Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Sen yiğenıni kıskanmışsın .Küçücuk cocuga bılenmişsın .Şey geldı aklıma ben 20 yasındaydım evın en kucuguydum butun ılgı benım uzerımeydı ılk yıgenım dogdu kımse benı sormuyor herkes cocugun başında pervane .Ben ne kadar kotu olmuştum.İçten ıce bırazcık doldum.Şimdi en sevdıgım yıgenım .Sız hem kendınız kıskanmışımız hemde annenızın torun ayırdıgını dusunmussunuz.Çocukta ne anne var ne baba ne yapsın tabıkı vabaannesıne sarılacak

Haklılığınız var , ama çocuk kızıma bağırıyor hırpalıyor, eziyor ve bende anne olarak tepki veriyorum , bağırıp çağırma değil , sadece anne olarak tepki kızım zarar görmesin , çocuk çok acımasız , annem de bütün ilgisini o çocuğa veriyor , kızım ve ben yalnız kalıyoruz , bu adaletsiz ilk değil mi, Çocuğun yaptığı hareketler beni soğutuyor ondan , bilinçli değil belki ama elimde değil , belkide çocuk sağlıklı değil , fakat kimse çocuğu alıp pedagoğa götürmüyor … bende yapamıyorum

Kızıma davranışları beni öfkelendiren ve annemin adaletsizliği

Haklısınız ama yeter benim abim yüzümden yaşadığım çile , hep yalnızdım onun yüzünden anneme ihtiyacım var yine yalnızım , annem neden bu kadar adaletsiz davranıyor
abiniz yüzünden çile çeken siz değilsiniz yeğeniniz çekiyor çile
beni delirtmek mi istiyorsunuz anlamıyor musunuz size çile çektiren yok o çile yeğenin çilesi siz ona gösterilen sevgiye tahammül edemiyorsunuz sorun bu konu bu

Bakıcıyı tuttun pedagoga mı götüremedin?

Annem bakmasın kendine baksın , ben böyle öfkelenmem, ama bunları yapması iyilik olmuyor sonuç iyi olmuyor ve sağlığı gidiyor ,

Mağdurum da mağdurum

Annem sevgi versin ama sağlığını o çocuk uğruna kaybetmesin, anneye ve babaya sorumluluk versin ! Yapabilirler annem aldıkça yapmıyorlar!

beni anlamsız gerilim dolu bir gülme tutuyor konu sahibinin yorumlarını görünce
sinirden heralde

Annem sevgi versin ama sağlığını o çocuk uğruna kaybetmesin, anneye ve babaya sorumluluk versin ! Yapabilirler annem aldıkça yapmıyorlar!
çok sakince tane tane anlatıcam şimdi beni iyi dinlerseniz sevinirim

anneniz yarım asırlık hayatında çoluk çocukla uğraşmaya meraklı değil o da ister biraz keyif yapsın şu hayatda biraz rahatlık görsün yüzü gülsün değil mi ?
hah
abiniz ve yeğeninizin annesi çocuğu başından atmış kendi çocuklarına bakmıyorlar
atmışlar
silah zoruyla anneniz baktıramayacağına göre
çocuğundan vazgeçen birini anneniz ikna etsin hayalini kuruyorsunuz
anneniz mecburiyetden bakmak zorunda
anladınız mı
mecbur

kardeş olarak hala olarak aile olarak siz ikna etsenize abinizi madem öyle

Konu sahibi şöyle düşünün sizin iyi kötü istediğiniz zaman görebileceğiniz, konuşacağınız bir anneniz var ama bu küçücük çocuğun babaanneden başka hiçbir dayanağı yok.
Siz ılımlı, sevgidolu yaklaşırsanız çocuk da zamanla daha az hırçın olur.

Kendiniz geçmişte travmalara maruz kalmışsınız, en iyi siz yeğeninizin durumunu anlamanız lazım.

İkna etmek değil benim derdim mecbur kalmalılılar ! maddi olarak bile birşey yapmıyorlar kendilerinin bütün keyiflerine harcarken bu nedir !! Annem emekli maaşını harcıyor! Ben gerçekten annemi anlayamıyorum ! Ben dayak yiyorum abimle mücadele edince benim görevimde değil abimi eğitmek annemin görevi

Bana değil hırçınlığı kızıma aynen bir yorumcunun dediği gibi çocuklar çok acımasız oluyorlar birbirlerine

abinizin normal olmadığı belli biz size nasıl laf anlatamıyorsak annenizde oğluna anlatamıyor işte aynı şey...

abinizin normal olmadığı belli biz size nasıl laf anlatamıyorsak annenizde oğluna anlatamıyor işte aynı şey...
Çocuğun Anneninde parası var ayrıca bunu da belirteyim annem ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum sanırım oda normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…