Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kese göründü dediğinize göre gebeliğin çok başındasınız. Bu kadar beklenti içinde olmak normal mi geliyor size? Dünyada hamile olan tek kişi siz değilsiniz, 1 hafta kuruyemiş yemezseniz de ölmezsiniz sanırım. Daha şimdiden onu da yemeliyim bunu da yemeliyim mantığıyla başlarsanız doğuma 163773746 kilo olarak gidersiniz heralde. Ne dertler var hay allahım...
Bi kere konu sahibi 40 kiloymuş ne demek kilo alırsın lütfen😌

Çalışıyorum o zaman çalışmayan gelin alsalardı ben kimseye hizmet etmem
Nezaketsizliğin dibindesiniz. Bir işin ucundan tutmak hizmetçilik değildir. Bir sofrada yemek yediyseniz o sofrada ki herkes yediğini içtiğini toplayabilir. Biz kayınvalidemlerdeysek eğer yemekte, eşimle bulaşıkları,sofrayı vs. hallediyoruz. Tühh..Hizmetçi miyiz biz şimdi😳

Hanımefendi kayınvalidenizin maddi durumu nasıl ? Hayır sizin ailenizin sizi yaptığını illa karşı taraftan da beklerseniz, eşiniz de sizin bu tavrınızı farkederse ailesini koruyacaktır. Bu şekilde devam ederseniz adamı sinir edip, sizin ve ailenizin açığını aramaya yönlendirirsiniz. Güzel bir lafımız var bilirsiniz ; Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Bence bu kadar basit şeyleri takıp kendinizi üzmeyin, özellikle eşinizi basit konularda yıpratmayın. Zaten hamileyken insan farklı tepkiler verebiliyor, eşinizi bence ailesi yüzünden bunaltmayın. Ben o hatayı sizden daha büyük şekilde yaptım, geri dönüşü olmuyor

Mrb bn yeni üye oldum:KK16:bnce kendi kendine kuruntu yapiyosun canım hamilelik deki hormonlar diyip kendini bitiriyosun bence suçu atma hormonlara:KK49::KK49: orda kalmamak için bahane

Annemin evine gittiğimde bazen market alışverişi yaparım, ne alsam az gelir gözüme. Bu yaşıma kadar yedirmişler, içirmişler, okutmuşlar.eşim de kendi ailesine gidince ne alırsa alsın asla gözüme gelmez.karşı tarafın durumu ne olursa olsun. Eşinizin eli ekmek tutup size fıstık fındık alabiliyorsa yine o ailenin sayesinde. Bu yazdıklarım kaynana gelin çekişmesinden tamamen bağımsızdır. Ne olursa olsun böyle olmalı diye düşünüyorum.
Benim meyvelerimden yemesinler diye bir cümle okudum, bu yaşa, tavra, mesleğe yakıştıramadım. Mutfağa girip çıkma konusunda çekinmenize hak verdim bir tek. Olabilir onun için de koysaydınız kendinize özel fındık fıstığı çantanıza yerdiniz.bir kilo yemiyorsunuzdur herhalde. Ayrıca mutfağa girip yemek yapmayın, temizlik de yapmayın ama iki işin ucunda tutmak hizmetçilik dğeil, nezakettir. Arkadaş evine gidince de yaparız sonuçta.
Bakın bebeğinizin daha kalp sesini duymadan bile böyle dikkat etmeye başlamışsınız, e kayınvalideniz de eşinizi doğurmuş, büyütmüş. Oğlunun elinde meyve yemesini bile çekemeyen bir gelini var. Kalbinizi yumuşatın. Böyle sert giderseniz çabuk kırılırsınız, siz de evliliğiniz de zarar görür. Umrumda değil demeyin, burda ağlayanları görüyoruz.

