Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha 5 haftalık hamilesin girdiğin tripler cok enteresan. Ilk 3 ay zaten ne yersen ye yani. Ben senin gibileri asla anlamıyorum sanki cok ciddî ve dikkat edilmesi gereken bir hastalığı varmis gibi davranıyor hamile dıye. Alt tarafı hamilesin hasta değilsin.
Ceviz yemek bu kadar önemli ise yanında getirirdin cevizini. Meyve ne alaka onu anlamadim bittiyse yenisini alır oturur yersin kimse sana hizmet etmek zorunda değil. Meyve almakta zorunda değil.
Yerde yemek yemekten rahatsız oluyorsan oturur masada yersin kim ne diyecek yani?
Geçende bitanesi yazıyordu yüzünde kızarıklık cıkmış koşa koşa doktora gitti🤣🤣🤣 hamile diye boyle gezenlere şok oluyorum cidden.
Bizim meyvemizi yemesinler o zaman

He onlara alacak bana almayacak sebep ne
Benim anlamadığım anneniz okutmuş ,ekmeğinizi elinize vermiş .siz neden kendiniz yemek istediklerinizi alamiyorsunuz ? Eşinizin izin vermesine gerek yok ki gidin canınızın çektiğini alin

Çok ayıp, çok yazık.

Sizin gibiler boyle bu şekilde aileler arasına ucurum koyuyor.

Kendi ailenizle niye kiyasliyorsunuz ?

Calismiyorsaniz zaten isteyemez anneniz.

İstemesine de gerek yok, büyüklerin evine gidince el kol dolu gidilir bende böyle ogrendim.

Onlarda kendilerince bir seylere destek olurlar.

Bu da bir çeşit iletişimdir. Siz bunu engelliyorsunuz.

Daha kese görününce boyle kaprislere burunduyseniz tekrar diyorum herkese sabirlar diliyorum.

Annenizin durumu daha kötüyse sizde sarayda yasamadiniz demektir. Nerden geliyor bu begenmememislik.
Çalışıyorum

Çok ayıp, çok yazık.

Sizin gibiler boyle bu şekilde aileler arasına ucurum koyuyor.

Kendi ailenizle niye kiyasliyorsunuz ?

Calismiyorsaniz zaten isteyemez anneniz.

İstemesine de gerek yok, büyüklerin evine gidince el kol dolu gidilir bende böyle ogrendim.

Onlarda kendilerince bir seylere destek olurlar.

Bu da bir çeşit iletişimdir. Siz bunu engelliyorsunuz.

Daha kese görününce boyle kaprislere burunduyseniz tekrar diyorum herkese sabirlar diliyorum.

Annenizin durumu daha kötüyse sizde sarayda yasamadiniz demektir. Nerden geliyor bu begenmememislik.
Valla iyi yaşadım canım yoklukta bile bana varlık yaşattılar

Benim anlamadığım anneniz okutmuş ,ekmeğinizi elinize vermiş .siz neden kendiniz yemek istediklerinizi alamiyorsunuz ? Eşinizin izin vermesine gerek yok ki gidin canınızın çektiğini alin
Çalışmayanlara kocası nasıl alıyor

Hiç mutfağa girip yardım etmiyor musunuz ? Bir haftalık yükünüzü , kaprisinizi, olumsuz enerjinizi eve bırakıp hop evinize mi gideceksiniz ?

Bu konu kışkırtmak için açılmış dediğim gibi.
Annem ettirmez misafirim ben

Yerde yemek yerken karninizmi agriyor:)))
daha 5. haftadasiniz.Hani son aylar olsa cidden anlarım.Aileye girmişsiniz artik.Siz ordasiniz diye hergün alışkanliklarini değistirmesini beklemeniz normalmi?Bende şuan kayinvaldemdeyim.
Yerde yiyoruz,hiç garibime gitmiyor:) canimin istedigi varsa aliyorum birlikte yiyoruz:)
bu kadar beklenti sizi yormuyormu ?
Soğuk canım yer

Valla iyi yaşadım canım yoklukta bile bana varlık yaşattılar
Keşke evlenmeseymişsiniz o zaman. Baba evi bu kadar rahatsa ya da siz çok rahat biri iseniz evlenip milletin başını yakmayın. İnsanların ne yediği ne içtiği kalmış söylenmedik.

