Bana öyle deselerdi o nimeti alıp gözlerinin önünde komsuya verirdim yada bunları yaptım ama siz bunlara layık değilsiniz der kaldirirdim ha çöpe atmazdim nimet bu carpilabilirim aslında hak o ama işte ....
Konumu güncelledim tekrar bakar mısınız kızlar
Baştan konuyu nasıl açsaydım ? 5 vakit namaz kılmıyorum diye yaptığım yemekler bereketsizmiş diye mi açsaydım konuyubayılıyorum şu istediği yorumları alamayınca,ama böyle olmuştu da,ben şöyle demiştim diyenlere.
baştan konuyu böyle açsaydınız, ya.haksız çıkınca,sonradan konu editliyorsunuz.(pek inandırıcı olmuyor)
bir de sanırım, konu mezhep farklılıklarına gelecek ve kapanacak.
5 vakit namaz kılmadığım için değilmiş5 saat misafirlik olur mu ya? Ne konusuyorlar o kadar saat? Cok merak ettim niye senin yaptigin yemek bereketli olmuyormus?
Aynısını yazacaktım. Bu kural değişmiyor istenen destek alınmamışsa ama şöyle yapmıştı böyle yapmıştı diye ilaveler yapılıyor.bayılıyorum şu istediği yorumları alamayınca,ama böyle olmuştu da,ben şöyle demiştim diyenlere.
baştan konuyu böyle açsaydınız, ya.haksız çıkınca,sonradan konu editliyorsunuz.(pek inandırıcı olmuyor)
bir de sanırım, konu mezhep farklılıklarına gelecek ve kapanacak.
5 vakit namaz kılmadığım için değilmiş
Aynısını yazacaktım. Bu kural değişmiyor istenen destek alınmamışsa ama şöyle yapmıştı böyle yapmıştı diye ilaveler yapılıyor.
Konu sahibi kusura bakmada ilave ettiğiniz olayı yaşamış olsaydınız sadece bu olayı yazardiniz.
İlaveniz bana hiç inandırıcı gelmedi.
Konunun içeriğine değinerek açsam konunun kapatılacağını biliyordum aslında başta yazacaktım vazgeçtim keşke böyle üstü kapalı yazsaydım ama aklıma gelmedi .Bana böyle iğrenç ithamlarda bulunan insanları değil misafirliğe almak, onlarla aynı ortamda bile bulunmam. Eşiniz neden tepki göstermiyor bunlara? Eşiniz de çanak tutuyorsa bence boşanma sebebi. Ne münasebet yahu? Bu insanların size bunları demeye cesareti olmaması lazım, yüz buluyorlar demek ki. Reziller.
Edit: En alta yazdığınızı da okudum bu sonradan eklenmiş. Bu kadar ciddi bir olay yaşandıysa bunu en başta tıpkı şimdi yazdığınız gibi belirtseydiniz keşke. Sonradan yazdığınız için eleştiriler üzerine haklı gözükmek için yazmışsınız gibi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?