- 10 Mart 2018
- 451
- 1.611
- 43
- 40
- Konu Sahibi pirayevera
-
Ya Allah aşkına "babasız büyümek" hic de sizin sandiginiz kadar trajik bisey degil.Çocuğumun babasız büyümesini istemiyorım ona çok düşkün . Dibimde baba diye ağlarken ben herşeyi çekerim diyorum
Kendine yazık ediyor biraz zaman gecsın anlayacak.Adam aylardır evde yok, ama çocuk babasını görmeden duramıyor.
Etrafta görmesem ben de inanmazdım, ama çok var öyle saftirik kadınlardan.E burda böyle söyleyen erkeklere inanılmaması gerektiği bunun yalan olduğu her kadına söyleniyor? Bu kadın da bunu yiyorsa bilemiyorum artık.
Ayrıca nikahlı olan bir erkekle ilşki yaşamanın zina davasına girdiğini bilemiyor mu bu kadın?
Bilmem kadına sormak lazım, evlı erkekle ılıskım olmadı hıc.E burda böyle söyleyen erkeklere inanılmaması gerektiği bunun yalan olduğu her kadına söyleniyor? Bu kadın da bunu yiyorsa bilemiyorum artık.
Ayrıca nikahlı olan bir erkekle ilşki yaşamanın zina davasına girdiğini bilemiyor mu bu kadın?
Yani haksız olan sizsiniz bence.. İstemiyorsa boynundan bağlayacak haliniz yok bırakın herkes hayatına baksın üç çocukla boşanan var olmuyorsa olmuyorDuygusal ve mantıksal olarak içinden çıkamadığım için dayanamayıp buraya yazmak istedim . Durumumu Objektif olarak yorumlamanızı baştan rica edeceğim.
8 yıldır gel gitlerle devam eden bir evliliğim var. Kavgasız geçen bir günümüz yok. Yıllar geçtiktçe ve oğlumuz doğunca ikimizinde tahammül gücü azaldı. Oğlum bir yaşındayken şiddetli bir kavga sonucu boşanalım dedik hırsla. Evden ayrıldı. Dava açtık Üç ay ayrı yaşadık ama o evlat hasretine dayanamadı. Bende ayrılmak istediğime pişman oldum. Davayı çektik Ama döndüğünün ertesi günü yine şiddetli geçimsizliğimz başladı . Kasım ayında artık beni istemediğini söyleyerek yeniden evi terk etti. Ama ben çocuğumuz için iki yabancı gibi bile olsak evde kalması için yalvardım . Dönmedi kendi hayatını kuracağını söyleyip gitti. Geri döner diye davaya yanaşmıyorum. İnatla boşanmak istiyor sevmiyorum artık diyor. Ama çocuğumz varken bu kadar kolay mı? Dava açalım diyor ama ben yanaşmıyorum. Şimdi Sevgili bulmuş kendine artık onunla yaşayacakmış. Kıyameti kopardım evliyiz biz sonuçta hala diye. Ama ben seni aldatmamak küçük düşürmemek adına boşanmak istedim sen kabul etmedin.Bende hayatıma bakmak zorundayım boşanmak istedim kaç kere gelmedin daha ne yapabilirim?. Ben seni sevmiyorm bin kere dedim. Ben seninle yaşamıyorum bir yıla yaklaştı. Bu aldatmak değil diyor. Bense ikisindende intikam almak istiorum. Sizce haksız mıyım ? Bu aldatma değil mi?
bu yuzden dava acmalı konu sahıbı hakkını aramalıE burda böyle söyleyen erkeklere inanılmaması gerektiği bunun yalan olduğu her kadına söyleniyor? Bu kadın da bunu yiyorsa bilemiyorum artık.
Bu kadar gurursuz nasil yasayabiliyorsunuz yahu?
Ve cocugunuz buyudugu zaman ona verdiginiz zarari anlayacaksiniz ama is isten gecmis olacak zamani geri alamayacaksiniz
Su anda inatla bosanmayarak evlafiniza en buyuk zarari veriyorsunuz,gercekten bunu dusunemiyor musunuz? Hic mi cocuk gelisimiyle ilgili kitap okumiyorsunuz? Hic mi bir psikologa , cocuk gelisimciye danisiyim demiyorsunuz? Aklim almiyor gercekten
Çok doğru söylüyorsun ne desek boş.
Yorum nerde. Yorumunu çalmışlar
Görünmez kaza.Yorum nerde. Yorumunu çalmışlar
dimi yaa?
Allah korusun cidden, eşim başkasını seviyorum dicek, bana geri dönsun diye boşanmıcam, bir de gereksiz intikam planları yapıcam.
onur gurur bunlar ayak altında.
bu yuzden dava acmalı konu sahıbı hakkını aramalı
adam gercekten bosanmak ısteseydı bosanma davasını acardı mahkemede bu kadın benı bosamıyor ben bosanmak ıstıyorum kendıme hayat kurmak ıstıyorum yenıden cocuk sahıbı olmak ıstıyorum aylardır zaten eve gelmıyorum karı koca hayatımız yok dese zaten hakim bosardı nıtekım aylarca ayrı yasamıs olmak bıle yetıyor
adam bastan sona yamuk yanı
Bir de saka gibi bosanmama sebebim cocugum diyor , yani o cocuga nasil zarar verdigini benim 11 yaşındaki oglum bile anlar ama anne olan bir kadin anlayamiyor
Ayol kadin bosanmak istemiyorum diyor siz bosanma davasi ac diyorsunuz“Eşlerden biri aldatırsa, diğer eşin aldatma (zina) olgusunu öğrenmesinden itibaren 6 ay içinde boşanma davası açma hakkı vardır (MK m.161/2). “
Al intikamı böyle alırsın. Kadına da zina davası aç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?