Ha hanımefendi hamile bir de yere falan oturamaz niye 5 haftalık hamile çünkü. Çocuk daha fındık kadar bile değil ama olsun...

Yaw gittikçe daha çok acıyorum ben bu eş ve ailesine nedense

Ben hamileyken herşeyi kndim yapardım kimseden medet ummazdım daha 5 haftalık ne bu böyle 9 aylksın da doğuracan mı ? Çok abartmışsın.. Bende hamile oldum sizin şu yaşadığınız hormonları yaşamadım hasta değilsiniz herşeyi kendinis yapabilirsiniz..

Evdekiler hamile oldığumu bilmiyor canım. Ben kimsenin mutfağına girmem babaannemin bile.
Allahim hangi soydan geliyorsunuz:))
mutfaga girmezmiş hasbam:) o zaman kraliyet ailesiyle evlenseydiniz.Yer sofrasinda oturan kendi halinde bu aileye gelip birde şu yasinizda hizmetmi bekliyorsunuz:) vallahi ben olsam sinir olurdum size.
kalkin zahmet.misafir degildiniz artik.yardimlaşin biraz gönüllerine girin.
belliki sevdirmemişsiniz kendinizi hiç.insanlarinda içinden gelmiyor size bişey yapmak

Aklıma eltim geldi bayramda gelirken alışveriş yapmışlar hepsini yiyemedik biz getirdiklerimizin diye geri evine götürmüş görgüsüz. Oda böyle şeylerdrn yakınırdı evlerine hiç bir şey almıyor diye kayınbabam salatalık bile almıyor çok cimri derdi. Yemeyi verin ölermisiniz. Eşime hiç bir zaman onu alıyon bunu alıyorsun demem ne istiyorsa alsın ki benim kayınvalidem de görgüsüz yaptıgı yemegi yedirmeyen biri aç mısın oglum diye bile sormaz kendisi oturur yer asla onlar gibi olmak istemiyorum eşim kendi bilir almak istiyorsa alsın almak istemiyorsa da almasın asla alalım ya da almayalım demem.

Ben hamileyken herşeyi kndim yapardım kimseden medet ummazdım daha 5 haftalık ne bu böyle 9 aylksın da doğuracan mı ? Çok abartmışsın.. Bende hamile oldum sizin şu yaşadığınız hormonları yaşamadım hasta değilsiniz herşeyi kendinis yapabilirsiniz..
O zaman çalıştırmasın beni hem çalışan gelin hem hizmet eden olmaz

Ben kimsenin evinde minder istemem ..onlar getirip popomun altına koyar ..ben annemin evinde öyle gördüm 😂
Hahaha:)) vallahi kibire bak sen.
Popom üşüyor,yok mutfağa girmem:)
hayir birde hamile olduklarinida bilmiyormlarmiş ama findik ceviz alinmasini bekliyor.

Her lafa bi cevabınız var kendimizce ama bu konuyu buraya açmaya çekinmemişsiniz.. ben üç çocuk doğurdum karnım burnundayken bile kayınvalidemin mutfağını evini temizledim ne pişirirsem kokmasın diye indirirdim.. eski eşim bişey alsa kendi ailesine de Benim ailemede alırdı.. asla aksini istemedim alma yok demedim.. hak etmeyen bi aileye haksızlık yapmaya kendine hizmet ettirmeye çalışan bi gelin.. eşinizin yerinde olsam bi daha sizi ailesinin yanına Götürüpte insanların boş yere sinirini bozmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X