Bikac defa istemsiz kalkip otururken inledim,uyusmustum.Annem yine lafi soktu "daha ağri gormemissin,cok nazlisin abartiyorsun" dediOnlar size hizmet etsin bi zahmet. Telefonda konuşurken hastayım,ağrım var,sancım var hiçbişey yapamıyorum evde gibi cümleler kurun. Geldiklerinde hizmet beklemezler en azından..
birara denedim,bayramdi,gercekten de kaynanamda gecirecektik,babam gitme evde kal biz gelicez dedi.Nasil yani gidip bayramlasmayayim mi dedim,git geri gel evine dedi21. hafta daha erken yavas yavas halledersiniz caninizi skmayin.Niye boyle davraniyorlar anlam veremedim.Fazla fedakarlik yapmayin bence kiymet bilmiyorlar.
Gelmek istediklerinde musait degilim deseniz ?
ahh ahh dua edin de atanayim gideyim,ogretmenim,iyi bir puanim var ancak ne yazik ki ohal yuzunden bir turlu atamalarimiz olmadi bu yil..su an tek caremiz bu yoksa asla vazgecmezler bu huylarindanordan taşinma imkaniniz yok mu?kesinlikle haklisinuz.dünyadaki tek hastane o hastane olmasa gerek.insanlar bayiliyor kendine hizmet ettirmeye.ne ala valla.bide kendi aileniz bir zahmet bir isin ucundan tutuversinler.yemegini
yapsinlar en azindan.hic hos degil bence.ben boyle dusuncesiz ailelere cok kiziyorum.insan herseyden once evladinin huzurunu rahatini dusunur..dusünmeli..üzüldum sizin adiniza.Allah kolaylik versin
garibim benim ailem diye sesini etmiyorBukadar zor elde ettiğin bebeğine yazık. Naz değil anne ağrım var de ve yat. Yapsanda yaranamıyormuşsun zaten,yapma boşver konuşsunlar.
Eşinle özelin yok mu ? Ben istemezdim bukadar misafir.
Bu durumda ben olsam esime topu atardim.Esiniz ne diyor?Anne babaniz gelsinler tabi ki de tavirlari hos degil.Kullanmak gibi.birara denedim,bayramdi,gercekten de kaynanamda gecirecektik,babam gitme evde kal biz gelicez dedi.Nasil yani gidip bayramlasmayayim mi dedim,git geri gel evine dedibiz de ne yapalim tmm dedik.
Esim bisey demiyor cunku babam sıkıntılı biri,en ufak surat dusurmemiz de bile kin besleyecek potansiyelde.Bu durumda ben olsam esime topu atardim.Esiniz ne diyor?Anne babaniz gelsinler tabi ki de tavirlari hos degil.Kullanmak gibi.
Bebeginiz dogdugunda yardima gelir mi?
Esiniz bir sey demiyormus yeni okudum.Insallah atanirsiniz.
sanmam..buyuk ihtimalle gorumcem gelir.Hamileyim evet ama asla bugune kadar bi faydalari dokunmadi,hatta anneme burda okuyan kizkardesim arada gelip isim de yardimci olsun dedigim de kufretmisim gibi "işin için dersinden olmasin"dan girdi,"iş yapmiyor diye surat asıyor evinden gondertiyorsun"dan ciktiHamilesi yardımcı olmaları gerekirken yaptıkları hiç hoş değil. Doğumunda annenmi kalıcak yanında.
ahh ahh ne cok istiyorum bi bilseniz..elbette Allah hayirlisini nasip etsin ama gercekten bunaldim.Daha küçük ya da daha uzak bir şehre Atanınca kurtulursunuz ancak. İnsan kendi ailesine laf anlatamıyor bazen ne yazık ki çok fazla da üzülmeyin geçici bir dönem öyle düşünün. Uzaklaşmaya bakın siz bir an once
Esim bisey demiyor cunku babam sıkıntılı biri,en ufak surat dusurmemiz de bile kin besleyecek potansiyelde.Yardima gelmeleri gerektigini soyledim anneme,annem en fazla 10gun gelebilirim dedi.o kadar da kalacagina inanmiyorum.[/QUO
Baska sehire tasinmaktan baska careniz yok gibi.Allah yardimciniz olsun.Anneniz gelmese de esninizle ustesinden gelirsiniz kafaniza takmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?