Ben mi abartıyorum

Diğer mesajlarimida alintilasaydin keşke

İleriki sayfalarda konu sahibiyle direk olan mesajlarimi okursan anlayacagini umuyorum

Ne demek cay yapmak senin gorevin? Sen de calisiyosun o da, hem de hamilesin, adam resmen kole muamelesi yapiyo sana

Biraksana isi gucu, oldugu kadar.
Hayati zehir etme sanada kocanada helede bebegine.

Ev hanimlarindan beter haldeyim demissinizde ev hanimlarinin beter olcak bir durumu yok ev hanimi olarak soyluyorm bunu siz evlennce sorumluluklarinizi bilmiyormuydunuz

Simdi olmadi.bebek annenin yada babaninmis gibi degilde Allahin bi
emaneti olarak dusunursen cogu anne babanin uzulup agladigi nasiblenemedigi masum gunahsiz melegi kavgalariniza alet etmessiniz cok uzuldum bu dusuncelerinize bebekten sogumak o adamin cocugu gibi falan dusunme.ben esimle kavga ettigimde kizima dahada sarildim taktigim cogu seyleri kizimin bi gulusuyle unuttum gitti .ben inaniyorum iyi bir anne olacaksin insallah..

Of ya ben neden bir da okuduklarimla sanki kendime olmuş gibi dertleniyorum

Herkes yazmış neyapman gerektiğini bidaha bidaha yazmim ama esin seni konuşur kızar küser sonra gene konuşur gibi goruyo bence

Bide bu maaş kartını alsa ne almasa ne internet bankacılığı kullaniyomusunuz??? İnternet bankacılığı kullanın daha pratik eve gıda alin , yardımcı bayanın parasını ödeyip gerisini eşiniz halletsin ...

Benim aldığım maaşın %80 i evin kredisine gidiyo geri kalan bakıcı ve harcligim kartta param kalmamasina rağmen eşime vermem niye verim üstünde benim adım yaziyo veririm para çeker gene verir bende onun kartını almam bende bazen alırım kartıni para çekip geri veririm ... Saygı bu bence.... Ve büyük konuşmuyorum harçlık almak of en zoruma bu giderdi heralde çalış kazan et harçlık al.... Bazen param kalmiyo eşime söylüyorum hesabıma eft yapiyo gidip çekiyorum çok zor gelir bana...
Bütün bunları çözümleyecek olan sizsiniz...
Bebek.olduktan sonra hicbisey yapamazsiniz...

Eşiniz ailesine maddi destek.oluyo mu?? Yani paranın nereye gittiğini biliyomusunuz??

A
Madem iyi bi kariyeriniz var, ev temizligi.vs de sizin goreviniz calismayin.O gecindirsin evi.Birde hem hic bi ise elini surmeyip surekli sizin gorevlerinizi hatirlatiyor, hem maasiniza el koyup size az az harclik veriyor.
Allah yardimciniz olsun ne diyelim..

Ev hanimlarindan beter haldeyim demissinizde ev hanimlarinin beter olcak bir durumu yok ev hanimi olarak soyluyorm bunu siz evlennce sorumluluklarinizi bilmiyormuydunuz
Benim orda kastettiğim ev hanımlarının bi geliri yok maaş almıyorsunuz değil mi ama duyuyorum ya da şahit oluyorum etrafımda çoğu kez erkekler maaş kartlarını ya da kredi kartlarını veriyor eşlerine ya da para verdikleri zaman hesap sormuyorlar. Ya da ev hanımı olmasına rağmen evine kadın alanlar var ve hani öyle çok zengin insanlar da değiller. Lütfen üzerinize alınmayın.. ben tabi ki sorumluluklarımı biliyorum ve yerine getirdiğimi de düşünüyorum ama eşimin iki katı maaş alıp çok ağır stresli bir işte çalışırken elime haftada 100 verilip sonra yetiremediğimde kızılıp tavır yapıldığında hesap sorulduğunda, bir de üstüne o hiç bir sorumluluk almazken evde benim ağrılrım varken iş beklerse insanın nasıl ağırına gidiyor. Şimdi kıyas yapın lütfen ben para kazanıyorum, istediğim gibi harcayıp hayatımı kolaylaştıramadıktan sonra kötü bir durumda değil miyim sizden????

