Ben mi ayıp ettim onlar mı

Neden öyle dediğini bence anlamadınız aynı mezhepteniz zaten , bereketsiz olmasının nedeni 5 vakit namaz kilmayisimmis.orada ben ona gerekli cevabı verdigimi düşünüyorum .

kadının sorusu bir garip olmuş bak senin hoşlanmadığının farkındayız ama inadına kalkmıyoruz der gibi resmen. açıksözlü davranmakla iyi etmişsin.
Aslında biraz üzüldüm diğerlerine ayıp oldu diye fakat kadın da bana saçma sapan laf etti ona bir sinirlenmistim zaten yine de belli etmedim ama en sonunda bu şekilde patladım

Yokk 5 vakit namaz kilmadigim için yaptığımda bereket olmazmış .evet diğerlerine ayıp oldu fakat yenge de hem moralimi bozdu hemde 12 buçuk geç bir saat o saate kadar oturdukları için canım sıkıldı bir de daha erken diyo ben 7 de kalkıyorum bir daha hiç uyumuyorum onlar bütün gün yatıyor tabi, bende patladım ama esas sorun yengenin bana böyle bir laf etmiş olması o ayrı yoksa o şekilde demezdim .

Neden öyle dediğini bence anlamadınız aynı mezhepteniz zaten , bereketsiz olmasının nedeni 5 vakit namaz kilmayisimmis.orada ben ona gerekli cevabı verdigimi düşünüyorum .

Ben mezhep diye dile getirdim ama aynı şeyden bahsediyoruz, ayrıca orda ne cevap verdiğinizi de yazmamışsınız zaten o yüzden bilemem.

Eski ben olsam sinirimden ölürdüm ama öyle dediği için vermezdim ikram esnasında dediğini söyleyerek vermezdim.

insanların kalbini kırdıktan sonra kabul olacakmıymış namazı tövbe yarabbim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…