- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.014
- 43
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
En güzel yorumbunların hepsinin boş hevesler zevkler olduğunu 6.şubatta görmedik mi kardeşim
Ee alsin nolcak kiKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Neden bu kadar dünya sizin için dönüyor zannediyorsunuz kiKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
emin olamıyordur sizde görünce emin olmuştur. neyine abartıyorsunKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Şu hayatta üzülecek tek şeyiniz bu olsun.Depremde yok olan hayatları düşünün teselli olur belki..Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
her zamanki gibi müthişsinlattesizkitapsiz gördüğün gibi cok mantikli önerilerle gelmisim hivjvjv
Yorumların haklılığını görüp yerin dibine girmiş olması daha olasıVe konu sahibi konusunu açıp uzay boşluğunda kaybolur…
Son görülmesi sabah 10.00 olunca konuyu açıp kaçmış diye yorumladımYorumların haklılığını görüp yerin dibine girmiş olması daha olası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?