Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajında ikna oldum doktor olduğuna
Aynen haklisin doktor olmadigim için burdan bir sürü senin gibi hamile kadın bana soru soruyor. Ayrıca tatlım senin sorunun hormonlarda değil kafa da ,bak doktor doktor gezmeden ben sana sorununu söylemiş oldum. 1. Defada anlayabilecek kapasiten olmadığından 2 kez oku olur mu tatlım burdakileri de uğraştırma please. Sizin gibiler burdan klavye delikanliligi yapiyorlar ya boyle rahat rahat keske bir karşıma çıksanız da o zaman görsem seni😂😂

Hayır kendime bakmak hizmetçilik değil eşimle ortağız

Evlilik ortaklığınız hayırlı uğurlu olsun. Kendinize bakabilmenizi kutluyor, sizi kırmızı kurdela kesmeye davet ediyorum. AAA konu yine kurdelaya geldi :-) Sizin konunuz da amma kurdela yaptı. Umarım ilerleyen yıllarda 3 yaşında kazanmaya başlamanız gereken öz bakım becerilerinin tamamını kazanır ve genelleyebilirsiniz. Şimdilik kendi evinizde karnınızı doyurabilseniz de ortam değişince bu beceriyi gerçekleştiremiyorsunuz. Olsun Allah'tan umut kesilmez

Bu arada meyveniz altından mıydi acaba sormadan yapamicam 😂
2 kez oku da uğraştırma bari
Yaaa kayınpederi çikolatasını yedi diye konu açan biri vardı o geldi aklıma 🙈

Ahahhahahaha neden bilmiyorum ama ağzımda su vardı hönkürerek güldüm suyu fışkırtarak böyle 🤣😂😂😂
Ayyyyy ama bu kadar mantıksız bu kadar saçma bu kadar alakasız yorumları birarada nasıl yapabiliyor konu sahibi devrelerimi yaktı cidden 🙄🙈

meyvelerden cırcır oldularsa demek ki , belki konu sahibi meyvemi yiyen motoru bozsun diye beddua etti bilemeyiz 😂😂
ahahahahahha siz çok yaşayın emi "motoru bozmalı beddua" kısmını beklemiyordum. Gafil avlandım. haykırdım resmen :-)

Konu sahibi burdakilere laf soktuğunu sanıyor ya boyle üstten üstten bilmiş bilmiş konuşuyor keşke gerçekte sizi görebilsem. Bu ne hazimsizlik 20 tane yorum okuduysam 1 kişi bile sizi haklı bulmamış hanımefendi sakin olun ve soda nizi acın lutfen çünkü haksızsınız :işsiz::işsiz:

Beni de annem okuttu ama para istemiyor buna cevabın ne? Bişi aldırmıyor. Kızım daha çok istemesi gerek. Okuttu diye napalım parayı ona mı verelim
Problemin taaa annenizden kaynaklandığı aşikar zaten sizi ne güzel yetiştirmiş düşman başına

Annem bana aldırmıyor ama annemin durumu daha kötü eşim de bir daha almam dedi dün tartıştık
Olmaz olsun sizin gibi kadınlar annesine meyve aldı diye adamla tartıştınız ha o da tamam daha anneme meyve almam mi dedi evladiniz da size aynısını yapsin inşallah amin

Okumamıştım buraları yorum yapanlarin tepkisine baktim geri dönüp okudum ne kadar sabırlı davranmışlar meğerse üyeler size yorum yazarken

meyvelerden cırcır oldularsa demek ki , belki konu sahibi meyvemi yiyen motoru bozsun diye beddua etti bilemeyiz 😂😂
Ahahahaaa kahkaha attım çok yaşayın e mi 😂😂

Ayyy evet markasını da söylemişti ... marka çikolatamı kayinbabam yedi diye🤣🤣🤣🤣
Ayy evet yaa 🙈
İşin komiği markette ne zaman o çikolatayı görsem konu sahibi geliyor aklıma 😁

Eşime söz vermiştim abartmaya gerek yok
e siz abartınca oluyor da ben doğruyu soyleyince niye olmuyor? söz değil and bile içmiş olsam çocuğumun sağlığı sözkonusuysa gerekeni yaparim, butün dünyayı karsima almam gerekiyorsa alırim ...siz kendi savunmasız evladiniza göstermediğiniz dikkatin çok daha önemsiz halini yapmıyor diye kv nizi eleştireceğinize dönün kendinize bakın bence

Olmaz olsun sizin gibi kadınlar annesine meyve aldı diye adamla tartıştınız ha o da tamam daha anneme meyve almam mi dedi evladiniz da size aynısını yapsin inşallah amin

Okumamıştım buraları yorum yapanlarin tepkisine baktim geri dönüp okudum ne kadar sabırlı davranmışlar meğerse üyeler size yorum yazarken
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner konu sahibinin de çocuğu olacak.. !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X