Ben mi haklıyım kocam mı?

Ayol kadin bosanmak istemiyorum diyor siz bosanma davasi ac diyorsunuz
Bir de yeni yasaya gore kadina zina davasi acamiyorsunuz. Sadakat yukumlulugu kocaya ait oldugundan
Lafım buradaki şahıslardan dışarı; ne yani yasalar artık metreslere işlemeyecek mi? Bu davaya hakeden o kadar kadın varken hem de? Maddi manevi açabillir o zaman?

ben olayı soyle anladım
adam tekrar eve donmus denemek ıcın
kısa sure sonra fazla surmemıs ayrılalım demıs
kadında duzeltmek ıstedıgını soyleyınce adam hayatımda bırı var demıs

hayatında bırı varken mı ıkıncı kez eve dondu ? bu kadar kısa surede hemen bırını bulacaksa neden dondu ? ben boyle anladım
o yuzden kadının kızgınlıgını anlıyorum ve hıncını almak ıcın nereye satasacagını sasırmıs

bu kadar bosanmak ısteyen adam evıne tekrar nıye donmus onu anlayamadım
bu sebeple bu aldatmadır once kısı evlılıgını bıtırsın sonra hayatına bırını alsın
sımdı kadın burda kocamdan daha bosanmadım kavgalıyız hayatımda bırı var dese lime lime ederdık

Ayol kadin bosanmak istemiyorum diyor siz bosanma davasi ac diyorsunuz
Bir de yeni yasaya gore kadina zina davasi acamiyorsunuz. Sadakat yukumlulugu kocaya ait oldugundan

böyle diyince de hayrola sen ne ayaksın diyorlar darkmore, zina yapan kadını mı savunuyosun, senin de mi öyle bir durumun var diyolar haberin olsun.
çunku gururlu olmak için mutlaka senin de bir ayak olman lazım sanki.

Peki nedrn şiddetli geçimsizlik oldu her gün kavga etmek normal değil , bence kocanız sizden bıkmış artık yürütmek istemiyor kavgaların sebebi siz misiniz, geçimsiz biri misiniz?
Sorunuza gelince haksız olan sizsiniz bosanmiyosuniz diye ömür boyu beklemek istemiyor kendisi ile gecinebilen birini bulmuş işte o kadın ona iyi gelmis siz gelmemizssiniz

adam kasımdan beri ayrı yaşıyormuş nerdeyse bir yıldır, daha yenilerde sevgili bulmuş, eve falan dönduğu yokmuş, adam boşanalım diyor ısrar ediyor aylardan beri.
kadın da bana ne bensiz mutlu olamazsın diyor ve çocuğu öne suruyor.

böyle diyince de hayrola sen ne ayaksın diyorlar darkmore, zina yapan kadını mı savunuyosun, senin de mi öyle bir durumun var diyolar haberin olsun.
çunku gururlu olmak için mutlaka senin de bir ayak olman lazım sanki.
Desinler de,dogruyu soyleyince begendiremiyoruz. Sıkıntı orda

Aklıma utc merve-serhan geldi. Dizi de böyle bir konu vardı
Konu ile.alakali değil ama ben o diziyi izlediğimde onların ilişkisine acaip gıcık olmuştum çünkü adam evli ve görünürde sorunu yoktu. Oya ile gizli gizli güya masumca buluşmalar filan , sonradan karısını sevmediği aklına geldi. Bu da aldatmaya ozendiriyo türk halkını dizi olarak bunu kullanmaları hoşuma gitmedi

ay kasımdan berımı ben telefondan okuyordum sanırım o kısmı atlamısım
sandım kı aylarca ayrı kaldılar barıstılar eve geldı kısa sure sonra adamla kavga basladı adam ayrılalım dedı anlıyorum

konu sahıbı keske olacakları gorebılseymıs
cok uzun zaman yanı bu kadar uzun suren huzursuzluk... cocuga yazık ya

merve kötu oya iyi yani aldatması normal gibi gösterdiler dimi, ben de rahatsız oluyordum, sanki kötu biriyle evliysen aldatsan da mustehak gibi aldatmayı normalleştirmişlerdi, oya saf masum kadın ayaklarında.

