- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.350
- 598
- Konu Sahibi pirayevera
-
Ne oluyormus bosanmis kadin olunca ???Ayrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var
Ayrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var
Zaten boşamamal için direnmesi biraz tacize de giriyor.aldatılmayı haketmez de e o zaman boşanmayı kabul edecek.
adam 1 yıldır ısrarla anlaşmalı boşanmak istiyorsa ben adamı kınamam valla.
adam bin defa demiş, seni yıpratmadan boşanalım diye. daha ne yapsın.
sevgilisi kadınla birlikte yaşıyorsa kadın da aralarında kağıt uzerinde imza haricinde bir şey kalmadığından eminse sureçten haberdarsa ben kadını da o kadar kınamam, ben asla yapmazdım ama kınamam da.
bu sureçteki en suçlu kişi konu sahibi,
daha az suçlu olanıysa kadını kırmamak uzmemek için çekişmeli değil anlaşmalı boşanmaya çalışan surecin uzamasına neden olan eşi.
Zaten boşamamal için direnmesi biraz tacize de giriyor.
Ben boşanmak istesem kocam hayır boşanmayalım dese bu bana yapılan bir tacizdir
Aynen öyle, beni bu şekilde taciz eden bir insanla kağıt üzerinde evli olsam ne olur ki sevmiyorum bir kere, sırf inatla boşanmıyor diye niye hayatıma kimseyi almayayım ki? Bunu aldatma olarak görmüyorum ben. Bu zihniyetteki insanlara böyle şeyler müstahakZaten boşamamal için direnmesi biraz tacize de giriyor.
Ben boşanmak istesem kocam hayır boşanmayalım dese bu bana yapılan bir tacizdir
Kadın kadının dusmanı diye ekliyorlar onu unutmuşsun.böyle diyince de hayrola sen ne ayaksın diyorlar darkmore, zina yapan kadını mı savunuyosun, senin de mi öyle bir durumun var diyolar haberin olsun.
çunku gururlu olmak için mutlaka senin de bir ayak olman lazım sanki.
Sevmiyorsa ne yapsın adam? Zorla mı sevsin?çabalamamak yılları çöpe atmak bu kadar kolay olmamalı. Yıkıcı değil Yapıcı olmasını beklerdim. Ben yıllarca emek verdim onun bu yaptığı hangi kitaba sığar?
Sevgili bile bulmuş diyorsun. Geri gelse pişmanım dese kabul edecen yani. Tabii ki çocuk için..Duygusal ve mantıksal olarak içinden çıkamadığım için dayanamayıp buraya yazmak istedim . Durumumu Objektif olarak yorumlamanızı baştan rica edeceğim.
8 yıldır gel gitlerle devam eden bir evliliğim var. Kavgasız geçen bir günümüz yok. Yıllar geçtiktçe ve oğlumuz doğunca ikimizinde tahammül gücü azaldı. Oğlum bir yaşındayken şiddetli bir kavga sonucu boşanalım dedik hırsla. Evden ayrıldı. Dava açtık Üç ay ayrı yaşadık ama o evlat hasretine dayanamadı. Bende ayrılmak istediğime pişman oldum. Davayı çektik Ama döndüğünün ertesi günü yine şiddetli geçimsizliğimz başladı . Kasım ayında artık beni istemediğini söyleyerek yeniden evi terk etti. Ama ben çocuğumuz için iki yabancı gibi bile olsak evde kalması için yalvardım . Dönmedi kendi hayatını kuracağını söyleyip gitti. Geri döner diye davaya yanaşmıyorum. İnatla boşanmak istiyor sevmiyorum artık diyor. Ama çocuğumz varken bu kadar kolay mı? Dava açalım diyor ama ben yanaşmıyorum. Şimdi Sevgili bulmuş kendine artık onunla yaşayacakmış. Kıyameti kopardım evliyiz biz sonuçta hala diye. Ama ben seni aldatmamak küçük düşürmemek adına boşanmak istedim sen kabul etmedin.Bende hayatıma bakmak zorundayım boşanmak istedim kaç kere gelmedin daha ne yapabilirim?. Ben seni sevmiyorm bin kere dedim. Ben seninle yaşamıyorum bir yıla yaklaştı. Bu aldatmak değil diyor. Bense ikisindende intikam almak istiorum. Sizce haksız mıyım ? Bu aldatma değil mi?
Senı sevmiyorum demıs adam.çabalamamak yılları çöpe atmak bu kadar kolay olmamalı. Yıkıcı değil Yapıcı olmasını beklerdim. Ben yıllarca emek verdim onun bu yaptığı hangi kitaba sığar?
Pişman olcağı günü iple çekiyorımSevgili bile bulmuş diyorsun. Geri gelse pişmanım dese kabul edecen yani. Tabii ki çocuk için..
Kabul etmeyeceksen sürünsün istiyorsan uğraşmaya değmez, bırak imzala kabul et ne yapıyorsa yapsın sende başka birini bul seni seven sana değer veren, çocuğunu senin kadar düşünen sahiplenen.Pişman olcağı günü iple çekiyorım
Kadın kadının dusmanı diye ekliyorlar onu unutmuşsun.
Gerçekten bazı insanlar hayatı yaşamıyor çöpe atıyor.Pişman olcağı günü iple çekiyorım
Valla adam sizinle evlendigine kesin pismandir , bize bile kafayi yedirdiniz burda iki dakkada , adam senelerce neler cekti demek kiPişman olcağı günü iple çekiyorım
Pişman olcağı günü iple çekiyorım
Bu olayda en masum bence o kadın.Gidin kocanızı ailesine rezil edin rahatlayacaksanız.Zaten devamlı tartışmalı bir evliliğiniz varmış hesabı o kadına kesmeniz çok saçmaAyrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var
Duygusal ve mantıksal olarak içinden çıkamadığım için dayanamayıp buraya yazmak istedim . Durumumu Objektif olarak yorumlamanızı baştan rica edeceğim.
8 yıldır gel gitlerle devam eden bir evliliğim var. Kavgasız geçen bir günümüz yok. Yıllar geçtiktçe ve oğlumuz doğunca ikimizinde tahammül gücü azaldı. Oğlum bir yaşındayken şiddetli bir kavga sonucu boşanalım dedik hırsla. Evden ayrıldı. Dava açtık Üç ay ayrı yaşadık ama o evlat hasretine dayanamadı. Bende ayrılmak istediğime pişman oldum. Davayı çektik Ama döndüğünün ertesi günü yine şiddetli geçimsizliğimz başladı . Kasım ayında artık beni istemediğini söyleyerek yeniden evi terk etti. Ama ben çocuğumuz için iki yabancı gibi bile olsak evde kalması için yalvardım . Dönmedi kendi hayatını kuracağını söyleyip gitti. Geri döner diye davaya yanaşmıyorum. İnatla boşanmak istiyor sevmiyorum artık diyor. Ama çocuğumz varken bu kadar kolay mı? Dava açalım diyor ama ben yanaşmıyorum. Şimdi Sevgili bulmuş kendine artık onunla yaşayacakmış. Kıyameti kopardım evliyiz biz sonuçta hala diye. Ama ben seni aldatmamak küçük düşürmemek adına boşanmak istedim sen kabul etmedin.Bende hayatıma bakmak zorundayım boşanmak istedim kaç kere gelmedin daha ne yapabilirim?. Ben seni sevmiyorm bin kere dedim. Ben seninle yaşamıyorum bir yıla yaklaştı. Bu aldatmak değil diyor. Bense ikisindende intikam almak istiorum. Sizce haksız mıyım ? Bu aldatma değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?