Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok haklısınız beni de sinir etti hele son cevapları ne demek eşiannesine bağırmış da bilmem ne, yazıktır günahtır yaa o anne ne emekler verdi evladına
ben de anneyim iyi bi anne miyim bilmem ama aman yürüsün aman yesin aman karnı doysun aman uyusun diye ne emekler veriyorum yarın öbür tutup kızım eşi için bana bağırsa kahrolurum heralde yaa
Allah bildiği gibi yapsın bu kadını ne diyeyim
amin diyorum başka da bişey demiyorum evladım bana böyle davranıcak allah korusun böyle evlat yetiştirmek istemem ya büyüğüne saygısı olmayan bi insan olamaz heralde neyse önüne sunmuşlar meyvesini çerezini karnının şişi inmiştir artık

Kocalarına kv lerine sesini çıkaramayan eziklerin bana saldırdığı bir konu. Siz beni kıskanıp yorum yazarken ben eşime ayak masajı yaptırıyorum hamilelikten ayaklarım şişti.
ayak şişsin çaresi varda kokuşmuş kalplere çare yok. Siz ayaklarınıza masaj yaptırmayı marifet zannedeceğinize kalbinize çare arayın.

sorularıolanbiri yargı dağıtıyor kıskanmayın çekilin :-) 5 haftalık hamilelikte neyin ayak şişmesi yahu? Mercimek tanesi kadar bebenin marifetine bakar mısınız?
34 hafta oldu daha ayagim sismedi 5 haftada ablam nirvanayi gormus

Bazı erkeklere açıyorum çocuk dünyaya getirirken adamların burnundan getiriyorsunuz. Çok ulu bisey dimi hamile kalmak ama Allah verince oluyor be canım fazla şımarma bence buldumcuk olunca Allah muhafaza. 3 tüp bebek tedavisi 2 ameliyat ve şuan yoğun kanamam ara ara olduğu halde ben bana ilgi olunca utanıyorum çok riskli Gebeligim old halde kendimi yormadan yavaş yavaş işlerimi halletmeye çalışıyorum. Eşimden sadece bir kez bisey istedim tazesini bulmak için gitmek istedi yollamadım tüm gün çalışıyorsun gek evine dinlen dedim. Eğilmem yasak heyet raporu verildi bana ayak tirnaklarimi kesmek istedi utandim uzatamadim dizimin üstüne koyup yarim yamalak ben kesiyorum. Daha nicelerini yazabilirim ama Allah aşkını çocuk doğuruyorsunuz diye su adamlara ve etrafınıza dünyayı dar etmeyin nolur...

Bazı erkeklere açıyorum çocuk dünyaya getirirken adamların burnundan getiriyorsunuz. Çok ulu bisey dimi hamile kalmak ama Allah verince oluyor be canım fazla şımarma bence buldumcuk olunca Allah muhafaza. 3 tüp bebek tedavisi 2 ameliyat ve şuan yoğun kanamam ara ara olduğu halde ben bana ilgi olunca utanıyorum çok riskli Gebeligim old halde kendimi yormadan yavaş yavaş işlerimi halletmeye çalışıyorum. Eşimden sadece bir kez bisey istedim tazesini bulmak için gitmek istedi yollamadım tüm gün çalışıyorsun gek evine dinlen dedim. Eğilmem yasak heyet raporu verildi bana ayak tirnaklarimi kesmek istedi utandim uzatamadim dizimin üstüne koyup yarim yamalak ben kesiyorum. Daha nicelerini yazabilirim ama Allah aşkını çocuk doğuruyorsunuz diye su adamlara ve etrafınıza dünyayı dar etmeyin nolur...
Hamileliğin gereği eşe dünyayı dar etmektir diye düşünmeyen hamile de ne bileyim :-) Şaka şaka, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

ya herşey bir yana konu sahibi öğretmen sozde bilinçli bir kadin ama pandeminin ortasında bile isteye hamile kalip, bir de hamile haliyle pandemiye rağmen bir haftalık yatılı misafirlige gidiyor, ve kv nin anneliğini sorguluyor....adına utanmak böyle birşey

ya herşey bir yana konu sahibi öğretmen sozde bilinçli bir kadin ama pandeminin ortasında bile isteye hamile kalip, bir de hamile haliyle pandemiye rağmen bir haftalık yatılı misafirlige gidiyor, ve kv nin anneliğini sorguluyor....adına utanmak böyle birşey
Ben hiç inanmadım öğretmen olduğuna ya neyse :skandal:

Kocalarına kv lerine sesini çıkaramayan eziklerin bana saldırdığı bir konu. Siz beni kıskanıp yorum yazarken ben eşime ayak masajı yaptırıyorum hamilelikten ayaklarım şişti.
5. Haftada ayak şişiyorsa geçmez 9 ay🤦‍♀️ Bi de size katlanabilen bir insan bulmuşsunuz sakın bırakmayınz:KK4:

Dırdır da varsa anne evine dönen bavul olabilir diye düşünüyorum. Çünkü anne evi demek bol meyve, bol ceviz ve bol hizmet demek. CANIM ANAM :emir_bebek:
‘’Kocalarına kv lerine sesini çıkaramayan eziklerin bana saldırdığı bir konu. Siz beni kıskanıp yorum yazarken ben eşime ayak masajı yaptırıyorum hamilelikten ayaklarım şişti.’’

neyse konu sahibi bugünlük masajını yaptırmış tabi bi fındık ceviz meyvenin yerini tutmaz ama😂

‘’Kocalarına kv lerine sesini çıkaramayan eziklerin bana saldırdığı bir konu. Siz beni kıskanıp yorum yazarken ben eşime ayak masajı yaptırıyorum hamilelikten ayaklarım şişti.’’

neyse konu sahibi bugünlük masajını yaptırmış tabi bi fındık ceviz meyvenin yerini tutmaz ama😂

Ben yeni nick önerisinde bulunacağım "nerdebeleşorayayerleş" :rolleyes:

Ben yeni nick önerisinde bulunacağım "nerdebeleşorayayerleş" :rolleyes:
Hayatta kimseden birşey beklemedim heleki misarfirliğe gittiğim evdekilerden.Çok şükür hamile olmamama rağmen kayınvalidem elinden geleni yapar,yapması gereken ama yapmadığı birşey oldu mu farkında değilim ezik tarafımdan bakmadığım için☺️Umarım eşi masaj yaparken yiyeceği meyveyi de almıştır😂

sen annenin para isteyip istememesinin mi suç olduğunu sanıyosun eh iste bu kadarsın annenin suçu senin gibi bencil ukala kibirli saygı ne bilmeyen evlat yetiştirmesi

yani banlanırmıyım bilmiyorum ama durum tamamen bu
Maşallah size rabbim gönlünüze göre versin çok beğeniyorum tavrınızı ama bu kadını daha fazla ciddiye alıp asabinizi bozmayın gülün lütfen

Konu sahibi hayalindekileri yaziyor yok onume cerezimi getirdiler yok meyvemi getirdiler🤣🤣🤣
Sadece güluyorum.
Kendini kiymetli gostermeye calisiyorsun ama nafile burdaki kadinlar seni cigerine kadar bilir bir tek sözunle.
Yazdiklarina bir tarafimizla guluyoruz sadece.
Hastalikli ruh halinle yasamaya devam et bu gidisle yürumeyi yemek yemeyi de unutursun yatarak beslerler seni..e tabi keyif alabiliyorsan ne ala boyle yasayarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X