- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
Bence gelinle konussun sonra yine konu sahibi suclu olur beni sikayet ediyorsun diye. Gelinle acik acik konussunÇocuğu poşete sarsınlar o zaman. Görmemişlik bu başka bir şey değil. Ben hayret ederim bu kadar titizliğe. Çamurada soktum, hayvanda sevdirdim. 18 ayda 3 kere hasta oldu. 3üde benden bulaştı. Dikkat etmediğim hiçbir şey yüzünden sorun yaşamadık. Bu bi takıntı bence. Abinizle konuşun güzel bir dille
Çok yanlışDeli mi ne ? O ne futursuz bir cumle ya .Telasi gecsin ara biz pis miyiz bu mu hadsizlik sen kim kopek gerizekalı de .Senin mikroplugundan birsey olmuyorsa bizden birsey olmaz de
Çok yanlış
Çok ayıp
Çok tehlikeli nasihat bu
Bebeğe kinlenmiyor kimse. Bebeğe de kinlenirim diyen de yok. Annesi ile uğraşmaktansa bebeği sevmezdim diyorum. Biraz daha büyüdükçe takıntısı da azaldıkça fiziki olarak seversin içten sevgi her zaman var.Kucucuk bebegin sucu ne ki. konu sahibi halasi o bebek de hala sevgisi ilgisini hakeder. Annesi bir omur boyle olacaksa o bebege de oyle mi davranacak. Annesine gitsin suratina soylesin el kadar bebege kinlenmeyi aklim almiyor. Herkesin gorgusu farkli tabi . kin,beddua hepsi var suan gordugum konuda.asil elestirilmesi gereken de bu. Bebegin annesi de takintilidir en fazla iste onun da takintisi bebegi. Beddua eden konu sahibinin yaninda daha masum kaliyor..
Bebeğe kinlenmiyor kimse. Bebeğe de kinlenirim diyen de yok. Annesi ile uğraşmaktansa bebeği sevmezdim diyorum. Biraz daha büyüdükçe takıntısı da azaldıkça fiziki olarak seversin içten sevgi her zaman var.
Eşinizin iş yüzünden egzama olmuş ellerine kurban olsun o!Şuana kadar hiç ses etmedik sanırım gene etmicez. İstemesemde 8 de gidip 9 da kalkıcaz. Yeğenimide sevmicem.Doğduğundan beri böyle ta hamileykende derdi sevdirmem ettirmem hala aynı. Sinirimden bi tur ağladım o oldu. Eşimde çok üzüldü. İşi yüzünden elleri biraz aşınmış egzama gibi olmuş durumda. Durup durup ellerine bakıyor. 1 saat sıcak suda tuttu kremledi falan çok üzüldüm istemsiz dökülüyor yaşlar gözümden. Yazıp sinirimi boşaltmak istedim.
Hastane mikrobu diye bir şey varYeğenim sağlıklı bu arada. Yaşından ilerde ilerliyor maşallah tosun gibi kuzucuğum. Annesi fazla titiz bebek konusunda. Sürekli hastanedeler neden sürekli ağlıyor neden sürekli uyuyor neden hiç ağlamıyor neden kakası bu renk neden hiç uyumuyor her solukta hastanedeler.
Ben de teyzeyim,en küçük yeğenim 1 yaşında,kardeşime gittiğimde önce lavaboya gider ellerimi sabunlarım.Bu basit şeyleri bilmeyen mi var,ayıp etmiş,eşinize de üzüldüm doğrusu...Canim benim bebeğim prematüre doğdu ve enfeksiyon kapma risk ı vardı prematüre olduğu için ona rağmen doktorumuz gelenler ellerini yıkasın 5 dk tutsalar birşey olmaz dedi bende öyle yaptım yakınlarıma beni yanlış anlamayın doktor söylediği için söylüyorum sakin gönül koymayın dedim ellerin yıkanması konusunda kimseye duş alın kezzapla yıkanıp gelin demedim yanizaten cevremdekilerde anlayışlı olduğu için dikkat ettiler bir ay ı atlattıktan sonra herşey normale döndü zaten şimdi teyzeleri babaanne anneanne dede istediği gibi seviyo
Bence sözde mendil yerine hamam takımı dağıtmaları uygun olurdu sankiKeske karikoca beyaz tulumlariniz sari lastik cizmelerinizi giyip gaz maskenizi takip sirtada dezenfektanli tuplerle elinizle hortumla kapidan selamun aleykuuum diye girseydiniz yaniniza yaklasanada azicik pist latirdiniz mikrop kiricidan gelinin kardesinede soyle yer sofrasi buyuklugunde bir masallah alaydiniz (malum aile pimpirikli bardak kirilsa nazar degdi derler mazallah )kapi girisine koyardiniz misafirler giriste hemen ativerirlerdi enerjilerini Tovbe est.sinirlerim bozuldu
Ne saçma ya yeğenini goremiyoGittik geldik kızlar gelini pek görmedim yüz göz olmadım ev kalabalıktı. Bebeği hiç görmedim zaten göründük geldik. Biraz daha büyüyünce görücem inşallah yeğenimi..
Telsizden ağlama sesini duydum sadece sıpanın. Bugünlerde geçer inşallah biraz daha büyürse düzelir belki. Olumlu düşünmek istiyorumNe saçma ya yeğenini goremiyo
Bence bilerek yapti.Ne saçma ya yeğenini goremiyo
Ne kadar iyi niyetlisiniz.Telsizden ağlama sesini duydum sadece sıpanın. Bugünlerde geçer inşallah biraz daha büyürse düzelir belki. Olumlu düşünmek istiyorum
Telsizden ağlama sesini duydum sadece sıpanın. Bugünlerde geçer inşallah biraz daha büyürse düzelir belki. Olumlu düşünmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?