gerizekalıyız, net. prenses muamelesi gördüğümüz baba evinden çıkıp, adam tarafının yedi sülalesinin ayağının altına serilmek için evleniyoruz çünkü. evlilik bu çünkü.
çok sinirliyim.
kaynananın dilini, eşinin de kalbini kırasım var
Alinganlik falan yaptığın yok. Haklısın. Ne kadar lüzumsuz şeyler bunlar. Gelinlik mi yapacakmissin. Onlar kim ki gönülleri hoş olsun diye kosturasin. Ben evime misafir geldiğinde hiç oturmam gerekirse ama baska yere gittiğimde sadece yardım ederim. Eşimin annesine gittiğimde o evin sahibi odur benim evimde de ben. Bu sınırı çizmek gerek. İnsanlar ogullarıni evlendirdiklerinde kendilerine hizmetçi aldiklarini zannediyorlar. Ayrıca kayininin eşi dururken niçin sen hizmet edecekmissin. Ayıp ya hu!
Küçük gelin değil onun adı hizmetçi! Tavrınızı koyun böyle saçmalık mı olur?
Abarttığınız doğru.. ama alınmakta değil hizmet etmekte.. iyiliği enayiliğe çeviren bir KV niz var ne yazikki.
kayınvalidenle birlikte mi oturuyosun canım?
belli ki ailede böyle şeyler önemli.Eşin de seninle gurur duymak istiyor kendi çapında. Çünkü bu tip adamların egosu böyle tatmin oluyor. Üzüldüm,, allah yardımcın olsun.
Çok ağır olmuş. Eşinizin de kayınvalidenizin de tavırları gerçekten ağır. Bana da bazen eşim kaş göz işareti yapar ama canım isterse kalkarım istemezse kalkmam. Herkes bilir çok iş yapan koştur koştur bir insan olmadığımı. Kim ne derse desin ben pek takmıyorum gülüp geçiyorumama siz sanırım pek öyle birisi değilsiniz.
Bu durumu kayınvalidenizle konuşmaz mısınız? Ben şunu şunu yaptım hiç oturmadım ama sen neden herkesin ortasında bu şekilde konuştun ben çok alındım lütfen bir daha bunu yapma aramızda bir sıkıntı olduğunda aramızda halledelim deseniz?
Kendi adıma söyleyeyim kendimi onlar için parcalamazdim madem kıymet bilmiyorlar gerektiği kadar yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?