- 15 Ağustos 2013
- 419
- 1.166
- 113
- Konu Sahibi pirayevera
-
Ben adamı yuvasından soğutan kadın fikrine katılmıyorum. Kimse kimseye istemedikten sonra bir şey yaptıramaz.Kadınlara en büyük kötülüğü yine kadınlar yapıyor. Tabiki üçüncü kişide suclanmali. Evli bir erkeğe huzur vererek adamı evinden ocağında soğutmalı.
Yaa yüzde yüz katılıyorum. Adam soğumuş sevmiyor. Birini bulmuş işte. E o kadın da suçlu tabii boşansa adam sonra ne yaparsa yapsın. Elin evli adamıyla olmaz bu iş. Adı başka bir şey olur. Kadın işte kabullenemiyor inat yapmış. Erkekler de kadın boşanıp başkasıyla birlikte olacak mutlu olacak diye düşünüp kadınları öldürüyor caniler. Yediremiyorlar. Tamamen cahillik. Tamamen bilinçsizlik ve canilik... Ruh hastalığı... Her iki taraf da birbirine ilgi göstermeli, sevgi saygı göstermeli. Bu konu sahibi baştan hep 8 yıldır huzur yok birbirimizi yiyoruz demiş. Ayrılmasalar sanki düzelecek mi?Ben adamı yuvasından soğutan kadın fikrine katılmıyorum. Kimse kimseye istemedikten sonra bir şey yaptıramaz.
Ayrılıklarda böylesi durumlarda kadın, benden başkasını sevip mutlu olacak diye göz göre hayatını zehir etmek pahasına ayrılmıyor. Erkek, ise benden başkasıyla evlenip mutlu olacak diye öldürüyor.
Yetişkin olup, hayatta başımıza gelenleri kabullenip sorumluluk almakta zorlanıyoruz.
Adamın karakterine düzgün demiyom.evli adamlarla görüşüp onlara huzur mutluluk verip totosunu kaldıran kadınları yargiliyorum
Ben de katılıyorum. Kadınlar hep üçüncü kadınlardan intikam almak için yarışa giriyorlar. Hiç demiyorlar ki, benim eşim zaten adam gibi adam olsa, beni sevse, yuvasını çocuğunu düşünse bunu yapmaz...ben adamdan hesap sormasın demedim. 3. kişiyi rezil etmek için oturup düşünmenin mantıksız olduğunu söyledim.
metreslik yapan kadın kendi hesabını kendi ailesine vermekle yükümlüdür. adamın karısına değil.
herhangi bir normalleştirme yapmadım, ahlak bozan lafınızı da şikayet olarak iletiyorum. düşüncelerimi bu şekilde nitelendirmek sizin haddinize değil.
daha saygılı yazmayı öğrenirsiniz umarım.
Yukarda biri o kadının adamın evli olduğunı bildiğini yazmıştı. Ben kna istinaden bunu söyledim. Düzenleme yapılıp silinmediyse açın bir okuyun.Ben de katılıyorum. Kadınlar hep üçüncü kadınlardan intikam almak için yarışa giriyorlar. Hiç demiyorlar ki, benim eşim zaten adam gibi adam olsa, beni sevse, yuvasını çocuğunu düşünse bunu yapmaz...
Hep kadın akıl çelen, kadın kötü, kadın metres... E tamam kadın yüzde yüz hatalı da, kadının yakasına yapışsan ne anlam ifade edecek? Kocamın hayatından çık mı diyeceksin? Tamam o gitti, senin koca karaktersiz olduktan sonra biri gider biri gelir....
Ben de katılıyorum. Kadınlar hep üçüncü kadınlardan intikam almak için yarışa giriyorlar. Hiç demiyorlar ki, benim eşim zaten adam gibi adam olsa, beni sevse, yuvasını çocuğunu düşünse bunu yapmaz...
Hep kadın akıl çelen, kadın kötü, kadın metres... E tamam kadın yüzde yüz hatalı da, kadının yakasına yapışsan ne anlam ifade edecek? Kocamın hayatından çık mı diyeceksin? Tamam o gitti, senin koca karaktersiz olduktan sonra biri gider biri gelir....
