- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He buyrun benim ,ne oldu canım el kızı olmam zoruna mı gitti derdimİyi akşamlar, görümceniz el kızısın de se; şaşırıp bozulmaz mısınız?
çok gzl dedin vallahaklısın deyip o günden sonra el kızıymış gibi davranırdım!!!
:)))) ben de biliyorum el kızı olduğumu, ama niyet farklı, her gelin biliyo el kızı olduğunu ama; insanın suratına bu şekilde söylenmesi ayıp bana göre ve bunu diyen hiç iyi niyetli değilHe buyrun benim ,ne oldu canım el kızı olmam zoruna mı gitti derdim![]()
el elden üstündür desydinİyi akşamlar, görümceniz el kızısın de se; şaşırıp bozulmaz mısınız?
bence genel bi konuda oyle konusmus, cumleye bakilirsa.. o kisma takilmissin yalnizca..Kavgalıydık zaten onun hataları sebebi ile, adım attı, bende hatasını anlamıştır diye konuşmaya başladım, geçen konuşurken el kızısın, bende benim eşimin tarafına öyleyim dedi, bende lafının yanlış olduğunu söyledim, bana alıngansın dedi, şaşırdım
el elden üstündür desydin![]()
prensesler gibiydim ben baba evinde,özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarımı da ekleseymiş
'el ustunde tutulmazsam hep el kalirim' diyeymis hadise gibi![]()
prensesler gibiydim ben baba evinde,özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarımı da ekleseymiş![]()
İyi niyetli olmadığı bariz zaten ama sen dikkate alma çünkü sen dikkate aldıkça seni huzursuz edip aklınca emeline ulaşmış olur:)))) ben de biliyorum el kızı olduğumu, ama niyet farklı, her gelin biliyo el kızı olduğunu ama; insanın suratına bu şekilde söylenmesi ayıp bana göre ve bunu diyen hiç iyi niyetli değil
tabiki bozlurum ona gore de davranırım gayet soğukİyi akşamlar, görümceniz el kızısın de se; şaşırıp bozulmaz mısınız?
Benim elti adayım demişti :)) erkek arkadaşımla okulumuz yeni bitmişti bana sürekli diyorki baklavalar ne zaman ne zaman? erkek arkadaşım da dedi ki benim de almam lazım benim de bitti okulum.İyi akşamlar, görümceniz el kızısın de se; şaşırıp bozulmaz mısınız?
yok onun dengesizliklerinden ötürü zaten aramız bozuktu. iyi olmasını isteyip adım atıyosa insan daha bi dikkatli olmaz mı? onun demesi ile ben el kızı olduğumu öğrencek değilim ama görümcenin böyle demesi, ilişkimizde hassas iken.bence genel bi konuda oyle konusmus, cumleye bakilirsa.. o kisma takilmissin yalnizca..
sen de ona el gibi davranip mesafeli olursun, art niyet sezdiysen.. kavgaya dovuse luzum yok..yok onun dengesizliklerinden ötürü zaten aramız bozuktu. iyi olmasını isteyip adım atıyosa insan daha bi dikkatli olmaz mı? onun demesi ile ben el kızı olduğumu öğrencek değilim ama görümcenin böyle demesi, ilişkimizde hassas iken.
Bozulmam hatta ben kendi agzimla gorumceme de kaynanama da ben el kiziyim herseyi anlayisla karsilamak zorunda degilim demistimİyi akşamlar, görümceniz el kızısın de se; şaşırıp bozulmaz mısınız?
ben dedim zaten ben de farkındayım. ama insana eşinin ailesinden birinin demesi yanlış geliyor bana, yoksa ben de elkızı olduğumun bilincindeyim.Bozulmam hatta ben kendi agzimla gorumceme de kaynanama da ben el kiziyim herseyi anlayisla karsilamak zorunda degilim demistim![]()