Ben mi fesatım?

Yegenin ama bn senjn yerinde olsam uzaktan bile sevmem yuzlerine bakmam gun gelir sen benim cocugumu sevmiyosun der senjn yuzunden dersin boyleleri hem cocugu elletmez hemde herkes cocuklarjnjn pesine pervane olsun isterler sanki birtek onlar doguruyor valla bildigim bisey varsa sakinan goze cop batar

Çocuğu poşete sarsınlar o zaman. Görmemişlik bu başka bir şey değil. Ben hayret ederim bu kadar titizliğe. Çamurada soktum, hayvanda sevdirdim. 18 ayda 3 kere hasta oldu. 3üde benden bulaştı. Dikkat etmediğim hiçbir şey yüzünden sorun yaşamadık. Bu bi takıntı bence. Abinizle konuşun güzel bir dille

Bence gelinle konussun sonra yine konu sahibi suclu olur beni sikayet ediyorsun diye. Gelinle acik acik konussun

Bebeğe kinlenmiyor kimse. Bebeğe de kinlenirim diyen de yok. Annesi ile uğraşmaktansa bebeği sevmezdim diyorum. Biraz daha büyüdükçe takıntısı da azaldıkça fiziki olarak seversin içten sevgi her zaman var.

Eşinizin iş yüzünden egzama olmuş ellerine kurban olsun o!
Ezdirmeyin eşinizi böyle
Çok üzüldüm ya!

Keske karikoca beyaz tulumlariniz sari lastik cizmelerinizi giyip gaz maskenizi takip sirtada dezenfektanli tuplerle elinizle hortumla kapidan selamun aleykuuum diye girseydiniz yaniniza yaklasanada azicik pist latirdiniz mikrop kiricidan gelinin kardesinede soyle yer sofrasi buyuklugunde bir masallah alaydiniz (malum aile pimpirikli bardak kirilsa nazar degdi derler mazallah )kapi girisine koyardiniz misafirler giriste hemen ativerirlerdi enerjilerini Tovbe est.sinirlerim bozuldu

Hastane mikrobu diye bir şey var
Çok bilgili gelin hanım bunu bilmiyor mu acaba?
En iyi ihtimalle sakat bırakıyor
Ya da direkt ölüme sebebiyet veriyor
Bi hatırlatın

Terbiyesiz bak yaa!
Bi kere sakınan göze çöp batar,ben sizin yerinizde olsam sağol söylediğin için bir haftadır banyo yapmıyordum bir ayın dolmasını bekliyorum diye laf dokundururdum. Bence ona inat sevin yeğeninizi kucağınıza alın hep.

Ben de teyzeyim,en küçük yeğenim 1 yaşında,kardeşime gittiğimde önce lavaboya gider ellerimi sabunlarım.Bu basit şeyleri bilmeyen mi var,ayıp etmiş,eşinize de üzüldüm doğrusu...

Bence sözde mendil yerine hamam takımı dağıtmaları uygun olurdu sanki
Banyo ve temizlik garanti olurdu bir daha ki görüşmeye

Dr mu demiş ellerini yıkamayan ellemesin diye. Ahhh şu yalanın kemiği olsa.

Telsizden ağlama sesini duydum sadece sıpanın. Bugünlerde geçer inşallah biraz daha büyürse düzelir belki. Olumlu düşünmek istiyorum
Ne kadar iyi niyetlisiniz.
Insallah bugunleri hatirlayip pisman olr derki ben ne yapmisim

Telsizden ağlama sesini duydum sadece sıpanın. Bugünlerde geçer inşallah biraz daha büyürse düzelir belki. Olumlu düşünmek istiyorum

Ins düzelir canim böyle bi tanidigim vardı sevdirmiyodu kimseye baktirmiyodu sonra bin pişman oldu da iş işten geçti etrafında kimse kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…