Ben ne yaşadım yahu?

artik atin bence beyninizden ayni seylere odaklanmissiniz bebegim de bebegim bebegim öcü mü gercekten uzatiyorsunuz icinizde meseleyi..Siz bu inatla bence bu cifti.ayırın belki içinize su serpilir de mutlu olursunuz..

Kadının haklılığı daha ağır bastı bende.sen kadının istemediğini ispatlayıp kocana söylemek için başlatmışsın konuyu.ispat edincede eşinde onun eşine bi ispat çabası bak biz istiyoruz ama eşin istemiyor demeye getirmiş.(yani gerçekten bi üstüne salma söz konusu)bunu yerine ben kocama kadın istemiyor ama sen ortağına başka bahane sun derdim eğer sevdiğim bi arkadaşım ise değilse de aynı senin davrandığın gibi davranıp ortalığı karıştırır kadını zor durumda bırakırdım.tıpkı senin yaptığın gibi.şöyle de bişey var duygular karşılıklıdır.kadını da senden pek haz ettiğini düşünmüyorum.kabalığı da hem ondan hem de başına gelecekleri bilmesinden.

Hiç bir yorumu okumadan yazıyorum, bence bu durum direkt erkek düşüncesizliği. Eşinizin arkadaşı sıkılmış olmalı ki eşinize gelin gelin diye ısrar ediyor. Kadın kocasına laf geçirememiş ne yazık ki. Size laf anlatmaya çalışıyor. Belki bir kaç kez söylemiş olması sinir bozucu ama sonuçta onun psikolojisini anlamak lazım. Bana biraz eşine olan hıncını sizden çıkarmış gibi geldi. Keşke sizde eşinize laf anlatabilip kesin olarak gitmeyeceğiz dedirtebiliseydiniz

annemi kanserden kaybeden biri olarak söylüyorumki insan o dönemde gerçekten çok hassas oluyor.kimseyi görmek istemiyor.Belliki annesine kafa dagıttırmak dinlendirmek icin gitmis tatile.kimseyi istememesi cok normal.ayrica sadece bebek degil yetiskinlerlede kalabaliklada syni ortam yasak kemoterapi goren hastaya.Çok çabuk enfeksiyon kapıyorlar buda agrılarinin artmasına sebep oluyor.Arkadasınızi bu döneminde anlayışla karsılayın lütfen çünkü aşırı hassas şuan eminim.ayrica gercekten ertesi günde tekrar konuyu açarak gereksiz uzatmışsinız konuyu.Şuan ona annesi dışında herşey çok boş geliyor emin olun.

artik atin bence beyninizden ayni seylere odaklanmissiniz bebegim de bebegim bebegim öcü mü gercekten uzatiyorsunuz icinizde meseleyi..Siz bu inatla bence bu cifti.ayırın belki içinize su serpilir de mutlu olursunuz..
Ay yok artık :))) komiksiniz

bakın sizin başınızda Allah korusun bir hastalık stresi olmadığı halde aranızdaki konuşmalardan gerilip uykularınızı kaçırıyorsunuz. empati yapın kendinizi karşı tarafın yerine koyun, hastası var üstelik henüz bir ay olmuş öğreneli ve tedavi süreci başlamış. başında anlayışsız kendini eylemeye yer arayan bir koca, üstelik de halden anlamayıp baskı yapıyor. bir de karı koca siz sorguluyorsunuz. niyetiniz ne olursa olsun elbirliğiyle bunaltmışsınız ve size açıklama yapmaya çalışmış. burada objektif yorum isterken bile, size haksızsın diyenlere itiraz ediyorsunuz hala haklıyım diye arkadaşınıza yaptığınızı yapıp anlatmaya çalışıyorsunuz. hastalık karşısında tatilinizde ısrarcı olmakta haksızsınız.
yok aşıydı, yok gruptu, oteldi, pansiyondu, kopyaladımdı, anlayın işte kırılmayın diye açıklama yapmaya çalışmış, siz de tamam diyeceğinize uzatmışsınız. bence arkadaşınıza kocalarınız da dahil özür borçlusunuz. nazik kadınmış ki anlayış bekleyerek açıklamaya çalışmış. ben uygun görmüyorum da deyip kestirip atabilirdi.