İnternet bankacılığı kullanıyorum. Tüm faturalar otomatik ödemede, gıda, giyim tüm harcamalarda kredi karından yapılıyor ve kart benim ( bende olmayan kart) ve benim maaşdan düşüyor. Kira da benim maaşdan ödeniyor. haftada 100 den ( şimdi kesin ayy haftada 100 yetmiyo mu diyenler çıkacak biliyorum yeri geliyo yetmiyo kardeşim zaten 50 si öğle yemeklerine gidiyor) ayda 400 bana ayırıyor kendisine o kadar da ayırmaz zaten bi şey alacağında kart yanında. Kendi maaşını da birikim için ayırıyor, ev almak istiyoruz.Ailesine yardım etmiyor hatta ev alırsak inş. ailesi bize yardım edecek orda bi sıkıntı yok, ordaki tek sıkıntı tüm birikim neyimiz var yoksa kayınpederimde olması ama Allah korkusu olan insanlar hak yemezler. Eşim bi an önce almak kiradan kurtulmak istiyor, benim de parayı idare edemeyeceğimi, çok harcayacağımı düşünüyor( ki asla çok harcayan bir insan değilim sadece eşim çok cimri herşeyin en ucuzuna en adisine gidiyor sonra kavga ediyoruz, öyle görmüş) . Bir de evi kendisi idare etmek istiyor, bu evin reisi benim senin kocanım tabiki hesap vereceksin tabiki ben idare edecem gibi sinir olduğum şeyler söylüyor. Ben bu fikirlerini değiştiremiyorum. En son geçen ay ağlaya zırlaya ek kart çıkartmaya ikna ettim. Kart geldi üstünde onun ismi yazıyor, bana diye çıkarttığımız için limiti de düşük 300 lira, param yetmezse acil durumlarda harcıyım diye, geçen dedim ki herkes adının yazdığı kartı kullansın bas bas bağırdı ne gerek var olmaz diye. Kontrolü bana bırakacak, ağırlık bende olacak diye aklı çıkıyor. Elinde tutmak istiyor. Şimdi eminim bu karttan da aldıklarıma karışacak laf edecek.

Çok teşekkür ederim inş.

Madem kadinin görevi erkeğin gorevi diye ayırıyor esiniz. Isten çık evi o çekip cevirsin. Sen de ev işi yap. Hem iş yükü, hem hamilelik, hem ev işi, hem adamın dirdiri. Cekilmez gercekten

Her zaman evlendigin an zırt diye çocuk yapmayın derler . Bu da sonucu . Biraz bekleseydiniz bi evliligi görseydiniz . Yaş 35 e kadar yolu var . 35 ten sonrası olsa anlayacam .....
O kadar çok sebep var ki hangi birini anlatayım yazsam okur musunuz bilmiyorum. O kadar çok düşündüm ki yapıp yapmamayı. Etrafımdaki tecrübeli arkadaşlarım hep çocuk için evliliğin oturmasını bekleme daha çok beklersin yaşın geçer o evlilik hiç oturmuyo dediler . Ben daha önce de söyledim eşimle çok uzun zamandır birlikteyim, çok kavga ediyoruz evet ama iyiyken de çok iyiyiz uçlarda yaşıyoruz yani. Bu sorunlar evliliğin başından beri vardı defalarca konuştum her kavgada özür diliyo bi daha yapmayacağını söylüyor bir süre öyle iyi gidiyoruz sonra yine aynı.. Huylu huyundan vazgeçmiyor.E bende boşanamıyorum, o cesaret yok ( ailelere sezdirmiyoruz bile üzülmesinler diye, onların yanındayken kavgalı bile olsak çaktırmıyoruz)
Hamile kalırsan herşeyi ben yapacam ne istersen tamam diyecemler beni ikna etmek için o kadar çok uğraştı ki artık bıktım bir de çevrenin de çok baskısı oldu. Yaşın geçer sonra olmaz bak etraftan örnekler bunaldım onlara göre çok bile bekledik. Şimdi tez dönemindeyim rahatım nispeten çocuğu aradan çıkarayım dedim, doktoraya başlayacağım çok yoğun olacağım şehir dışına çıkmam gerekecek belki sık sık hamilelik o dönemde olmazdı çok zor geçirdim zaten. Doktora bitince yapmayı düşündüm en az 5 yıl var, eşim 5 yıl asla beklemez burnumdan getirir, evlendik 2 ay sonra başladı zaten sık boğaz etmeye. Etraftan da laf edilmeye başlar, sonra fertil miyim değil miyim bilmiyorum belki tedavi olmak zorunda kalacaktım bilemem ki. Bütün bunlarla oldu işte. Aslında pişman değilim çocuk için, çünkü boşansam da ben bir daha evlenmem ki aşık olduğum adamla evlendim ve ona bile sabredemedim. Bir evladı olsun herkes ister, kendimi ona ve işime veririm. Sonuçta tek boşanan çift biz değiliz, dengesiz bir ailede büyümesinden iyidir herhalde, bilmiyorum.

Akademisyen misin?

Madem kadinin görevi erkeğin gorevi diye ayırıyor esiniz. Isten çık evi o çekip cevirsin. Sen de ev işi yap. Hem iş yükü, hem hamilelik, hem ev işi, hem adamın dirdiri. Cekilmez gercekten
Bir süre ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum zaten bakalım ne yapcak umarım beni kaynanamların oraya taşınmaya zorlamaz. Zaten orda oturmayı kabul etmedim diye hem eşim hem ailesi bana içten içe çok kızıyo ama Allah tan benim işe uzak da çok ısrar edemediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…