- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Eşimle daha önce don yüzünden gerildiğimizi hatırlamıyorum ama bunu normal karşılıyor sizce neden don çıkarmadın ya diye söylenmesi normal mi mesela. Daha önce hiç ona don çıkardığımı hatırlamıyorum. Neden çıktı mesela donYa adam size ne güzel aramızda zaten sorun yoktu ki o gerildiğimiz zamanlarda bile ben mutsuz olmadım diyor siz buna mutlu olacağınıza yok nasıl gerilmedik de yok şu bu oldu da diye hatırlatıyorsunuz çok fazla büyütmüşsünüz anlattığınız olaylarda olay değil yani.ufak tefek her evde yaşanan şeyler hiçbir karı koca hiç gerilmeden evlilik geçirmez dert arıyorsunuz ama eşiniz için sorun değilmiş normal olan da bu
Söylemiş aslında yaşandı ama evet geçti diye ...Ya ben çok şeye takıldım doğumdan sonra eşimden şunu duymak istedim yaşandı evet ama geçti. Ona akşam uzaya gittim geldim desem bu kadar şaşırmazdı nere sorub mu falan puf
Bilmiyorum her şeye takılıyorum evet bunlar çok güzel şeyler ama bir anda geriyor beniAllah aşkına şaka mı yapıyorsunuz demek istiyorum adam temizliği ütüyü yapıyormuş ben bazen yaparım diyorsunuz yemek bile bazen diyorsunuz gerçekten daha ne istiyorsunuz bir don sorması mı mesele ben eşimin herşeyini ayarlıyorum o olsa karışıyor hem çalıştım hem temizlik yemek ütü yaptım biraz şımarıklık gibi geliyor bana bunlar
Yaşını zkaç bilmiyorum ama yazınızı okurken evliyim demeseydiniz ergen oldugunuzu düşünecektim.
Ya bu don meselesini ne yapacağız pekiUnutma ya unutmamaliyiz . esinin sana yakindigi kil tuy meselesi basit cozulur. Ic camasir meseleside ayni seklde bska bi problem yokmuss ki zaten cozulmemesi icin.
Puf. Haklısınız. Kendime dikkat etsem iyi olacak.Eğer bunları dert ediyorsanız dua edin Allah başka dert vermesin. Anlıyorum sizin için zor ama adamcağız takılmamış bile siz ısrarla işte sorun sorun sorun diyorsunuz
Hiç böyle düşünmemiştim ve bu açıdan bakmamıştımSöylemiş aslında yaşandı ama evet geçti diye ...
Seninle sürtüşürken bile hiç mutsuz olmadım demek bir nevi bu anlama geliyor
Bunlara dert mi diyorsun sahi..
Yapma lütfen...
Katılıyorum. Ben bir dönemden geçiyorum. Sadece bu her şey düzelecek :)Erkeklerin cogu bazi seyleri hafife aliyor. Bizim üzüldügümüz seyi onlar kafasina bile takmiyor.
Bence siz hassas döneminizde olabilirsiniz zaman zaman bayanlarda oluyor. Takmayin kafaniza bosverin düsünmeyin
Bence sen bulmus bunuyosun.. ha ben arkadasla gitmek isteyip esim yollamak istemese dinlenez cikardim muhtenelen:) ya da ikna etmis olurdum.. haricinde bi hassas noktasi donsa gotur nolacak. Evde cogu isi adam yapiyomus, sende onun donunu gotur yani.Genelde evde çoğu işi eşim yapar. Yemek bazen yaparım temizlik vs bazen yaparım ütü her şey ondadır ama eşim şu don işine taktı arkadaş don atlet don don diye dolaşıyor. Anlam veremiyorum buna bence o da anlam veremiyor. Eşim aşırı temiz ve düzenlidir ama söylemesi üzmüştü beni çok işte. Yol içinde bir şey olur size ağlar bebek durmaz ben götürür getiririm demek istedi ama ben arkadaşlarımla gitmek istiyordum.
bu puf ne allahaşkına hani üzülme efekti desem değil sinirlenme efekti desem değil.Ya neden böyle oldum anlamıyorum. Doğumdan sonra bir garip oldum. Puf
Don özel çünkiYa bu don meselesini ne yapacağız pekiya adam evde donumu çıkardın mı diyor aynı dolapta pantolonu gömleği alıyor ama donu sen çıkart buna taktı. Don don dond:-:
Lohusa depresyonundayım demek istiyorsun da,illa bize söyleteceksin:)Katılıyorum. Ben bir dönemden geçiyorum. Sadece bu her şey düzelecek :)
Kadın dırdırı bu oluyor demekki öğrenmiş olduk...Kızlar eşimle aramızda dün akşam bir konuşma geçti. Bunun üzerine dertlendim ve anlatmam lazım. Her şeyi anlatır oldum. :) durum şu dün komşum kahve falıma baktı ve "çok üzüldüğünüz günler yaşanmış ama bitmiş her şey güzel olacak."dedi. Muhabbet ederken eşime fal baktırdım böyle böyle dedi dedim. Eşim bir anda bana" aramızda sorun yoktu ki kadın yanlış söylemiş. "dedi. Tabi şaşırdım." nasıl hayatım sürekli gerildik tamam tartışmadık ama birçok sebepten üzüldük. " dedim. Sonra bana dönüp" yavrum(bu ne demek bilmiyorum yavrum diyor bazen püf) sorun arıyorsun herhalde ama ben seninle sürtüşürken bile hiç mutsuz olmadım. "dedi. Şok oldukça oldum. Ben birkaç mutsuz olduğum noktayı söyledim. Güldü onlar mutsuz olmak için sebep mi yapma lütfen falan dedi. Ya ben deli miyim yoksa ondan mı çok şey bekliyorum. Mesela verdiğim örnekler: bana birkaç kez neden iç çamaşır çıkarmadığım için kızdı onu ihmal ediyormuşm söylendi. Sonra bacaklarımda azıcık tüy vardı onları söyledi ben şok oldum. Sonra gezmeye gidecektik hazırlanamamıştım hadi hadi hadi diye iki ayağımı bir pabuça soktu gerildim. Sonra birkaç kez balkona fazla açık çıkıyorum diye söylendi(buna anlam veremedim istediğimi giyer çıkarım halbuki). Arkadaşlarımla şehirdışına gidecektik bana hayır yolda bir şey olur kızımızla gidemezsin ben götürürüm ama sen gidemezsin diye çıkıştı vs. Ben mi abarttım ya bu doğumdan sonra bir garip mi oldum ben. Sizce bunlar sorun değil mi? Eşim haklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?