic bitmeyecek..

Benim vermem gereken kilonum 4te 1i. Ama. Elinizi cabuk tutun. Yoksa bi bakmissiniz verilmesi gereken onlarca kilonuz birikmis

Karatay diyeti iyi guzel de, simdi ben insanlarin incecik ve uzun oldugu bir ulkede yasiyorum. oglen yemekleri sandviclerden olusuyor. Kisibasi en az 4 dilim ekmek, hakvaltiyi saymadim bile. Gelde ekmek yememeye motive ol simdi

Diyetisyene cok gittim canim. Baslangicta super gidiyor kilolar ama istikrar olmuyor. Hem buranin diyetisyenleri bol bol elmek veriyor

Normalde calisiyordum ama kizlarim dogduktan sonra fulltime annelige karar verdim onlar ilkokula baslayincaya kadar. Tabi iyice de tembellestim. Gerci calisirken de cok zayif degildim rejimdeydim surekli. Ama simdiki kadar da kilolu olmadim hic.

Boyunuz kaç bilmiyorum ama 170-180 degilseniz asiri bir kilo ve bu kadar kiloluyken kilo vermek ilk adimda hizli gercekleşir, gercek bir diyet ve sporla. Başlasaniz en az 20 kiloyu cok hizli atarsiniz bence.

1.62
:’(

Kocaya gore yada onun icin demeyelim de.. haytimda beni begenmesimi onemsesigim tek erkek oldugu icin ve (muhtemelen) gozu disarda olmadigi icin onun karsisinda guzel olmak istiyorum. Ve dediginiz gibi kilo verilimce daha guzel olunuyor. Daha cok kiskaniliyoruz, guzel duygu

Ben de 88’im:) durum ayni..

1 ay once aynisi bana da oldu. "Anca 5 kilo almisimdir yeaa "derken 15 kilo aldigimi ogrendim. Birden bire nasil oldu anlamadim. Sonra birden uzuntuden istahim kapandi, hala da kapali.

Evet evet aynen! 70’lere hasretim.....

Patates diyeti yapsana. Benim favorim

Kizartma ve yninda mayonez serbestse neden olmasin

İlk etapta sağlık için kilo verin.
Kendinizi sevin zaten kilolu olmanız iltifat almayacağınız anlamına gelmez ki.
Eminim çok güzelsinizdir.
Diyetisyen yardımıyla vermek daha doğru.
Başlamak bitirmenin yarısıdır.
Öyle düşünün hiçbir zaman geç değil :)

Tavsiyeniz icin tesekkur ederim. Evet neyseki yuzden biraz kurtariyorum:)

Durust bir cevap, tesekkr ederim

O zaman hemen diyet ve spora basla ve kilolarini.

Kusurabakma sana soylemiyorum ama genel olarak ben 90 kilo olup kilolarimla barisigim diyene inanmiyorum.

Sadece kendilerini kandiriyorlar cunku bogazlarini tutmak islerine gelmiyor.

Tavsiyeniz icin tesekkur ederim. Evet neyseki yuzden biraz kurtariyorum:)

Diyetisyen dısında ben çok kiloluydum.
İki öğüne düşürdüm bi ara.
Ekmek zaten cok az yedim.
Akşam yemeğini kestim.
Akşamları sadece türk kahvesi içtim yağ yakıcı özelliği var.
70 kg civarıydım 45e kadar düştüm.
Ek olarak hergün 45 dk yürüdüm.
Yine de sağlıklı yöntem diyetisten.

Diyetisyeni falan bosverin. Tabi gidersiniz de, diyete baslamak icin diyetisyeni beklemeyin demek istiyorum. Yarin karbonhidrat icermeyen guzel bir kahvalti yapin. Yumurta, beyaz peynir tok tutar. Her gun mutlaka kahvalti yapin. Oglen aksam biraz et ve sebze yiyin. Aciktikca biraz yogurt yiyin, kahve, cay icin. Geceleri tarcinli sut de tok tutuyor. Sekersiz icemiyorsaniz tatlandirici kullanin. Hemen vermeye baslarsiniz. Diyetisyene gidene kadar surece girmis olursunuz. Acliktan olmezsiniz merak etmeyin :) Ben 1 ayda 7 kiloya yakin verdim. Normal kilomdan 15 kilo fazlaymisim. O kadar verebilir miyim bilmiyorum. Ne kadar verebilirsem kar. Zaten beslenmemi tamamen degistirdim. Eskisi gibi yemem artik. Yas da ilerliyor, eskisi gibi yersem seker, tansiyon, kolesterol uclusu kapimi calar yakinda.