Kadına suçu tek başına atmak kolay tabi.
Başından beri gelgitli, tartışmalı evliliği yaşayan siz değil miydiniz?
Onların suclusu da mı kadın?
Eşiniz öyle yada böyle ayrılmak istemiş, zaten aylardır ayrisinız, kağıt üstünde evli olmak ne kazandırıyordu size.

Eşiniz olmadan yaşıyorsunuz zaten perişanlık falan yok, çocuk anne babasının kavgalarına şahit olmadan daha sağlıklı büyür siz kocamda kocam diye gezinmezseniz.

Bak ben yara gibiyim, gönlünde bi' yara gibiyim
Nalan
Sal beni gideyim, ömründe bi' kara meleğim
Nalan
Ben yara gibiyim, gönlündeki yarayı kapat n'olur
Sal beni gideyim, ömründe bi' kara meleğim

Bu şarkı geldi aklıma direk. Bence sal adamı nalan

Bir de saka gibi bosanmama sebebim cocugum diyor , yani o cocuga nasil zarar verdigini benim 11 yaşındaki oglum bile anlar ama anne olan bir kadin anlayamiyor
Bitane de boyle karamelek vardı 3 4 kere boşanıo evlendiler yatakta bilr basmıştı çocuklarını kullaniyordu oda

Lafım buradaki şahıslardan dışarı; ne yani yasalar artık metreslere işlemeyecek mi? Bu davaya hakeden o kadar kadın varken hem de? Maddi manevi açabillir o zaman?
Yok islemiyor artik. Bildigim kadariyla 2018 yilindan beri durum bu. O eve donmesini israrla istedigimiz,cocuk var (!) diye bosamadigimiz, ama disarida canlari istedigi gibi takilan poncik kociskolarimizdan isteyecegiz maddi manevi tazminatlari.

merve kötu oya iyi yani aldatması normal gibi gösterdiler dimi, ben de rahatsız oluyordum, sanki kötu biriyle evliysen aldatsan da mustehak gibi aldatmayı normalleştirmişlerdi, oya saf masum kadın ayaklarında.
Tam da bahsettiğim konu sahne.
Hiç kimse aldatılmayı hak etmez aldatan aldansın isterim ben her zaman.
Oya da hiç masum değildi birinin bile bile evli olduğumu bilerek bir şey yaşamak aaşk değil metresliktir. Bu tarz şeyleri normalleştirmek çok sapkınca.

Çoğu erkekte malesef böyle. Dizi de de hatta adam hep Merve gibi bir kadın istiyordu güçlü sağlam durucak onun tabiriyle soyadını taşıyacak birini ideal görüyordu sonra oldukça sümsük birine aşık(!) oldu. Dizi bu ya demiştim ama günlük hayatta da örnekleri mevcutmuş ben de bilmiyordum

aldatılmayı haketmez de e o zaman boşanmayı kabul edecek.
adam 1 yıldır ısrarla anlaşmalı boşanmak istiyorsa ben adamı kınamam valla.
adam bin defa demiş, seni yıpratmadan boşanalım diye. daha ne yapsın.
sevgilisi kadınla birlikte yaşıyorsa kadın da aralarında kağıt uzerinde imza haricinde bir şey kalmadığından eminse sureçten haberdarsa ben kadını da o kadar kınamam, ben asla yapmazdım ama kınamam da.
bu sureçteki en suçlu kişi konu sahibi,
daha az suçlu olanıysa kadını kırmamak uzmemek için çekişmeli değil anlaşmalı boşanmaya çalışan surecin uzamasına neden olan eşi.

Ama boşanalım diyor evi terk ediyor siz ısrarla bırakmıyosunuz. Hukuken adam boşanmadan başkasıyla olmamalıydı ama bazı boşanma davaları seneler sürüyor. Kuzenim de 4-5 senede anca boşandı. O sırada sevgilisi oldu. Pek güzel bir durum değil ama ne yapacak keyfinizi bekleyemez ya ayrılmak istiyor sevmiyorum diyor ısrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…