• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış düşünüyorum

Görümcemin ağzından çıkan hiçbir kelimeyi umursamıyorum ki bozulayım.
Bir kulağımdan giremeden diğerinden çıkıyor :D

He buyrun benim ,ne oldu canım el kızı olmam zoruna mı gitti derdim :63:
:)))) ben de biliyorum el kızı olduğumu, ama niyet farklı, her gelin biliyo el kızı olduğunu ama; insanın suratına bu şekilde söylenmesi ayıp bana göre ve bunu diyen hiç iyi niyetli değil

Ben abinle aile oldum aynı evdeyim sen dışarıda kaldın derdim (diyemezdim benimkine:KK53:)

Kavgalıydık zaten onun hataları sebebi ile, adım attı, bende hatasını anlamıştır diye konuşmaya başladım, geçen konuşurken el kızısın, bende benim eşimin tarafına öyleyim dedi, bende lafının yanlış olduğunu söyledim, bana alıngansın dedi, şaşırdım
bence genel bi konuda oyle konusmus, cumleye bakilirsa.. o kisma takilmissin yalnizca..

:)))) ben de biliyorum el kızı olduğumu, ama niyet farklı, her gelin biliyo el kızı olduğunu ama; insanın suratına bu şekilde söylenmesi ayıp bana göre ve bunu diyen hiç iyi niyetli değil
İyi niyetli olmadığı bariz zaten ama sen dikkate alma çünkü sen dikkate aldıkça seni huzursuz edip aklınca emeline ulaşmış olur:confused:

Zaten sizin kiziniz olmadigima sukrediyorum, dusunsene senin gibi bi oz kardesim oldugunu..deseydin..

tüm kadınlar el kızı olmayacakmıyız?

İyi akşamlar, görümceniz el kızısın de se; şaşırıp bozulmaz mısınız?
Benim elti adayım demişti :)) erkek arkadaşımla okulumuz yeni bitmişti bana sürekli diyorki baklavalar ne zaman ne zaman? erkek arkadaşım da dedi ki benim de almam lazım benim de bitti okulum.
O da dedi ki sen bizdensin almana gerek yok,o el kızı alsın demişti. :KK57::KK57::KK57: ben el kızıysam kendi ne oluyor acaba,bir nevi kendini de vurmuş oldu.

Senin görümcende öyle bişey dediyse o zaman kendisi ve eşin de sizin aile için el kızı el oğludur,ne kadar saçma laflar ayrımcılık yapmaya çalışıyorlar kendilerini üstün tutuyorlar akılları sıra :KK62::KK62:

bence genel bi konuda oyle konusmus, cumleye bakilirsa.. o kisma takilmissin yalnizca..
yok onun dengesizliklerinden ötürü zaten aramız bozuktu. iyi olmasını isteyip adım atıyosa insan daha bi dikkatli olmaz mı? onun demesi ile ben el kızı olduğumu öğrencek değilim ama görümcenin böyle demesi, ilişkimizde hassas iken.

yok onun dengesizliklerinden ötürü zaten aramız bozuktu. iyi olmasını isteyip adım atıyosa insan daha bi dikkatli olmaz mı? onun demesi ile ben el kızı olduğumu öğrencek değilim ama görümcenin böyle demesi, ilişkimizde hassas iken.
sen de ona el gibi davranip mesafeli olursun, art niyet sezdiysen.. kavgaya dovuse luzum yok..

İyi akşamlar, görümceniz el kızısın de se; şaşırıp bozulmaz mısınız?
Bozulmam hatta ben kendi agzimla gorumceme de kaynanama da ben el kiziyim herseyi anlayisla karsilamak zorunda degilim demistim;)

Bozulmam hatta ben kendi agzimla gorumceme de kaynanama da ben el kiziyim herseyi anlayisla karsilamak zorunda degilim demistim:KK66:
ben dedim zaten ben de farkındayım. ama insana eşinin ailesinden birinin demesi yanlış geliyor bana, yoksa ben de elkızı olduğumun bilincindeyim.

Back
X