- Konu Sahibi pirayevera
-
Lafım buradaki şahıslardan dışarı; ne yani yasalar artık metreslere işlemeyecek mi? Bu davaya hakeden o kadar kadın varken hem de? Maddi manevi açabillir o zaman?Ayol kadin bosanmak istemiyorum diyor siz bosanma davasi ac diyorsunuz
Bir de yeni yasaya gore kadina zina davasi acamiyorsunuz. Sadakat yukumlulugu kocaya ait oldugundan
ben olayı soyle anladımadam çekişmeli değil anlaşmalı boşanmak istiyor anladığım kadarıyla, adam ısrarla boşanmak istiyor diye kendisi yazmış.
ne hakkı allahaşkına, buraya bile ben mi haklıyım kocam mı yazmış, o kadar tabak gibi ortada ki durum, bunu bile göremiyor.
Ayol kadin bosanmak istemiyorum diyor siz bosanma davasi ac diyorsunuz
Bir de yeni yasaya gore kadina zina davasi acamiyorsunuz. Sadakat yukumlulugu kocaya ait oldugundan
ben olayı soyle anladım
adam tekrar eve donmus denemek ıcın
kısa sure sonra fazla surmemıs ayrılalım demıs
kadında duzeltmek ıstedıgını soyleyınce adam hayatımda bırı var demıs
hayatında bırı varken mı ıkıncı kez eve dondu ? bu kadar kısa surede hemen bırını bulacaksa neden dondu ? ben boyle anladım
o yuzden kadının kızgınlıgını anlıyorum ve hıncını almak ıcın nereye satasacagını sasırmıs
bu kadar bosanmak ısteyen adam evıne tekrar nıye donmus onu anlayamadım
Desinler de,dogruyu soyleyince begendiremiyoruz. Sıkıntı ordaböyle diyince de hayrola sen ne ayaksın diyorlar darkmore, zina yapan kadını mı savunuyosun, senin de mi öyle bir durumun var diyolar haberin olsun.
çunku gururlu olmak için mutlaka senin de bir ayak olman lazım sanki.
Konu ile.alakali değil ama ben o diziyi izlediğimde onların ilişkisine acaip gıcık olmuştum çünkü adam evli ve görünürde sorunu yoktu. Oya ile gizli gizli güya masumca buluşmalar filan , sonradan karısını sevmediği aklına geldi. Bu da aldatmaya ozendiriyo türk halkını dizi olarak bunu kullanmaları hoşuma gitmediAklıma utc merve-serhan geldi. Dizi de böyle bir konu vardı
ay kasımdan berımı ben telefondan okuyordum sanırım o kısmı atlamısımadam kasımdan beri ayrı yaşıyormuş nerdeyse bir yıldır, daha yenilerde sevgili bulmuş, eve falan dönduğu yokmuş, adam boşanalım diyor ısrar ediyor aylardan beri.
kadın da bana ne bensiz mutlu olamazsın diyor ve çocuğu öne suruyor.
Konu ile.alakali değil ama ben o diziyi izlediğimde onların ilişkisine acaip gıcık olmuştum çünkü adam evli ve görünürde sorunu yoktu. Oya ile gizli gizli güya masumca buluşmalar filan , sonradan karısını sevmediği aklına geldi. Bu da aldatmaya ozendiriyo türk halkını dizi olarak bunu kullanmaları hoşuma gitmedi
Kadına suçu tek başına atmak kolay tabi.Ayrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var
Bitane de boyle karamelek vardı 3 4 kere boşanıo evlendiler yatakta bilr basmıştı çocuklarını kullaniyordu odaBir de saka gibi bosanmama sebebim cocugum diyor , yani o cocuga nasil zarar verdigini benim 11 yaşındaki oglum bile anlar ama anne olan bir kadin anlayamiyor
Yok islemiyor artik. Bildigim kadariyla 2018 yilindan beri durum bu. O eve donmesini israrla istedigimiz,cocuk var (!) diye bosamadigimiz, ama disarida canlari istedigi gibi takilan poncik kociskolarimizdan isteyecegiz maddi manevi tazminatlari.Lafım buradaki şahıslardan dışarı; ne yani yasalar artık metreslere işlemeyecek mi? Bu davaya hakeden o kadar kadın varken hem de? Maddi manevi açabillir o zaman?
