ben ne yapcam şimdi ya:(

Isine gucune gelmis, emegiyle calisan insanlara sadece karsi cins oldugu icin "sapik" muamelesi yapan zinhniyetlerden igreniyorum. Ne pislik varsa bu zihniyetten cikiyor zaten. Neden? Cunku adamin aklina o kadinla erkek yanyana geldigi zaman iyi birsey gelmiyor ki. Kendisi olsa oyle yapar cunku. Mumkun mu o adamin banyoya sadece elini yikamaya girmesi? Ille birsey yapacak olmasi lazim. Bu isler boyle ona gore. Zihniyeti kirli.

Seninki bir de sana imalarda bulunmus. Adama kotu niyetli, sapik gozuyle bakmasinin yaninda, kendi namusuna, kendi karisina da kotu imalarda bulunmus. Evli oldugunuz halde aranizdaki guven sorunu ayyukta galiba. Seni bilmem ama ben olsam o laflari o adama yedirirdim eve geldiginde. Bir de ozur dilemissin. Yazik. Esin son derece guvenilmez bir adam. Yarin birgun Allah korusun, biri birsey dese, iftira atsa hemen siler seni. Cunku senden bekliyormus ya artik herseyi. Tovbe Yarabbim. Esinin diger yuzunu gormen icin firsat olmus sana bu olay. Artik ona gore davranirsin.

Son düzenleme:

Esiniz size cok duskun anladigim kadariyla
Sizi hem es hem de baba gibi korumaya calisiyor ve anlasilan o da pisman soylediklerine ve ozur dilemeye pek yanasmiyor cunku kendini tamamen suclu gormuyor
Bence uzatmayin kapansin bu konu. Yoksa ikinizde cok uzuleceksiniz.
Mutluluklar ♥♥♥

Ne yani, bir tecavüzcü önce ortami yaratmak isteyip banyoya mi geçiyor?

Gerçekten çok saçma bir düsünce. Tecavüzcü olmus olsaydi, her yerde yapardi, özelikle banyoya gitmesi gerekmez. Arti bu usta bunlara bir kaç defa gitmis. Yani zaten birseyler yapmak istese, ilk defasinda yapardi.

Konu sahibin anlatiklarina göre çok baskici, diktatörcü ve asiri kiskanç bir esi var. Yani konu sahibi keske hiç özür dilemeseydi. Sonuçta yaptigi yalnis degildi.

Ben konu sahibin yerinde olsam bir iyi düsünürdüm, sadece bir olaydan dolayi degil. Konu sahibi disariya gittiginde, eve geldiginde rapor veriyormus resmen. Böyle bir adam ile ömür gerçekten geçmez. Tabiki karar konu sahibin fakat konu sahibide artik ne kadar daha dayanabilir?

Gerçekten çok güzel ve önemli bir yorum yapmissiniz. Burdada mesela birçok kadin "esim ile aram kötü fakat çoçuklara yansimiyoruz" diyorlarda, çoçuklara hersey yansidigini bilmiyorlar. Benim çoçuklarim eger ilerde bana saygi duyacaklarsa bu sadece benim verdigim egitimden dolayi degildir, kocamin bana verdigi degerdende dolayidir. Etrafimdada gördüm böyle tür örnekleri. Birisi esine saygi duymuyorsa ve esini durmadan ve her yerden asagliyorsa, o çoçugun büyüdükten sonra bile, isin nasil oldugunu bilse bile, asla o kisiye saygi duymaz. Buna ben sahit oldum.

Böyle bir olayda bile bir erkek, karisina "sen nasil salaksin"dan tut namusuna kadar laf söylüyorsa, ilerde konu sahibi gerçekten bir yalnis yaparsa (ki insaniz, hepimis yalnis yapariz) acaba ne olur diye merak bile etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…