• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapcam şimdi ya:(

hvvhkmtk

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
318
10
18
35
İstanbul
:50:Merhaba hanımlar çok uzatmayım 10. dk önce yaşanmış olduğum ve beni çok üzen bi konuyu hemen paylaşıım.
Çatı ustası çağırdık yan komşumuzun damı akıtıyordu bizden kaynaklı olduğunu söyledi.Eşim ustanın işinin bittiğini bize uğrucanı 100.tl vermemi istedi. Fakat o esnada tel. açık olsun dedi.(kendisi işte olduğundan telden söylüyor bunları). Neyse usta geldi eşimde telde. parayı verdim ( dha öncede elmişdi bu usta bi kaç kere çatı için.) ellerini yıkaya bilmek için müsade istedi, baktım elleri kötü tabi dedim. banyoya geçti ellerini yıkadı. tabi o esnada da benim tel. kulağımda eşim nereye gitti felan diye sordu banyoda ellerini yıkıcak. bağırmaya başladı ev müsait değil diyemiyormusun ne salak birisin . benım gibi adam nasıl bir kadınla evlendı bağırıo tabi. neyse adam çıktı teşeküür etti gitti. eşime dedim şimdi gitti diye tamam haklısın falan uzatmaylım bir daha olmaz dedim. Özür diledim. Buna karşılık özür dilesen ne olur ya adam bişi etse senin naptın belli değil ki dedi. çok gocundum nasıl benim naptım belli değil ki ne demek istiyorsun sus dedim bişiler diyo tabi hç susmadı.kapat telefonu diye bağırdım merak etme kapatıcm ben keyfımıde kaçırdın gudubet diyip kapatıcam dyip kapattı.. çok zoruma giittii... hala ağlıyorum.
sorunum şu napmamı önerirsiniz. Napim şimdi?:(

Bu olandan sonra bugün biraz parladım msj attım içimi döktüm dışarı çıkarken bilgi vermek eve geldiğimde bilgi vermek canımı sıktı yeter dedim içimi döktüm anlamasını istedim bni. Bna verdiği msj yolu cvbı en son şu oldu.

Acaba kim anlamiyor, haksizlik ve nankörlük yapiyor. Kim mantigiyla degilde icine girdigi kor dusunceyle yorumluyor. Neyse. Birseyleri gozune sokmadan anlamiyorsun zaten. Bosuna ifade etmeye calismama gerek yok. Nasil istiyorsan oyle olsun. Sadece yaptigin birsey icin pisman olup donulmez yollara sokup herseyi mahvetmezsin umarim. Ben senin mutlulugun uzerine kurdum herseyi. Ömrümü adamaya yemin ettim ve oyle olucak hep. Gerisi sana kalmış.

Cevabı bu.... ben napıyım şimdi ? Ben anlamıyormuyum onu. Ne denir buna şimdi.
Kafam allak bulak oldu:((

Son düzenleme:
ortalığın halini durumunu az çok biliyorsnuz bu devirde iyilik yapmaya gelmez eşiniz evde değilken asla böyle birşey yapayın helaliniz olmayan bir adamın ne işi var banyonuzda ? ortalığın halini görmüyormusunuz tecavüzcü kaynıyor heryer hiçbirşey yapmasa bile bir iftirası yeter hayatınızı karartmaya..eşiniz hakaret etmemeli orası ayrı konu ama bu kadar kızmakta sonnnn derece haklı

kocanın zihniyeti fazla fazla kötü....

hayır yani adam banyoda elini yıkayınca ne oluyor ki...

hayal gücü oldukça sağlam =) hay allah ya...

seni de kırdı boş yere

ortalığın halini durumunu az çok biliyorsnuz bu devirde iyilik yapmaya gelmez eşiniz evde değilken asla böyle birşey yapayın helaliniz olmayan bir adamın ne işi var banyonuzda ? ortalığın halini görmüyormusunuz tecavüzcü kaynıyor heryer hiçbirşey yapmasa bile bir iftirası yeter hayatınızı karartmaya..eşiniz hakaret etmemeli orası ayrı konu ama bu kadar kızmakta sonnnn derece haklı

sonradan hak verdim. yapmıcam dedim ona. bi an iyi niyetime denk geldi.
Fakat o snden herşey beklenır naptın belli değil diyince çok zoruma gitti... birdaha öyle bir şey yapmam evet Fakat eşime ne dcem napcam bilmiyorum

Simdi mutlaka aman canim napstin esin hakli hic elin adami eve alinirmi diyenler cikicaktir mutlaka ama bence esiniz haksiz:20:siz hakli basi yerinde yetiskin bir insansiniz sanirim az cok karsinizdaki kisinin niyetini anlayabilirsiniz bende adama parasini verirken bile telin acik kalmasini istemesi biraz paranoyakca sizede sasirdim bide uzerine özurdilemissiniz:53:adama hayatiniz uzerinde bu Kadar soz Hakki verip bide özurler dilerseniz bakkala gitmenizide yasaklar.:50:esinizin karakterini bilemem ama benim esm yapsa sen bana guvenmiyomusun diye kiyameti kopartirdim adamcagizda elini yikayip gitmis ,insanlik oldumu

