Ben mi ne istedigimi bilmiyorum?

Ben simdi bakinca yontulmusu kurutup tam odun etmisim diyorum. Ama artik onsuz planlar yapacagim. Birde böyle deneyeyim.

Bence dansa gidin, elin herifine sarilip dans ettiginizi duyunca sizin adam kosa kosa gelir

Öylede düsûndüm ama o zaman dahada kötü degil mi? Bu evliligin bittigi anlamina gelmez mi?

Gelmez bence esiniz duz adam olarak tabir edilen kafadan yani duz iste bir numarasi yok:)

Erkekler anlamaz oyle paylasimdan sohbetten falan bizim gibi ince dusunemezler. Benimkiyle disari cikardik telefonundan candy crush oynardi . Hic ince ruhlu bir adam olmadi zaten bende zamanla alistim artik hic umursamiyorum bile hatirlamasin bende onun hic bir ozel gununu kutlamam hediye almam. Herkese hakkini vereceksin fazlasini degil

Onu yapalım bunu yapalım deyince erkeklere görev gibi gelir ama saman sltindan şu yürütmek lazım direk söylemeyin sohbet edelim istiyorum desenizde boş sanki değişecek mi hayır.. siz ortamı yaratın evde önce yavaş yavaş gıdım gidgıdımgidiim aşın bunlari örnek veriyorum çocuğunuz bir anda mı büyüdü ne kadar sabırla işleyen isleye değil mi erkeklerde çocuk gibidir oyuna gelmek isterler.. emir eri gibi olmak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…