ortalığın halini durumunu az çok biliyorsnuz bu devirde iyilik yapmaya gelmez eşiniz evde değilken asla böyle birşey yapayın helaliniz olmayan bir adamın ne işi var banyonuzda ? ortalığın halini görmüyormusunuz tecavüzcü kaynıyor heryer hiçbirşey yapmasa bile bir iftirası yeter hayatınızı karartmaya..eşiniz hakaret etmemeli orası ayrı konu ama bu kadar kızmakta sonnnn derece haklı
Merhaba hanımlar çok uzatmayım 10. dk önce yaşanmış olduğum ve beni çok üzen bi konuyu hemen paylaşıım.
Çatı ustası çağırdık yan komşumuzun damı akıtıyordu bizden kaynaklı olduğunu söyledi.Eşim ustanın işinin bittiğini bize uğrucanı 100.tl vermemi istedi. Fakat o esnada tel. açık olsun dedi.(kendisi işte olduğundan telden söylüyor bunları). Neyse usta geldi eşimde telde. parayı verdim ( dha öncede elmişdi bu usta bi kaç kere çatı için.) ellerini yıkaya bilmek için müsade istedi, baktım elleri kötü tabi dedim. banyoya geçti ellerini yıkadı. tabi o esnada da benim tel. kulağımda eşim nereye gitti felan diye sordu banyoda ellerini yıkıcak. bağırmaya başladı ev müsait değil diyemiyormusun ne salak birisin . benım gibi adam nasıl bir kadınla evlendı bağırıo tabi. neyse adam çıktı teşeküür etti gitti. eşime dedim şimdi gitti diye tamam haklısın falan uzatmaylım bir daha olmaz dedim. Özür diledim. Buna karşılık özür dilesen ne olur ya adam bişi etse senin naptın belli değil ki dedi. çok gocundum nasıl benim naptım belli değil ki ne demek istiyorsun sus dedim bişiler diyo tabi hç susmadı.kapat telefonu diye bağırdım merak etme kapatıcm ben keyfımıde kaçırdın gudubet diyip kapatıcam dyip kapattı.. çok zoruma giittii... hala ağlıyorum.
sorunum şu napmamı önerirsiniz. Napim şimdi?
Merhaba hanımlar çok uzatmayım 10. dk önce yaşanmış olduğum ve beni çok üzen bi konuyu hemen paylaşıım.
Çatı ustası çağırdık yan komşumuzun damı akıtıyordu bizden kaynaklı olduğunu söyledi.Eşim ustanın işinin bittiğini bize uğrucanı 100.tl vermemi istedi. Fakat o esnada tel. açık olsun dedi.(kendisi işte olduğundan telden söylüyor bunları). Neyse usta geldi eşimde telde. parayı verdim ( dha öncede elmişdi bu usta bi kaç kere çatı için.) ellerini yıkaya bilmek için müsade istedi, baktım elleri kötü tabi dedim. banyoya geçti ellerini yıkadı. tabi o esnada da benim tel. kulağımda eşim nereye gitti felan diye sordu banyoda ellerini yıkıcak. bağırmaya başladı ev müsait değil diyemiyormusun ne salak birisin . benım gibi adam nasıl bir kadınla evlendı bağırıo tabi. neyse adam çıktı teşeküür etti gitti. eşime dedim şimdi gitti diye tamam haklısın falan uzatmaylım bir daha olmaz dedim. Özür diledim. Buna karşılık özür dilesen ne olur ya adam bişi etse senin naptın belli değil ki dedi. çok gocundum nasıl benim naptım belli değil ki ne demek istiyorsun sus dedim bişiler diyo tabi hç susmadı.kapat telefonu diye bağırdım merak etme kapatıcm ben keyfımıde kaçırdın gudubet diyip kapatıcam dyip kapattı.. çok zoruma giittii... hala ağlıyorum.
sorunum şu napmamı önerirsiniz. Napim şimdi?
tamam istanbul binbir türlü hali var.kocanın zihniyeti fazla fazla kötü....
hayır yani adam banyoda elini yıkayınca ne oluyor ki...
hayal gücü oldukça sağlam =) hay allah ya...
seni de kırdı boş yere
ayy adama bak ya telefonda kendısı var ne var yanı insanlık öldü mu yaa
Asıl gudubet o ! Kişi kendisi nasılsa herkesi öyle sanıyor. Adam elini yıkadı çıktı insanlık öldü mü ya ? Telefonda açık yani bir aksilik olduğunda anlayabilir hem her zaman gelen ustaymış. Bu ne terbiyesizlik. Hakaret etmesine izin vermeyin lütfen size . Sertçe tepkinizi belli edin.
(( Tmm korktu bişi olur diye ama o kadarını da hak etmedim ki
senı okadar sakınıyorsa,ustanın basında dursaydı ozaman..ne densızlık bu böyle
böyle durumlarda mutlaka bir arkadaşınızı yada komşunuzu yanınıza çağırın.....ben çok hassasım bu konuda... en yakın arkadaşımın başına tamda bu anlattığınız şekilde hiç ummadığı birinden kötülük geldi....aman diyeyim...eşinizin tepkisi sert olmuş ama hiç te haksız değil....:18::18:
aslında bencede. doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?