“ Gecen aylarda bir konu vardı kız doğu da öğretmendi 4 çocuklu biriyle görüşüyordu hatta adam boşanamıyorum karım deli çocuklra zarar vericek vs diyormuş. Adama burdan kimse inanmamıştı hatta kızın öğretmenliğine bile laf edilmişti.kadın adamın evli ve çocuklu olduğunu bilmiyor bile olabilir. kaç adam söylüyor bunu?
yada boşanma aşamasındayım, eivm ayrı, görüşmüyorum diyor. net.
tutup diğer kadını savunuyorum gibi anlaşılması da ayrıca komik.
evli adamı bilerek seçen kadın, adamın karısına hesap vermekle yükümlü değil. ama kocişkoları haklı çıkarma kaygısı var işte. buna da yapacak bişey yok.
Yaa yüzde yüz katılıyorum. Adam soğumuş sevmiyor. Birini bulmuş işte. E o kadın da suçlu tabii boşansa adam sonra ne yaparsa yapsın. Elin evli adamıyla olmaz bu iş. Adı başka bir şey olur. Kadın işte kabullenemiyor inat yapmış. Erkekler de kadın boşanıp başkasıyla birlikte olacak mutlu olacak diye düşünüp kadınları öldürüyor caniler. Yediremiyorlar. Tamamen cahillik. Tamamen bilinçsizlik ve canilik... Ruh hastalığı... Her iki taraf da birbirine ilgi göstermeli, sevgi saygı göstermeli. Bu konu sahibi baştan hep 8 yıldır huzur yok birbirimizi yiyoruz demiş. Ayrılmasalar sanki düzelecek mi?
bende demek istiyorumki evli adamlar ailesinden boşanmayı bile düşünüp ayrı yaşasa yinede o adamlarla birlikte olmamalı kadinlar. Bir erkek evli iken başkasıyla huzuru bulamamaliBen de katılıyorum. Kadınlar hep üçüncü kadınlardan intikam almak için yarışa giriyorlar. Hiç demiyorlar ki, benim eşim zaten adam gibi adam olsa, beni sevse, yuvasını çocuğunu düşünse bunu yapmaz...
Zaten kadın adamın evli olduğunu bile bile yapıyorsa tamamen rezil. Ben katılıyorum. Ama tutup da burda hanımefendinin kadına değil kocasına hesap sorması lazım. Bakın bu kadın gider başkası gelir. Kadınla muhatap olmanın anlamı yokki canım kardeşim.Yukarda biri o kadının adamım evli olduğunı bildiğini yazmıştı. Düzenleme yapılıp silinmediyse açın bir okuyun.
Ben adamı yuvasından soğutan kadın fikrine katılmıyorum. Kimse kimseye istemedikten sonra bir şey yaptıramaz.
Ayrılıklarda böylesi durumlarda kadın, benden başkasını sevip mutlu olacak diye göz göre hayatını zehir etmek pahasına ayrılmıyor. Erkek, ise benden başkasıyla evlenip mutlu olacak diye öldürüyor.
Yetişkin olup, hayatta başımıza gelenleri kabullenip sorumluluk almakta zorlanıyoruz.
Zaten kadın adamın evli olduğunu bile bile yapıyorsa tamamen rezil. Ben katılıyorum. Ama tutup da burda hanımefendinin kadına değil kocasına hesap sorması lazım. Bakın bu kadın gider başkası gelir. Kadınla muhatap olmanın anlamı yokki canım kardeşim.