Kişilik meselesi bence.Ortama ayak uyduramama felan hikaye. Ben tek cocugum özellikle babam el bebek gul bebek buyuttu benı. Yanı suan babamın evındekı yaşam tarzımı anlatsam inanın genclık hıkayem maddiyat olarak turkıyede sayılıdır.. O yuzden buraya hıc degınmıyorum..
Bu sekilde buyutulmeme ragmen adetımıde bılirim gelenegımıde görenegımıde ananemıde..
Esimin koyune gıttıgım zaman ben cok mu rahat ediyorum sanki ooo hangı bırını anlatayimki tuvalet balkonda mesela ve agaclar balkonun ıcınde resmenkı ben böcekten cıddı tırsarım gece asla lavaboya gıdemıyorum oradayken..daha fazla detay vermeyeyımde şoyle dıyeyım alışık olmadıgım bır yasam tarzı.. Gecen yaz gıttık ve hamıleydım ustelık konu sahıbı arkadas gibi tam 5 haftalık..Eşime bır kere bıle demedım neden geldık dıye. Hatta eve donduk bır hafta kaldık esım işten cıkmıstı hadi dedik koye gıdelım geri gittik bu 10 gune yakında oyle kalmıştık... Evet rahat degıl koy hayatı ama o ınsanların guleryuzu mısafırperverlıgı mahcubıyetlerı bu 3 5 gunluk zorlugun hepsini kapatıyor bence. Esın hatırına bazı seylerın hatırına katlanacaksın.1 hafta meyve sebze cerez yemeyince bısey olmuyor bebecıklere merak etme.. Hem zaten yemesende olur köy havası hepsıne bedel :)inşllah durumun hormoneldir yoksa yazık olmus cevrene ya sabır.Ben bişey dicem yaa son olarak HERŞEY SEVGİDE BİTİYOR Biliyormusun.

Bakın kimi kırırcı kimi güzelce eleştirmiş sizi, bu kadar insan normal dışı bir tavır görmüş ki eleştirmiş. Biraz onların açısından bakıp hak vermeye çalışın. Çalışınki kimseyi değil kendi içinizdeki olumsuz duyguyu köreltebilesiniz, sonuçta o duygu size zarar... Bu arada hak verdiğim tek konu, evlerine gittiğinizde hemen eşinizi alışverişe göndermelerini ben de doğru bulmadım... İnsan geldiğiniz için özensinler istiyor farkındayım...

Ayy ayy Allahım siz alemsiniz benimde gulmekten karnim ağrıdı
Allah hep güldürsün inşallah vallahi ben konu sahibinden taraf oldum bie gelin bir premses belki bir şehzade paşa anasi bi kadar üzülmez yapmayın etmeyin ey kk ahalisi dedi ama dinletemedim :KK53:
Ben yine de çok karşıyım dediğim gibi benim kocisnurum kesinlikle 9 ay asla kalkmadan beni fındık fıstık et meyve ile besledi ve o anasigile asla fırsat vermedi eeee kolay mi hamisim sonuçta:deli:

