Ben mi ayıp ettim onlar mı

Bana öyle deselerdi o nimeti alıp gözlerinin önünde komsuya verirdim yada bunları yaptım ama siz bunlara layık değilsiniz der kaldirirdim ha çöpe atmazdim nimet bu carpilabilirim aslında hak o ama işte ....

Ben kendimce cevap verdim terbiyemi bozmayarak kadın zaten karşılık bile vermedi . Fakat sinirden tepem attı iyi rol yaparım yani suratımı da asmadım ortam gerginleşsin istemedim orada çocuklar da var netice de ,,,,,onlardan önce kimseden böyle bir laf duymadım ben ...... en son giderlerken işte lafımı dedim onlara ayıp olmadı ama diğerlerine ayıp oldu bence ama nabayım işte sinirden dedim pişman da değilim....

Konumu güncelledim tekrar bakar mısınız kızlar

E keske yazsaydınız en bastan, dini icerikle alakası yokki bunun. A aa hadsizlere bak Haşa sanki kendileri Allah da kim bereketli kim degil biliyolar. Hey Allahım..

Iyi yapmışsınız. O söyledikleri lafları eşinize de söyleyin.

5 saat misafirlik olur mu ya? Ne konusuyorlar o kadar saat? Cok merak ettim niye senin yaptigin yemek bereketli olmuyormus?

bayılıyorum şu istediği yorumları alamayınca,ama böyle olmuştu da,ben şöyle demiştim diyenlere.

baştan konuyu böyle açsaydınız, ya.haksız çıkınca,sonradan konu editliyorsunuz.(pek inandırıcı olmuyor)

bir de sanırım, konu mezhep farklılıklarına gelecek ve kapanacak.

O zaman az bile demişsiniz. Ama keşke yemek bereketli değilmiş ama zamanım bereketliymis deseydiniz :)" saygisizlara

Baştan konuyu nasıl açsaydım ? 5 vakit namaz kılmıyorum diye yaptığım yemekler bereketsizmiş diye mi açsaydım konuyu
Hemen kapatılacağını biliyordum bende yazmadım fakat eleştiri aldım ki haksız değilim öncesini de yazmak istedim bunun için. Bu saatten sonra da kapatılacağını biliyorum konunun.

Aynısını yazacaktım. Bu kural değişmiyor istenen destek alınmamışsa ama şöyle yapmıştı böyle yapmıştı diye ilaveler yapılıyor.
Konu sahibi kusura bakmada ilave ettiğiniz olayı yaşamış olsaydınız sadece bu olayı yazardiniz.
İlaveniz bana hiç inandırıcı gelmedi.

Bana böyle iğrenç ithamlarda bulunan insanları değil misafirliğe almak, onlarla aynı ortamda bile bulunmam. Eşiniz neden tepki göstermiyor bunlara? Eşiniz de çanak tutuyorsa bence boşanma sebebi. Ne münasebet yahu? Bu insanların size bunları demeye cesareti olmaması lazım, yüz buluyorlar demek ki. Reziller.

Edit: En alta yazdığınızı da okudum bu sonradan eklenmiş. Bu kadar ciddi bir olay yaşandıysa bunu en başta tıpkı şimdi yazdığınız gibi belirtseydiniz keşke. Sonradan yazdığınız için eleştiriler üzerine haklı gözükmek için yazmışsınız gibi olmuş.

Sadece o olayı yazsam konunun kapatılacağını biliyorum konumu güncelleyince de üstü kapalı anlattım fakat az önce yorumumda içeriğini de söyledim ,böyle bir şeyi ben hayatımda eşimin akrabalarında gördüm bunun nesini uydurabilirim ki

Konunun içeriğine değinerek açsam konunun kapatılacağını biliyordum aslında başta yazacaktım vazgeçtim keşke böyle üstü kapalı yazsaydım ama aklıma gelmedi .

Konuda çok haklısınız fakat bu kadar kaba bir şekilde ben bile söyleyemezdim. Eşiniz haklı bu konuda.

Ne insanlar var ya, size oyle soyledilerse sizin misafir etmeniz bile sacma, kapiyi acacaksiniz "derhal evimden ayrilin, ve bir daha bu kapiya gelmeyin" diyeceksiniz. Oyle alttan almaya, aciklama yapmaya gerek yok, boyle insanlarin ne evinde ne de sofranda yeri olmali.

Konu guncellenmis. Sozumu geri aliyorum. Fena kasinmislar sen de kasimissin. Onlar sana oyle derken esin agzini acmadi mi? Zikkim yesinler.

Madem öyle evinize de gelmeselermiş. Hadi öyle düşünüyorlar insan bari çaktırmaz.. bende namaz kılarım ama namaz kılmıyor diye kimsenin evine bereketsiz demek haddim değil. Üstelij peygamber efendimiz bile Yahudilerin, hristiyanların evine misafir olup ikramlarını yermiş diye biliyorum. O kadına ne oluyor. Ben olsam yanında bile oturmam. Bi daha da bereketsiz evime gelmezsiniz olur biter derdim.

inanın ilk ikramlar yenmezmiş diyince salyangoz mu yaptı ki acaba dedim içimden..

Haklısın bence. Yok ayıp etmişsin bilmem ne diyenler de 5.5 saatlik misafir ağırlasınlar hele ki yok bereketli olmaz yemeyiz filan desinler görürüm ben onları...

Cok iyi demisin bazi insanlar bundan anliyor... bundan snrada ona gore erken kalkarlar hic vicdan yapma. Lafini esirgersen nerden vursak nerden ezzek diye dusunuyorlar resmen.
Ayrica neden bereketli olmuyomus yaptgn yemek? Dine baglamak istemem ama gusul alinmazsa bereket olmaz diye bi dusunce var turk topmulumda. Belki sana laf vurmak istemistr abdest almion cenabetsindr diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…