- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
artik atin bence beyninizden ayni seylere odaklanmissiniz bebegim de bebegim bebegim öcü mü gercekten uzatiyorsunuz icinizde meseleyi..Siz bu inatla bence bu cifti.ayırın belki içinize su serpilir de mutlu olursunuz..Dramatize ettiğim filan yok beni rahatsız eden baştan beri bu değil red edilmem değil ben bunu anlatamadım buca insana siz de dahil. Kadının uslubu beni eahatsız etti sonra da defalarca açıklama yapıyor olması. Bu insanı tanıyorum ve konuştuğu şeyleri de anlayabiliyorum. Bir kez anlatırsın eğer ben hayır geliyorum diye ısrar ediyor olsam tavrını anlarım. Ben ona ısrar etmedim pansyon ayarlayalım dediğinde sadece beni yanlış anladığını düşünerek biz zaten otelde kalıca diye açıklama gereği duydum.
Yoksa gelmeyin diyen birine ısrarla gelicez demedim. Sonuöta bütün şehri bütün pansyonlara girmemiz yasak değil uzak bir pansyondan enfeksyon kapamaz kadınz etrafta binlerce insan var tatil yeri orası kimseden enfeksyon kapmaz benim kızımdan mı kapacak? Onca çoluk çocuk varken etrafta? Asıl siz dramatize etmeyin olayı.
Ay yok artık :))) komiksinizartik atin bence beyninizden ayni seylere odaklanmissiniz bebegim de bebegim bebegim öcü mü gercekten uzatiyorsunuz icinizde meseleyi..Siz bu inatla bence bu cifti.ayırın belki içinize su serpilir de mutlu olursunuz..
Bundan iki hafta önce benim 1 kelimem yüzünden olayı eşlere kadar yansıtıp hatta işlere kadar yansıtacağını dile getirip ortalığı karıştırdı. Yüz yüze görüşüp konuştuk ertesi gün msj attı ve konuyu 1 saat uzattı. Ben bu konuda haklı olduğumu diretiyor olabilirim ama yaşadıklarımızdan dolayı diretiyorum. O kelimeyi kullanmamalıydı ne olursa olsun ben ne kadar seyeli konuşuyorsam o kadar üstüme geliyor buna kimsenin hakkı yok diye diretiyorum. Annesi hasta diye geçen konuda da alttan aldım.daha önce ki konularda da alttan aldım.bakın sizin başınızda Allah korusun bir hastalık stresi olmadığı halde aranızdaki konuşmalardan gerilip uykularınızı kaçırıyorsunuz. empati yapın kendinizi karşı tarafın yerine koyun, hastası var üstelik henüz bir ay olmuş öğreneli ve tedavi süreci başlamış. başında anlayışsız kendini eylemeye yer arayan bir koca, üstelik de halden anlamayıp baskı yapıyor. bir de karı koca siz sorguluyorsunuz. niyetiniz ne olursa olsun elbirliğiyle bunaltmışsınız ve size açıklama yapmaya çalışmış. burada objektif yorum isterken bile, size haksızsın diyenlere itiraz ediyorsunuz hala haklıyım diye arkadaşınıza yaptığınızı yapıp anlatmaya çalışıyorsunuz. hastalık karşısında tatilinizde ısrarcı olmakta haksızsınız.
yok aşıydı, yok gruptu, oteldi, pansiyondu, kopyaladımdı, anlayın işte kırılmayın diye açıklama yapmaya çalışmış, siz de tamam diyeceğinize uzatmışsınız. bence arkadaşınıza kocalarınız da dahil özür borçlusunuz. nazik kadınmış ki anlayış bekleyerek açıklamaya çalışmış. ben uygun görmüyorum da deyip kestirip atabilirdi.
Destek filan kabul etmiyor ben ne kadar ılımlı yaklaştıysam o kadar tepki aldım.