Her seyın bir adabı vardır. Adam boşanır istediğini yapar ama davayı açmış mi? Adam tüm yükğ kadına yükşeyip sevgilim var diyip kaçmış öadem o kadar aşıl neden boşanmayı açmadı? Madem geçinemiyor nerde dava?Zaten kadın adamın evli olduğunu bile bile yapıyorsa tamamen rezil. Ben katılıyorum. Ama tutup da burda hanımefendinin kadına değil kocasına hesap sorması lazım. Bakın bu kadın gider başkası gelir. Kadınla muhatap olmanın anlamı yokki canım kardeşim.
dört çocuklu evli adam belli ki palavrayı sıkmış. Sözde öğretmen kızımız da inanmaya meyilliymiş zaten onunki tamamen yanlışın dibi. Adam yalancı belli. Sevmeyen adam ayrılır boşanır iple bağlasan durmaz. Evli adamla ilişki kuran kadın yüzde yüz haksızdır. Ama adamın nikahlı eşinin muhatabı metres değil. Kocası. Kocasına toz konduramıyorlar, geri almaya çalışıyorlar. Bir defa aldatan hep aldatıyor. Bu belli bir şey. Başkalarını suçlamak yerine kendi kocalarımıza bi bakalım. Evli olduğunu bile bile adamla ilişki kuran kadın zaten hatalı. Kendine saygısı yok, topluma saygısı yok. Ama bu kocişkomu kandırdııııı diyen kadınlarda da akıl yok kusura bakmayın.“ Gecen aylarda bir konu vardı kız doğu da öğretmendi 4 çocuklu biriyle görüşüyordu hatta adam boşanamıyorum karım deli çocuklra zarar vericek vs diyormuş. Adama burdan kimse inanmamıştı hatta kızın öğretmenliğine bile laf edilmişti.
Burdaki çoğu kadın hemen kadını korumuştunuz? Sanki kadını tanıyor gibi savunup öğretmeni suçlamıştınız? O konu da da mı herkesi dinleyip kararr vermiştiniz?”
Buna cevabınız nedir?
E tamam buradaki adam neden dava açma zahmeti göstermemiş?dört çocuklu evli adam belli ki palavrayı sıkmış. Sözde öğretmen kızımız da inanmaya meyilliymiş zaten onunki tamamen yanlışın dibi. Adam yalancı belli. Sevmeyen adam ayrılır boşanır iple bağlasan durmaz. Evli adamla ilişki kuran kadın yüzde yüz haksızdır. Ama adamın nikahlı eşinin muhatabı metres değil. Kocası. Kocasına toz konduramıyorlar, geri almaya çalışıyorlar. Bir defa aldatan hep aldatıyor. Bu belli bir şey. Başkalarını suçlamak yerine kendi kocalarımıza bi bakalım. Evli olduğunu bile bile adamla ilişki kuran kadın zaten hatalı. Kendine saygısı yok, topluma saygısı yok. Ama bu kocişkomu kandırdııııı diyen kadınlarda da akıl yok kusura bakmayın.
Canım açmadıysa kadın açsın. Ne peşinde koşuyor? Ben burda zavallı çocuğunun başındaki hemcinsime üzülüyorum. Adamı bulsam zaten ümüğünü sıkar yanındaki sevgilisini de saçından sürükleyip kafasından kıvılcım çıkarırım. Ama kadın yani anne olan hakiki eş, gitsin kurtulsun bundan koca mı oluR ?Her seyın bir adabı vardır. Adam boşanır istediğini yapar ama davayı açmış mi? Adam tüm yükğ kadına yükşeyip sevgilim var diyip kaçmış öadem o kadar aşıl neden boşanmayı açmadı? Madem geçinemiyor nerde dava?
AnlayamadımE tamam buradaki adam neden dava açma zahmeti göstermemiş?
Karşıdaki kadın da inanmaya meyilli o zaman?
Bakın ikiside benzer durum kimşn ne yaşadıpını bilemeyiz. Benim kastettiğim buradaki kadınlar iki olayda farklı safları tutuyor ben bu tezatlıktann bahsettim
“ Gecen aylarda bir konu vardı kız doğu da öğretmendi 4 çocuklu biriyle görüşüyordu hatta adam boşanamıyorum karım deli çocuklra zarar vericek vs diyormuş. Adama burdan kimse inanmamıştı hatta kızın öğretmenliğine bile laf edilmişti.
Burdaki çoğu kadın hemen kadını korumuştunuz? Sanki kadını tanıyor gibi savunup öğretmeni suçlamıştınız? O konu da da mı herkesi dinleyip kararr vermiştiniz?”
Buna cevabınız nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?