- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
dertsizlik böyle birşey sanırımE alsın ne var bunda? Hayatınızda tek aksiyonunuz elti, kv meseleleri herhalde
Airfryerı kızkardeşim Philips aldı. sanki onunki daha iyi. kurutma mak. de arçelik aldıkbenide darlar mısınızmarkalar konusnda kararsızım
Airfryerı kızkardeşim Philips aldı. sanki onunki daha iyi. kurutma mak. de arçelik aldık. balık yapmak zor gelirdi. her hafta hamsi yapıyorum artık. temiz iş. yağ koku yok.
Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Uslunuz iğrenç bu 1Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Çünkü hayattaki varligi evi,eşyası üzerine. Birileri kurutma makinesi, robot süpürgesi var diyecek,kendisi de mutlu olacak. Elti de alınca ayrıcalığı kalmıyor.Birde kalkmış kadına gerizekalı diyor ya. Siz evinize bir eşya aldınız diye eltiye yasakmi geliyor aynı eşyadan alınca yüz kizartici bir sucmu işlemiş oluyorda bu kadar bileniyorsunuz kadına. Kurutma ve robot her eve lazım ister siz almadan önce alır ister siz aldıktan sonra alır gelip sizden izinmi alması gerekiyordu. Kalkmış birde kocasına çatmış boyle kıytırık birşey için hey yarabbim.
Allah başka dert vermesinKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
alsın eşine niye diyonki sanki sen kıskanır gibi boşver. başkasıyla konuş . olan kıynına oluyorKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
şok oldum ya, pardon da kurutma makinası, robot süpürge vs sadece sizin için mi üretildi,Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Esiniz hakli. Insanlar birbirini etkileyebilir gorup begenebilir. Bizde de bazen ben gorup aliyorum bazen eltim gorup aliyo nolcak ki bundan. Aksine ben kullanip memnun kaldigim seyi baskalari alinca mutlu bile oluyorum sayemde onlar da rahatlar diye. Azcik vazgecin hasetlenmekten biseyciginiz kalmaz.Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Benim görümcelerde ne takı alsam aynısını hangi kıyafeti alsam aynısını alırlarKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?