Akşam uyumadan 5 saat önce yiyin en geç ama elinizden geldiği kadar akşam 6-7 den sonra yemeyin çok acıkırsanız akşamları yoğurt süt meyve yiyin. Ekmeği hayatınızdan çıkarın tabi öyle dank diye çıkmıyo tam tahıllı kullanın. 1 saat yürüyün . evde de yapabileceğiniz sporlar var onlarıda yapmaya çalışın. Abur cuburu kızartmayı çıkardın 1 ayda bile sonuç alırsınız zaten zayıfladığınızı görünce sizde mutlu olur devam edersinşz diye düşünüyorum yada bırakacağınız dayanamadığınız zaman zayıfladığınızı o tartıda 60-70 leri gördüğünüzü hayal edin ve zayıflayınca istediğinizi yiyebileceğinizi düşünün. Umarım başarabilirsiniz

Bence de kilo verin. Cok tatli yazmissiniz ama:) bu arada esiniz yabanci mi, nedense oyle hissettim.

Benim esim kendisi balik etli kadın seviyor diye sismanlatti beni iyi mi, en sevdigim yiyecekleri abur cuburlari aldi, fast food da cok yedik. Artik isyan ettim, ona ragmen veriyorum.
Bir de 2 tane elbise begendim. Kendime hedef koydum, o kilonun altini gorursem o elbiseleri alacagim.O hedefe 5 kilo kaldi. Sonra yeni hedef koyarim herhalde.

Benim esim kendisi balik etli kadın seviyor diye sismanlatti beni iyi mi, en sevdigim yiyecekleri abur cuburlari aldi, fast food da cok yedik. Artik isyan ettim, ona ragmen veriyorum

Siz kendinizi sevdiğiniz gibi olun.
Balık et seviyosa eşinize kilo aldırın birazda o balık etli olsun hayat müşterek :)

O zaman hemen diyet ve spora basla ve kilolarini.

Kusurabakma sana soylemiyorum ama genel olarak ben 90 kilo olup kilolarimla barisigim diyene inanmiyorum.

Sadece kendilerini kandiriyorlar cunku bogazlarini tutmak islerine gelmiyor.

Daha da ileri gideyim mi: ben obez olup da kilolarimla barisigim diyenleri “zügürt tesellisi” olarak goruyorum. Lop lop etin nesiyle barisacagim ki

Kilo konusundan önce eşinin ne kadar temiz kalpli ılımlı oluşu dikkatimi çekti aynı benim eşim gibi :) benimde doğumdan sonra 20 kilo fazlam vardı son iki kilom kaldı ve benim eşimde bir kere yüzüme vurmamıştı hep iltifat ederdi :) bende kendimi incecik manken gibi zannederdim :) şaka bi hana bunu iltifat için değilde kendimiz için yapmamız lazım canım inşallah en kısa zamanda verirsin güzel ailenle huzurlu mutlu ömürler dilerim:)

Peki 2 defa yemeye devam ediyor musunuz? Bende zamaninda cok ise yaradi, iyide geldi ama bi is yemegi, bi davet vs derken devamlilik saglayamadim.

Bende 78 kiloydum hayatım bir resimle değişti hemen spora başladım haftada en az 4 akşam gidiyorum 65 kiloyum hedefim 60 altına düşmek kilo verdiğimi gördükce çok mutlu hissediyorum birde günde 2 öğün yerim ara öğün filan yapmam karataycıyım kahvaltı 8 30 yemek 4 de yerim ilk günler çok zor geldi çünkü öğlen açıkıyordum çay içerek kahve içerek geçiştirdim şimdi vücudum alıştı öğlen açıkmıyorum

Tebrikler. Umarim devamlilik gosterir, hedefinize ulasirsiniz ve orda kalirsiniz..

Peki 2 defa yemeye devam ediyor musunuz? Bende zamaninda cok ise yaradi, iyide geldi ama bi is yemegi, bi davet vs derken devamlilik saglayamadim.

İnanın o kiloyu bida almadım.
Yeme sistemim oturdu.
En fazla 5 kg alıyorum geri veriyorum.
Şuan yine devam ediyorum iki öğüne. :)

Benim esim “benim icin mankenlerden de guzelsin” dediginde dalga geciyor diye 1 gece komusmadim iyi mi :) oysa o sisman olsa canini okurdum. Boyle bi durum iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…