Kızlarının da psikolojisini bozmuştu kadın bir koca uğruna.Bitane de boyle karamelek vardı 3 4 kere boşanıo evlendiler yatakta bilr basmıştı çocuklarını kullaniyordu oda
Tam da bahsettiğim konu sahne.merve kötu oya iyi yani aldatması normal gibi gösterdiler dimi, ben de rahatsız oluyordum, sanki kötu biriyle evliysen aldatsan da mustehak gibi aldatmayı normalleştirmişlerdi, oya saf masum kadın ayaklarında.
Çoğu erkekte malesef böyle. Dizi de de hatta adam hep Merve gibi bir kadın istiyordu güçlü sağlam durucak onun tabiriyle soyadını taşıyacak birini ideal görüyordu sonra oldukça sümsük birine aşık(!) oldu. Dizi bu ya demiştim ama günlük hayatta da örnekleri mevcutmuş ben de bilmiyordumKonu ile.alakali değil ama ben o diziyi izlediğimde onların ilişkisine acaip gıcık olmuştum çünkü adam evli ve görünürde sorunu yoktu. Oya ile gizli gizli güya masumca buluşmalar filan , sonradan karısını sevmediği aklına geldi. Bu da aldatmaya ozendiriyo türk halkını dizi olarak bunu kullanmaları hoşuma gitmedi
Tam da bahsettiğim konu sahne.
Hiç kimse aldatılmayı hak etmez aldatan aldansın isterim ben her zaman.
Oya da hiç masum değildi birinin bile bile evli olduğumu bilerek bir şey yaşamak aaşk değil metresliktir. Bu tarz şeyleri normalleştirmek çok sapkınca.
Duygusal ve mantıksal olarak içinden çıkamadığım için dayanamayıp buraya yazmak istedim . Durumumu Objektif olarak yorumlamanızı baştan rica edeceğim.
8 yıldır gel gitlerle devam eden bir evliliğim var. Kavgasız geçen bir günümüz yok. Yıllar geçtiktçe ve oğlumuz doğunca ikimizinde tahammül gücü azaldı. Oğlum bir yaşındayken şiddetli bir kavga sonucu boşanalım dedik hırsla. Evden ayrıldı. Dava açtık Üç ay ayrı yaşadık ama o evlat hasretine dayanamadı. Bende ayrılmak istediğime pişman oldum. Davayı çektik Ama döndüğünün ertesi günü yine şiddetli geçimsizliğimz başladı . Kasım ayında artık beni istemediğini söyleyerek yeniden evi terk etti. Ama ben çocuğumuz için iki yabancı gibi bile olsak evde kalması için yalvardım . Dönmedi kendi hayatını kuracağını söyleyip gitti. Geri döner diye davaya yanaşmıyorum. İnatla boşanmak istiyor sevmiyorum artık diyor. Ama çocuğumz varken bu kadar kolay mı? Dava açalım diyor ama ben yanaşmıyorum. Şimdi Sevgili bulmuş kendine artık onunla yaşayacakmış. Kıyameti kopardım evliyiz biz sonuçta hala diye. Ama ben seni aldatmamak küçük düşürmemek adına boşanmak istedim sen kabul etmedin.Bende hayatıma bakmak zorundayım boşanmak istedim kaç kere gelmedin daha ne yapabilirim?. Ben seni sevmiyorm bin kere dedim. Ben seninle yaşamıyorum bir yıla yaklaştı. Bu aldatmak değil diyor. Bense ikisindende intikam almak istiorum. Sizce haksız mıyım ? Bu aldatma değil mi?
Ay hatırlıyorum o da ayri bir ömür torpusuyduBitane de boyle karamelek vardı 3 4 kere boşanıo evlendiler yatakta bilr basmıştı çocuklarını kullaniyordu oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?