- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.404
- 498
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
Eski konularınıza da bakınca eltiye fena takılmışsınız, boşluktan herhalde.. Allah eşinize ve eltinize sabır versinKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
eşin haklı , parasını sizden mi alıyor , sizi ne ilgilenrilirKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
ahahah aradığım dert cidden
accessdenied buralarda mısin
Kıskanç haset kiz, catladi kudurdu kıskançlığı dan, markayi kapa annem baska kimse alamasin higjhjhu
Gerçekten başka işiniz yok mu buna mı takildiniz? Bende robot süpürge aldım,görümcem çok beğendi gitti o da aldı ne oldu yani.Begenir alır , kıskanır alır . Parası sizin cebinizden çıkmıyor.Bir de bu yüzden evde huzursuzluk çıkarıp eşinizle aranızı bozuyorsunuz aferin..........Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Eşin ne yapsınKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Airfryerı kızkardeşim Philips aldı. sanki onunki daha iyi. kurutma mak. de arçelik aldık. balık yapmak zor gelirdi. her hafta hamsi yapıyorum artık. temiz iş. yağ koku yok.
İlk defa alıntı yapıyorum,inşallah becerebilmişimdirKonudan bağımsız olarak Arçelik kurutma makinesinden memnun musunuz acaba??Çekme,yıpratma vs. yapıyor mu?Ben de almak istiyorum.Ama bu kıyafetlerin çekme sorununu çok duyduğum için cesaret edemiyorum.
Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?