Ben mi fesatım kuzenim rüyasında bana aşık olduğunu söyledi ?

Zarf atmış resmen, ufaktan sinyal vermiş.. muhtemelen açılsa nasıl tepki alacağını bilmediği için..
Eğer gerçekten rüya gördü ve öyle bir niyeti yoksa da anlatması oldukça saçma ve yersiz olmuş.. her halükarda kuzen garip

Böyle bir kuzenim var ben anlamamazlıga vura vura sevdiğim kac senelik sevgilimle evlendim beyfendi kınama geldi düğünüme bana küsüp gelmedi.

Kusura bakmayın ama çok yanlış anlıyorsunuz. Cehaletin sebebi evliliğin uygunluğunu "nikah düşmesi" ile değerlendirmek. Kuzenler ile yapılan evliliklerin çoğu engelli çocuklarla sonuçlanıyor.
Ayrıca ensest tanımına kuzen evliliğini katmamın sebebi kuzene de yarı kardeş dememiz. Ayrıca birçok uzmana göre kardeş çocuklarının ilişkileri de ensest sayılır.

Yazdıklarımın arasında hata olduğunu sanmıyorum. Kuzenine gönlü düşecek kadar aile bağı zayıf insanlarsanız bilemeyeceğim, ancak bu kadar sıkıntılı bir konuyu da böyle canhıraş halde savunmanız size üzülmeme sebep oldu.

ruyasinda gorebilir bu normal, illa oyle dusunmesi gerekmez. insan bazen dusunmek istemedigi seyleri de gorur.
ama size anlatis tarzi kesinlikle masum degil. tepkinizi olcmeye calisiyor.

Kuzen kardeştir ne demek ya, ensest diyen bile olmuş. Bu düşünceler çok abartı.
En azından herkes için öyle degil.

Kuzen kardeştir ne demek ya, ensest diyen bile olmuş. Bu düşünceler çok abartı.
En azından herkes için öyle degil.

Teyzemin oglu, amcamin oglu, dayimin oglu, halamin oglu..
Kanim canim degil de ne ya?
Tipimiz bile benziyor, kan bagi var gen bagi var, daha ne olsun?
Kuzen kardes gibidir tabi

Nikah dusuyor, nikah dusuyor,
Ona bakarsaniz regl olmus 10 yaşında cocuga da nikah dusuyor, evlendirin kizlarinizi 50 lik heriflerle, karsi da cikmayin sakin cunku nikah dusuyor, siz daha mi iyi bileceksiniz?
İsinize gelince her sey kitaba gore, isinize gelmeyince ama sene 2019...
Cok sukur, babaya abiye nikah dusmeyecegi ozellikle belirtilmis de onlara niyeti bozmuyor bazilari, yoksa yasak degil diye...

+1

O baba, o abi niyeti bozuyor ama duymuyor muyuz abisinin babasının taciz/tecavüzüne uğrayanları.
Ama onlara nikah düşmüyordu, nasıl oldu da oldu ki?

Ahlaki değerlerimizi unutmadığımız sürece aslında her şey oldukça kolay da, ahlakı biz farklı algılıyoruz.

Ara ara bu tartişma oluyor daha once de denk gelmistim.

Bazi arkadaslar da gayet guzel acikliyor.

Ama niyeyse bi asiri tepki var. Cunku herkes kendi yasadigina gore yaklasiyor konuya oysa hayat sadece bizden ibaret degil farkli gorusler farkli yasantilar var.

Bunu kabul edebilsek daha toleranslı olup boyle sert tepki vermeyecegiz bence.

Daha once de yazildi.

Kuzen evliligi akraba evliligidir, ensest degildir.

Akraba evliligi genetik yonden tavsiye edilmemektedir.

Kuzenleriyle kardes gibi buyuyenlerin aralarindaki kardeslik bagina da zaten kimse bisey dememektedir.

Ancak kuzeniyle kardes gibi buyumemis ve evlenmek isteyene de kimse bisey dememelidir.

Ne biliyim bu yani o kadar cok da denecek bisey yok yani.

Akraba evliliklerinin normalleştirilmeye çalışılmasına karşıyım.
Bana göre de kuzeniniz sizi yoklamış. Mideniz kaldırmıyorsa bir daha görüşmezsiniz olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…