Bundan iki hafta önce benim 1 kelimem yüzünden olayı eşlere kadar yansıtıp hatta işlere kadar yansıtacağını dile getirip ortalığı karıştırdı. Yüz yüze görüşüp konuştuk ertesi gün msj attı ve konuyu 1 saat uzattı. Ben bu konuda haklı olduğumu diretiyor olabilirim ama yaşadıklarımızdan dolayı diretiyorum. O kelimeyi kullanmamalıydı ne olursa olsun ben ne kadar seyeli konuşuyorsam o kadar üstüme geliyor buna kimsenin hakkı yok diye diretiyorum. Annesi hasta diye geçen konuda da alttan aldım.daha önce ki konularda da alttan aldım.
Ama bu başka bişey burada yaptığı şey annesi hasta diye o tepkileri vermiyor kadının huyu bu onu anlatmaya çalışıyorum. Ben yazmakla doğru yapmadım hadi uzatmakla da doğru yapmadım.

Burdan destek görmediğiniz için kadinin üzerine yürüyorsunuz. Sirf hakli çikmak adina. Bir diyorsunuz ki "çok samimiyiz". Bir diyorsunuz ki "çok şimarik"

Annesini kaybedebilir. Ama olsun, o uzatti çok şimarik off. Bide evime davet ettim diyorsunuz. Gelmiyor diye ona bozuldunuz. Yahu elbette gelmiyecek. Annesinimi birakacakta. Çakma samimiyet işte.

Bu savunmalariniz ile onu dahada bir hakli gördüm ve açikçasi üzüdüm adina. Belli ki biraz utandi sizi red etmeye ve açiklamak istedi. Tabi size göre fazla tantana yapmiş oldu. Umarim buralari okur ve nasil bir arkadaşa sahip olduğunu görür. Annesi umarim tez zamanda iyileşir.

Kesinlikle katılıyorum, hemen bir düşmanlık, hayır denince soğuk rüzgarlar... istemiyor kadın işte, böyle yapılacaksa neden soruluyor?

Annesinin yanından yaşadığı şehre döndü.
Bende umarım annesi iyileşir.

kadının her zamanki huyuymuş. şimdi mi şaşırmaya başladınız?

peki kocasının bu kadar laftan haberi varmı , bildiğin size ayıp etmiş ve yalan yanlış kocasına anlatacak bana şunu saydı bunu söyledi diye ,

yazışmanın resmını çek kocasına yolla

bence asıl problem bu zihniyetlerde. İnsanda biraz vicdan olur

ŞİMdi herşey bir yana arkadaşınız baya bilgisizmiş ama gitmemeniz iyi olmuş zira kemoterapi alan kişilere hamileler ve bebekler yaklaşmamalı sebebi ise kemoterapi gören kişi zarar görmesin diye değil,aksine hamileler ve bebekler kemoterapi gören kişiden yayılan radyasyon dan zarar görmesin diyedir,bunuda unutmayın çocuğunuzu yaklaştırmayın

Birde o enfeksiyon kapma olayı evlerden ırak olsun, organ nakilli hastalar için geçerlidir

Konu gereksiz yere uzatılmış başka izahı yok.Karşındaki kadın annesi kanser diye ortalığı ateşe vermiş buna da hakkı yok.Annesi kanser diye millet kanser etmek zorunda değil! Eşini üstümüze salma demeler grup kurmalar falan..Bu bayanın dostluğu bence düşmanlığından zararlı.

Birde o enfeksiyon kapma olayı evlerden ırak olsun, organ nakilli hastalar için geçerlidir
Ya allah korusun zaten ben bile bile kalkıp gitmem ki enfeksyon kapsın diye. Ama mesele o değil zaten verdiği tepkiler Benim zoruma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…