Çatı ustası çağırdık yan komşumuzun damı akıtıyordu bizden kaynaklı olduğunu söyledi.Eşim ustanın işinin bittiğini bize uğrucanı 100.tl vermemi istedi. Fakat o esnada tel. açık olsun dedi.(kendisi işte olduğundan telden söylüyor bunları). Neyse usta geldi eşimde telde. parayı verdim ( dha öncede elmişdi bu usta bi kaç kere çatı için.) ellerini yıkaya bilmek için müsade istedi, baktım elleri kötü tabi dedim. banyoya geçti ellerini yıkadı. tabi o esnada da benim tel. kulağımda eşim nereye gitti felan diye sordu banyoda ellerini yıkıcak. bağırmaya başladı ev müsait değil diyemiyormusun ne salak birisin . benım gibi adam nasıl bir kadınla evlendı bağırıo tabi. neyse adam çıktı teşeküür etti gitti. eşime dedim şimdi gitti diye tamam haklısın falan uzatmaylım bir daha olmaz dedim. Özür diledim. Buna karşılık özür dilesen ne olur ya adam bişi etse senin naptın belli değil ki dedi. çok gocundum nasıl benim naptım belli değil ki ne demek istiyorsun sus dedim bişiler diyo tabi hç susmadı.kapat telefonu diye bağırdım merak etme kapatıcm ben keyfımıde kaçırdın gudubet diyip kapatıcam dyip kapattı.. çok zoruma giittii... hala ağlıyorum.
sorunum şu napmamı önerirsiniz. Napim şimdi?

Bu olandan sonra bugün biraz parladım msj attım içimi döktüm dışarı çıkarken bilgi vermek eve geldiğimde bilgi vermek canımı sıktı yeter dedim içimi döktüm anlamasını istedim bni. Bna verdiği msj yolu cvbı en son şu oldu.
Acaba kim anlamiyor, haksizlik ve nankörlük yapiyor. Kim mantigiyla degilde icine girdigi kor dusunceyle yorumluyor. Neyse. Birseyleri gozune sokmadan anlamiyorsun zaten. Bosuna ifade etmeye calismama gerek yok. Nasil istiyorsan oyle olsun. Sadece yaptigin birsey icin pisman olup donulmez yollara sokup herseyi mahvetmezsin umarim. Ben senin mutlulugun uzerine kurdum herseyi. Ömrümü adamaya yemin ettim ve oyle olucak hep. Gerisi sana kalmış.
Cevabı bu.... ben napıyım şimdi ? Ben anlamıyormuyum onu. Ne denir buna şimdi.
Kafam allak bulak oldu

Son düzenleme: