- 20 Ocak 2010
- 47.239
- 175.601
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi pirayevera
-
Aynısını adam yapsaydı peki kadın boşanmak isteseydi ve adam kene gibi yapışsaydı ne diyecektiniz çok merak ediyorumAynısını kadın yapsaydı suan ölmüştü ama dimi? Boşanmadan sevgilisi olan bir kadını yaşatmazlardı ama erkek için “adam seni sevmiyor gururun yok mu?” Deniliyor. Varsın sizin beğenmedim e basarak rekor kırın. Gerçekler bu. Erkekle kadına aynı yorumu siz kadınlar bile yapamıyorsunuz.
Aldattığı kadını iş yerinde çevrelerinde rezil etmek evli adamla diyeKonu sahıbı eski kocanla ilgili konuyu actın gittin, onca insan yorum yapmis. Bırıne cevap vermemissin.
Gel de kafandaki intikam planından bahset bize.
Boşanma sürecini uzatıp adamın başka birisiyle evlenmesine engel olmak. Ne müthiş bir plan değil mi ?Konu sahıbı eski kocanla ilgili konuyu actın gittin, onca insan yorum yapmis. Bırıne cevap vermemissin.
Gel de kafandaki intikam planından bahset bize.
Yazık adamaAldattığı kadını iş yerinde çevrelerinde rezil etmek evli adamla diye
Neden kadını?Aldattığı kadını iş yerinde çevrelerinde rezil etmek evli adamla diye
Keske bu olsaydı, daha beterini yazdı.Boşanma sürecini uzatıp adamın başka birisiyle evlenmesine engel olmak. Ne müthiş bir plan değil mi ?
Ne gereği var ki.Çocuğunuz için yine yüzöyüze bakacaksınız.Belki ayrılıp sizde ruh ikizinizi bulacaksınız.Öfkeyşe kalkan zararla oturur unutmayın!Aldattığı kadını iş yerinde çevrelerinde rezil etmek evli adamla diye
ah canım toplumumuz ıkı yuzlu adam rezıl mı olur kıKeske bu olsaydı, daha beterini yazdı.
Kadını rezil edecekmiş ısyerınde, farkındaysan kadını ama adamı degıl?
İki gün sonra herkes unutur. Kin, intikam insanın ömründen götürür, ne size ne de çevrenize bir faydası olmaz.Aldattığı kadını iş yerinde çevrelerinde rezil etmek evli adamla diye
Kocanız için planınız yok mu? Hani o aldattı ya sizi, hani size sadakat sözü veren kocanızdı ya.Aldattığı kadını iş yerinde çevrelerinde rezil etmek evli adamla diye
ben olsam derım kı acık soyleyeyımAldattığı kadını iş yerinde çevrelerinde rezil etmek evli adamla diye
En çok sen kirleneceksin ama unutma. Sana yapılan bir hakszlık var ama bu böyle gitmezAyrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var
Ama iste suc birazda aldatılan kadında degıl mı, kadın bile kocası yerine xe takarsa kafayı toplum ne yapsın?. Bak kadını rezil etmek istiyor.. Neden evlı adamla cunku..ah canım toplumumuz ıkı yuzlu adam rezıl mı olur kı
kocam benı aldatıyor dese herkes kımle der tüü bu adama kımse demıyor toplum ıkıyuzlulugu cınsıyetcı yaklasımlar yuzunden hep
bak o zaman bunu cekısmelı dava acarak hakım karsısında hesabını soracaksınAyrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?