Ben mi mutsuzluk arıyorum o mu hafife alıyor.

Canim tedavilik bi durumun da yok kendi kendni duzelteblrsn. Neleri duzeltiyoruz bir bilsen...
Soyledklernin hicbir mutsuz olmana sebep degil. Bazen insanlr ellerindekinin kiymetini unutuyorlar bu tip sacma sebeplere depresyona giriyorlar ben bunu sacma buluyorum acikcasi.
Biraz hayatinin guzel taraflarini gormeye calis.

Genelde evde çoğu işi eşim yapar. Yemek bazen yaparım temizlik vs bazen yaparım ütü her şey ondadır ama eşim şu don işine taktı arkadaş don atlet don don diye dolaşıyor. Anlam veremiyorum buna bence o da anlam veremiyor. Eşim aşırı temiz ve düzenlidir ama söylemesi üzmüştü beni çok işte. Yol içinde bir şey olur size ağlar bebek durmaz ben götürür getiririm demek istedi ama ben arkadaşlarımla gitmek istiyordum.

Ya adam size ne güzel aramızda zaten sorun yoktu ki o gerildiğimiz zamanlarda bile ben mutsuz olmadım diyor siz buna mutlu olacağınıza yok nasıl gerilmedik de yok şu bu oldu da diye hatırlatıyorsunuz çok fazla büyütmüşsünüz anlattığınız olaylarda olay değil yani.ufak tefek her evde yaşanan şeyler hiçbir karı koca hiç gerilmeden evlilik geçirmez dert arıyorsunuz ama eşiniz için sorun değilmiş normal olan da bu

Bebeğim 5 aylık olmak üzere. Umarım toparlarım doğumdan önce her şey süt limandı benim için.

Allah aşkına şaka mı yapıyorsunuz demek istiyorum adam temizliği ütüyü yapıyormuş ben bazen yaparım diyorsunuz yemek bile bazen diyorsunuz gerçekten daha ne istiyorsunuz bir don sorması mı mesele ben eşimin herşeyini ayarlıyorum o olsa karışıyor hem çalıştım hem temizlik yemek ütü yaptım biraz şımarıklık gibi geliyor bana bunlar

Şanslı olduğumun farkındayım aslında ama bazen bunu unutup of ya puf ya yapabiliyorum elimde değil sanki. Bu günden başlayayım en iyisi. İnan akşam eşimle konuşmamızdan beri düşünüyorum kızdığım bile oldu ama ne yapıyorum ben yaa

o zamaaannnn lutfen abartma arkadaşım boşu boşuna eşini de kendini de üzme:)

Unutma ya unutmamaliyiz . esinin sana yakindigi kil tuy meselesi basit cozulur. Ic camasir meseleside ayni seklde bska bi problem yokmuss ki zaten cozulmemesi icin.

Eşiniz haklı

Eğer bunları dert ediyorsanız dua edin Allah başka dert vermesin. Anlıyorum sizin için zor ama adamcağız takılmamış bile siz ısrarla işte sorun sorun sorun diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…