Kişilik meselesi bence.Ortama ayak uyduramama felan hikaye. Ben tek cocugum özellikle babam el bebek gul bebek buyuttu benı. Yanı suan babamın evındekı yaşam tarzımı anlatsam inanın genclık hıkayem maddiyat olarak turkıyede sayılıdır.. O yuzden buraya hıc degınmıyorum..
Bu sekilde buyutulmeme ragmen adetımıde bılirim gelenegımıde görenegımıde ananemıde..
Esimin koyune gıttıgım zaman ben cok mu rahat ediyorum sanki ooo hangı bırını anlatayimki tuvalet balkonda mesela ve agaclar balkonun ıcınde resmenkı ben böcekten cıddı tırsarım gece asla lavaboya gıdemıyorum oradayken..daha fazla detay vermeyeyımde şoyle dıyeyım alışık olmadıgım bır yasam tarzı.. Gecen yaz gıttık ve hamıleydım ustelık konu sahıbı arkadas gibi tam 5 haftalık..Eşime bır kere bıle demedım neden geldık dıye. Hatta eve donduk bır hafta kaldık esım işten cıkmıstı hadi dedik koye gıdelım geri gittik bu 10 gune yakında oyle kalmıştık... Evet rahat degıl koy hayatı ama o ınsanların guleryuzu mısafırperverlıgı mahcubıyetlerı bu 3 5 gunluk zorlugun hepsini kapatıyor bence. Esın hatırına bazı seylerın hatırına katlanacaksın.1 hafta meyve sebze cerez yemeyince bısey olmuyor bebecıklere merak etme.. Hem zaten yemesende olur köy havası hepsıne bedel :)inşllah durumun hormoneldir yoksa yazık olmus cevrene ya sabır.Ben bişey dicem yaa son olarak HERŞEY SEVGİDE BİTİYOR Biliyormusun.
Aaaa bunlar nasil mesajlar boyle konu sahibine yani kusura bakmayin da sizde zenginsiniz ama zihnen fasfakir kalmışsınız :confused:
Ne demek baba evinde bunca zenginlikle büyüyüp kayın aile kısmına gidip anlayış göstermek oyle hamiş hamiş köylere gidip orda kalmak hizmet etmek :deli:
Size hic yakışmamış doğrusu simdi lütfen konu sahibinin bastan sona ilham verici tek cümlelerini okuyun sonra bastan hayata başlayın:KK53:

Mis gibi konuyu kaçırmışım ya :\
Elimden geleni ardına koymadım ama yine de tut şu konunun ucundan :confused:
Bu arada yoksun ne zamandir forumda nasilsin gözlerimiz o ironi dolu ince mizahla süslenmiş guzel.yorumlarini arıyor bilginize efenim:KK68:

Aaaa bunlar nasil mesajlar boyle konu sahibine yani kusura bakmayin da sizde zenginsiniz ama zihnen fasfakir kalmışsınız :confused:
Ne demek baba evinde bunca zenginlikle büyüyüp kayın aile kısmına gidip anlayış göstermek oyle hamiş hamiş köylere gidip orda kalmak hizmet etmek :deli:
Size hic yakışmamış doğrusu simdi lütfen konu sahibinin bastan sona ilham verici tek cümlelerini okuyun sonra bastan hayata başlayın:KK53:
Zengin degılım yaa babam yaratırdı :halay: hanı konu sahibinin bır mesajı vardı ya nerde o. aılem benım ıcın bulup bulustururdu muydu neydi gı o. bul hele bul ugrasamıcam bu saaatteeeeee:KK70:

Elimden geleni ardına koymadım ama yine de tut şu konunun ucundan :confused:
Bu arada yoksun ne zamandir forumda nasilsin gözlerimiz o ironi dolu ince mizahla süslenmiş guzel.yorumlarini arıyor bilginize efenim:KK68:

Utandım :) konunun neresinden tutayım, hamile kadın kesesi falan elimde kalır şimdi.

5 haftalık gebelikte bu kapris.. geçmez o 9 ay.. yazzzııkk kocanıza üzüldüm.

Ben 2 çocuk doğurdum, ilkinde kese yırtıldı bebek ölcek hazırla kendini dediler. Hiç inanmayıp metanetli durdum sağsalim kavuştum kuzuma. Bi o kadar da zor ve berbat bir gebelikti. 2.gebeliğim daha berbattı. Bol kanamalı bi 4 ay geçirdim. Sürekli bulantı ve bilimum sıkıntılar, bayılmalar. İlgi bekleyen bir oğlum vardı üstelik. Yardım eden halime acıyan kimse olmadı. Ve ben bu kaprisin milyonda birini eşime yapmadım. Bu yüzden eşimi gördüğüm yerde ayaklarımı öptürücem 🤪

Evet epey sinirleri gerdi kızdırdı sonra güldürdü güldürürken düşündürdü sonrada her fake konuda olduğu gibi çekti gitti
Ama güzel oldu akşam akşam iyi şamata çıktı bizede
Gelır ablası Gelır usumus ya yerde ısınıyodur:KK76:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X