:50:Merhaba hanımlar çok uzatmayım 10. dk önce yaşanmış olduğum ve beni çok üzen bi konuyu hemen paylaşıım.
Çatı ustası çağırdık yan komşumuzun damı akıtıyordu bizden kaynaklı olduğunu söyledi.Eşim ustanın işinin bittiğini bize uğrucanı 100.tl vermemi istedi. Fakat o esnada tel. açık olsun dedi.(kendisi işte olduğundan telden söylüyor bunları). Neyse usta geldi eşimde telde. parayı verdim ( dha öncede elmişdi bu usta bi kaç kere çatı için.) ellerini yıkaya bilmek için müsade istedi, baktım elleri kötü tabi dedim. banyoya geçti ellerini yıkadı. tabi o esnada da benim tel. kulağımda eşim nereye gitti felan diye sordu banyoda ellerini yıkıcak. bağırmaya başladı ev müsait değil diyemiyormusun ne salak birisin . benım gibi adam nasıl bir kadınla evlendı bağırıo tabi. neyse adam çıktı teşeküür etti gitti. eşime dedim şimdi gitti diye tamam haklısın falan uzatmaylım bir daha olmaz dedim. Özür diledim. Buna karşılık özür dilesen ne olur ya adam bişi etse senin naptın belli değil ki dedi. çok gocundum nasıl benim naptım belli değil ki ne demek istiyorsun sus dedim bişiler diyo tabi hç susmadı.kapat telefonu diye bağırdım merak etme kapatıcm ben keyfımıde kaçırdın gudubet diyip kapatıcam dyip kapattı.. çok zoruma giittii... hala ağlıyorum.

sana bu lafları etmesine izin verme sen daha çok bağır bastır onu

Merhaba hanımlar çok uzatmayım 10. dk önce yaşanmış olduğum ve beni çok üzen bi konuyu hemen paylaşıım.

pardon ama eşinde insanlık denen şey kalmamış. şu an evimizde 3 usta var banyomuz yenileniyor ve her isteklerini yerine getirmeye, insanları mutlu tutmaya çalışıyorum. yemek verıyorum çay veriyorum. o insanlar sizin için emek veriyor adamcağız ellerini yıkamak istemiş ki eminim mahfolmustur nasırlı elleri. ben olsam adama bırde krem verırdım ellerınız kötü olmus buyrun dıe. tamm herkeside evımıze sokmak zorunda deıglız adamla oturup karsılıklı kahve höpürdetmediiniz sonuca ama yazıktır yahuu, bir el yıkamıs, bir tuvalet kullanımıs hani bunlarda insaniyet yani... hiçbirşey yapma bence. özür bile dilemen gerekn bir durum yok ortada. asıl o özür dilesin sana haksız yere bukadar saçma cümleler kurduğu için...... gııırrrrrrrhhhhh sinir olan güllllll:47::47:

kocanın zihniyeti fazla fazla kötü....

hayır yani adam banyoda elini yıkayınca ne oluyor ki...

hayal gücü oldukça sağlam =) hay allah ya...

seni de kırdı boş yere
tamam istanbul binbir türlü hali var.
ama bu usta beş altı kere geldi terasdan çatıya boru taşıdı. elini yıkadı. şimdi tekkim daha önce tek kalmıyım diye kayın pederimi gönderıyordu. her neyse hak verdim ama özür diledim uzatma dedim halde öyle konuşunca daha bir canımı sıktı:(

Asıl gudubet o ! Kişi kendisi nasılsa herkesi öyle sanıyor. Adam elini yıkadı çıktı insanlık öldü mü ya ? Telefonda açık yani bir aksilik olduğunda anlayabilir hem her zaman gelen ustaymış. Bu ne terbiyesizlik. Hakaret etmesine izin vermeyin lütfen size . Sertçe tepkinizi belli edin.

evet insanlık öldü herkes iftiracı ve artniyetli ... size şöyle bir olayı anlatıyım hırsız eve gizliden giriyor öğle vaktinde kadın evde yanlız farketmiyor hırsızı .adam çantaya doldurmuş herşeyi tam kadın farketmeden kapıdan çıkayım derken kadının kocasıyla karşılaşıyor adam ne bu diye bağırınca karın açıklasın artık deyip kaçıyor.bursa da yaşanmış bir olaydır. hani nolcak şimdi bu kadın napıcak ?

Asıl gudubet o ! Kişi kendisi nasılsa herkesi öyle sanıyor. Adam elini yıkadı çıktı insanlık öldü mü ya ? Telefonda açık yani bir aksilik olduğunda anlayabilir hem her zaman gelen ustaymış. Bu ne terbiyesizlik. Hakaret etmesine izin vermeyin lütfen size . Sertçe tepkinizi belli edin.

mesela nasıl... konu eşim olunca kendımı ıfade eksıklığı yaşıyorum:(( Dha kötü olmasın sonra

:((( Tmm korktu bişi olur diye ama o kadarını da hak etmedim ki

kıyamam ya canını sıkma kalk elını yzunu yıka güzelce makyaj yap toparla kendını kaşama senı çok bıtkın gormesın çok üsteleme bence paşam kıskanmış ondan böyle davranıyor

böyle durumlarda mutlaka bir arkadaşınızı yada komşunuzu yanınıza çağırın.....ben çok hassasım bu konuda... en yakın arkadaşımın başına tamda bu anlattığınız şekilde hiç ummadığı birinden kötülük geldi....aman diyeyim...eşinizin tepkisi sert olmuş ama hiç te haksız değil....:18::18:

tatlım eşin haklı ama asla kötü söz kullanma hakkını vermez bu .o yüzden oturun sen hatan için özür dile düşünemedm ama beni çok kırdn o yüzden dargınım sana de düzeltin aranızı

böyle durumlarda mutlaka bir arkadaşınızı yada komşunuzu yanınıza çağırın.....ben çok hassasım bu konuda... en yakın arkadaşımın başına tamda bu anlattığınız şekilde hiç ummadığı birinden kötülük geldi....aman diyeyim...eşinizin tepkisi sert olmuş ama hiç te haksız değil....:18::18:

ben bu çevrede yenıyım. ailem arkm kimse yok. ailem rizede. eşimin bi anası var oda evınde eltimin çocuğuna bakıyor kardeşi babası yoğun. kimsem de yok ki:( aah keşke

Back
X