Ben mi mutsuzluk arıyorum o mu hafife alıyor.

Eşimle daha önce don yüzünden gerildiğimizi hatırlamıyorum ama bunu normal karşılıyor sizce neden don çıkarmadın ya diye söylenmesi normal mi mesela. Daha önce hiç ona don çıkardığımı hatırlamıyorum. Neden çıktı mesela don

Ya ben çok şeye takıldım doğumdan sonra eşimden şunu duymak istedim yaşandı evet ama geçti. Ona akşam uzaya gittim geldim desem bu kadar şaşırmazdı nere sorub mu falan puf
Söylemiş aslında yaşandı ama evet geçti diye ...

Seninle sürtüşürken bile hiç mutsuz olmadım demek bir nevi bu anlama geliyor

Bilmiyorum her şeye takılıyorum evet bunlar çok güzel şeyler ama bir anda geriyor beni

Unutma ya unutmamaliyiz . esinin sana yakindigi kil tuy meselesi basit cozulur. Ic camasir meseleside ayni seklde bska bi problem yokmuss ki zaten cozulmemesi icin.
Ya bu don meselesini ne yapacağız peki ya adam evde donumu çıkardın mı diyor aynı dolapta pantolonu gömleği alıyor ama donu sen çıkart buna taktı. Don don dond:-:

Erkeklerin cogu bazi seyleri hafife aliyor. Bizim üzüldügümüz seyi onlar kafasina bile takmiyor.
Bence siz hassas döneminizde olabilirsiniz zaman zaman bayanlarda oluyor. Takmayin kafaniza bosverin düsünmeyin

Erkeklerin cogu bazi seyleri hafife aliyor. Bizim üzüldügümüz seyi onlar kafasina bile takmiyor.
Bence siz hassas döneminizde olabilirsiniz zaman zaman bayanlarda oluyor. Takmayin kafaniza bosverin düsünmeyin
Katılıyorum. Ben bir dönemden geçiyorum. Sadece bu her şey düzelecek :)

Bence sen bulmus bunuyosun.. ha ben arkadasla gitmek isteyip esim yollamak istemese dinlenez cikardim muhtenelen:) ya da ikna etmis olurdum.. haricinde bi hassas noktasi donsa gotur nolacak. Evde cogu isi adam yapiyomus, sende onun donunu gotur yani.

Ya bu don meselesini ne yapacağız peki ya adam evde donumu çıkardın mı diyor aynı dolapta pantolonu gömleği alıyor ama donu sen çıkart buna taktı. Don don dond:-:
Don özel çünkiOnu evet sen çıkartmalısın tövbe tövbeee:)
Don elde el pençe divan bekle o zaman,enişte takmış demekki

Kadın dırdırı bu oluyor demekki öğrenmiş olduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…