Sözlerini de unuttum daha da yakınlaştım ama karşı taraf daha da bi şımarıyor. Zaten huyudur kim alttan alırsa üstüne gider şımarıklık yapıp aşşağlamak gibi bir huyu var o yüzden ben geri çekildim. Yaramaz hiçbişey.
Kesinlikle katılıyorum, hemen bir düşmanlık, hayır denince soğuk rüzgarlar... istemiyor kadın işte, böyle yapılacaksa neden soruluyor?Turkiyedeki bir cok insanin tartisma, aciklama, gibi kavramlardan haberi yok biseyi aciklamaya calisincs direk kavga ediyor oluyorsun halbuki insaniz ayni evde yasadigimiz anababamizla fikrimiz uyusmuyor fikr ayriligi olmasi gayet normalken biraz tartissan hemen kotu oluyorsun cok ilginc o yuzden hic kimseyle merhaba nasilsinin ilerisine gitmiyorum cunku tartismanin yapilamadigi bir durum beni de geriyor :)
Annesinin yanından yaşadığı şehre döndü.Burdan destek görmediğiniz için kadinin üzerine yürüyorsunuz. Sirf hakli çikmak adina. Bir diyorsunuz ki "çok samimiyiz". Bir diyorsunuz ki "çok şimarik"
Annesini kaybedebilir. Ama olsun, o uzatti çok şimarik off. Bide evime davet ettim diyorsunuz. Gelmiyor diye ona bozuldunuz. Yahu elbette gelmiyecek. Annesinimi birakacakta. Çakma samimiyet işte.
Bu savunmalariniz ile onu dahada bir hakli gördüm ve açikçasi üzüdüm adina. Belli ki biraz utandi sizi red etmeye ve açiklamak istedi. Tabi size göre fazla tantana yapmiş oldu. Umarim buralari okur ve nasil bir arkadaşa sahip olduğunu görür. Annesi umarim tez zamanda iyileşir.
Bundan iki hafta önce benim 1 kelimem yüzünden olayı eşlere kadar yansıtıp hatta işlere kadar yansıtacağını dile getirip ortalığı karıştırdı. Yüz yüze görüşüp konuştuk ertesi gün msj attı ve konuyu 1 saat uzattı. Ben bu konuda haklı olduğumu diretiyor olabilirim ama yaşadıklarımızdan dolayı diretiyorum. O kelimeyi kullanmamalıydı ne olursa olsun ben ne kadar seyeli konuşuyorsam o kadar üstüme geliyor buna kimsenin hakkı yok diye diretiyorum. Annesi hasta diye geçen konuda da alttan aldım.daha önce ki konularda da alttan aldım.
Ama bu başka bişey burada yaptığı şey annesi hasta diye o tepkileri vermiyor kadının huyu bu onu anlatmaya çalışıyorum. Ben yazmakla doğru yapmadım hadi uzatmakla da doğru yapmadım.
Hayır şaşırmıyorum olayı abartmaya başladığı için sinirleniyorum.kadının her zamanki huyuymuş. şimdi mi şaşırmaya başladınız?
Hayır şaşırmıyorum olayı abartmaya başladığı için sinirleniyorum.
peki kocasının bu kadar laftan haberi varmı , bildiğin size ayıp etmiş ve yalan yanlış kocasına anlatacak bana şunu saydı bunu söyledi diye ,
yazışmanın resmını çek kocasına yolla
bence asıl problem bu zihniyetlerde. İnsanda biraz vicdan olurAmaaan canım ya ne kendine dert ediyosun 7 mhayatından çıkar gitsin. İyilik yaramaz bazı insanlara. Sen o kadının attığı hiçbir mesajı silme. Sana yazdıklarının ekran resmini alıp kocasına atarsın
Ya allah korusun zaten ben bile bile kalkıp gitmem ki enfeksyon kapsın diye. Ama mesele o değil zaten verdiği tepkiler Benim zoruma gidiyor.Birde o enfeksiyon kapma olayı evlerden ırak olsun, organ nakilli hastalar için geçerlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?