- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Ya neden böyle oldum anlamıyorum. Doğumdan sonra bir garip oldum. PufDönem dönem alıngan olabiliyoruz malesef ama açıkçası biraz abartıyorsunuz gibi geldi bana.
Ama normalde çol relax birisiydim. Bunlar sorun değil yani öyle mi. Ne oldu bana yaSorun arıyorsun evet
bıt bıtcısın ....
Ya neden bana bunlar sorun gibi geliyor ki Acaba hiç öyle gelmezdiAdam haklı, bencede sen bahane arıyorsun
Başka sorun yok ama bana bunlar problem gibi geliyor neden anlam veremiyorumBunlar çokta önemli şeyler değil ki gerçekten eğer başka sorun yoksa
Ben üzüldüğüm için bunları sorun diyorum o hafife alıyor gibi geldi açıkçası. Tedavi mi olsam acaba doğumda sonra bana bir şey olduBu bahsettiğiniz şeyler ‘çok üzüldüğünüz günler yaşanmış ama bitmiş’ tabirine uymayacak kadar basit ve gündelik sorunlar. Üzülmüş olabilirsiniz elbette ama eşinizin bunları sorun olarak görmemesi çok normal
İnsanın anı anına tutmaz tabiki ama erkekler cidden bizim gibi değiller ve bahsettikleriniz onlar için sorun bile değil. Eşiminde ani parlamaları vardır ama aradan 2 dk geçtikten sonra unutur bile bu sefer ben üzüldüğümle kalırım. Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama zamanla toparlarsınız yorgunluk, uykusuzluk vs yıpratıyor ve en ufak birşeyi büyütebiliyoruz.Ya neden böyle oldum anlamıyorum. Doğumdan sonra bir garip oldum. Puf
Ya ben çok şeye takıldım doğumdan sonra eşimden şunu duymak istedim yaşandı evet ama geçti. Ona akşam uzaya gittim geldim desem bu kadar şaşırmazdı nere sorub mu falan pufEşinizin zorla “evet aramızda sorunlar var “ demesini beklemişsiniz sanki ...
Tedavi olmalıyım galiba. Şuan sallıyorum ama çok takıldığımda oluyorBunlar sorun mu ? Çok basit her evde olan Şeyler. Sallayın
Ama gerçekten sorun değil ki anlattıklarınız yavrum demesine bile takılmışsınız.Ya ben çok şeye takıldım doğumdan sonra eşimden şunu duymak istedim yaşandı evet ama geçti. Ona akşam uzaya gittim geldim desem bu kadar şaşırmazdı nere sorub mu falan puf
Yani bilmiyorum doğumdan önce sorun olarak görmediklerini sorun yapıyorumKuş neden uçtu? Yağmur neden yağdı? diye de takılın bence!
Çok basit şeylere sorun gözüyle bakıyorsanız bana göre hayatınız güllük gülistanlık geçmiş-geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?