- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Böyle bir kuzenim var ben anlamamazlıga vura vura sevdiğim kac senelik sevgilimle evlendim beyfendi kınama geldi düğünüme bana küsüp gelmedi.Günaydın benim bi kuzenim var erkek 5 yaş büyük benden arada sırada görüştüğüm biri. Çoğu zaman flörtöz tavırları vardır . İyi anlaşırız benim ailem ve onla birlikte tatile gitmişliğimiz bile vardır . Şuan şehir dışında iş için bu sabah bir mesaj attı . "Gerizekalı rüyamda senle sevgiliydik beni aldatıyodun nasıl sinirlendim " bende güldüm aldatıldığın için mi üstğn açık kalmış hala etkisindesin dedim . Oda " ama çok aşığım sana bana çok sadıktın nasıl yapar bunu diye düşünüp durdum deli oldum bi türlü uyanamadım " dedi bende rüya işte dedim aynen.. dedi bu şekilde anlatması beni biraz şüphelendirip düşündürdü sizce ben mi fesatım yani anlatış şeklinden dolayı şüpheye düştüm bide siz yorumlarmısınız ?
Koşarak geliyorYürümeye başlamış
Siz kavramlari karistiryorsunuz.
Ensest aile ici ilişkidir.
Kuzen evliliği akraba evliliğidir.
Akraba evliliği tavsiye edilmez, hoş görülmez ama hoşlanmiyoruz diye bize buna ensest deme hakkını vermez.
Ayrıca Türkiye'de de ensest yasaktır, suçtur ancak kuzen evliliğine izin vardır. Çünkü kuzen evliliği ensest değil, akraba evliliğidir.
Şu internet ortamında saldırgan bir biçimde karşı tarafı cahil olmakla suçlayan kişilerin yazdıkları hep mi hatalı olur..
Aynen Bizde de kuzen kardeştir ötesi olamazburda herkes normal gibi yorum yapmış ben böyle yapamıcam. bizde kuzen=kardeş demek. ağzının payını çoktan vermiştim. bir daha da görüşmezdim. böyle bir rüya görsem bile utanır anlatmam bile. öyle şey mi olur.
Annenin ya da babanın kardeşinin oğlu kardeşindir tabi, bundan öte kan bağı mı var öz kardeşin dışında.Kuzen kardeştir ne demek ya, ensest diyen bile olmuş. Bu düşünceler çok abartı.
En azından herkes için öyle degil.
Kuzen kardeştir ne demek ya, ensest diyen bile olmuş. Bu düşünceler çok abartı.
En azından herkes için öyle degil.
Peki. Ensest (!)Teyzemin oglu, amcamin oglu, dayimin oglu, halamin oglu..
Kanim canim degil de ne ya?
Tipimiz bile benziyor, kan bagi var gen bagi var, daha ne olsun?
Kuzen kardes gibidir tabi
Kan bağı yoktur demedim . Kardeş değiller dedim. Abartıyorsunuz. Kardeş olmadığını herkes biliyor zaten.Annenin ya da babanın kardeşinin oğlu kardeşindir tabi, bundan öte kan bağı mı var öz kardeşin dışında.
Kardeş olmadığını herkes biliyor evet, kuzenden sevgili mevgili olmayacağını niye herkes bilmiyor ben ona şaşırıyorum, iğrenç.Kan bağı yoktur demedim . Kardeş değiller dedim. Abartıyorsunuz. Kardeş olmadığını herkes biliyor zaten.
+1Nikah dusuyor, nikah dusuyor,
Ona bakarsaniz regl olmus 10 yaşında cocuga da nikah dusuyor, evlendirin kizlarinizi 50 lik heriflerle, karsi da cikmayin sakin cunku nikah dusuyor, siz daha mi iyi bileceksiniz?
İsinize gelince her sey kitaba gore, isinize gelmeyince ama sene 2019...
Cok sukur, babaya abiye nikah dusmeyecegi ozellikle belirtilmis de onlara niyeti bozmuyor bazilari, yoksa yasak degil diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?