Ben ne yaşadım yahu?

Arkadaşınız annesinin hastalığı nedeniyle hassas ve size mahcubiyet duymamak için açıklamayı fazlaca uzatmış sanırım. Bunları tolere etmişsiniz zaten. Sorun arkadaşınızın üslubunda. Belki onun da sizden yana yanlış hissedip, yanlış yorumlayarak verdiği bir tepki olabilir. Belki birkaç gune.kadar farkedip özür diler. Siz ona adım atmış ve acik kapı birakmissiniz. Gerisi ona ve sizin arkadaslığınızın temeline bağlı..
Bu arada bu gerilim eşlerinize nasıl yansıdı onu merak ettim ben.. sizin kendi eşinize ve eşinizin ortağıyla olan ilişkisine...

Neden dramatize ettiniz, kadının annesi için riskli ise risklidir. Enfeksiyonun bulaşması an meselesi, 3 günde hiç bulaşmayabilir, ama bulaşması bir saniye. Önlem almak esastır işte buna alındınız mı gerçekten, siz iyi misiniz?

Yahu bebeğiniz elbette sağlıklı, hatta o yüzden aşı vuruluyor, ama o aşıdaki virüsler bağışıklığı sıfıra yakın kemo alan bir insana bulaşırsa çok kötü olur o yüzden bebekler sakıncalı anlayamıyor, öğrenemiyor musunuz kaç kişi yazmış:) hayret.

Bence bu hikayenin en suçlusu eşinizin ortağı, adam karisinin rızasını almadan misafir davet ediyor israrla üstelik evinde hasta bir kadincagizda var.
İkinci suçlu sizin eşiniz, siz gayet makul bir sebep sunmuşken israrla gidelim diyor.
Sonraki suçlu karsi tarafin eşi , siz zaten mesaj atmışken kendi kendine savunmaya geçiyor fazla abartarak. Üstelik kocasına bile hakaret ediyor. Çok edepsiz bir uslup olmus.

Turkiyedeki bir cok insanin tartisma, aciklama, gibi kavramlardan haberi yok biseyi aciklamaya calisincs direk kavga ediyor oluyorsun halbuki insaniz ayni evde yasadigimiz anababamizla fikrimiz uyusmuyor fikr ayriligi olmasi gayet normalken biraz tartissan hemen kotu oluyorsun cok ilginc o yuzden hic kimseyle merhaba nasilsinin ilerisine gitmiyorum cunku tartismanin yapilamadigi bir durum beni de geriyor :)

Ben yüzde yüz sana hak verdim hatta olayın ortasına kendim düşmüşüm gibi gerildim okurken. Salla gitsin konuşma şununla kafana da takma değmez

peki kocasının bu kadar laftan haberi varmı , bildiğin size ayıp etmiş ve yalan yanlış kocasına anlatacak bana şunu saydı bunu söyledi diye ,

yazışmanın resmını çek kocasına yolla
Yalan yanlış kocasına anlatacağını nerden biliyorsun ? Senin dediğini yapsa karı kocanın arası açılır. Kadın sıkıntılı, bir de kocasıyla mı uğraşsın? Kötü nasihat verirken biraz Allahtan korkun

arkadasiniz incelik yapmis uzunuzun aciklamis durumu. siz kisa cevap yazdikca da kirildiginizi dusunup uzatmis. yerden goge hakli. yapici davranmayan sizsiniz.

Evet kemoterapi biriminde çalışan bir bayan da yazdı teşekkür ederim yorumunuz için.

Evet bunu anlatamadım bir türlü. Uslubunun ne kadar gereksiz olduğunu bir türlü anlatamadım kimseye şurda.
Hakaretlere başvuruyor olması bile.rahatsızlığımı gösteriyor. Benim çok arkadaşım var sana gelmek istiyorum müsait misin dediğimde cankm şuan müsait değilim daha sonra görüşelim diyen. Ben bunlara alınacak bir insan olsam hayatımda insan kalmazdı. Beni rahatsız eden uslubu ve gereksiz açıklamaların uzatılması. Aptal değil ki karşında ki insan bir kere anlatırsan anlar zaten. Bu kadını da tanıdığım için a dan z ye,biliyorum nasıl bir tavır halinde olduğunu.

Dramatize ettiğim filan yok beni rahatsız eden baştan beri bu değil red edilmem değil ben bunu anlatamadım buca insana siz de dahil. Kadının uslubu beni eahatsız etti sonra da defalarca açıklama yapıyor olması. Bu insanı tanıyorum ve konuştuğu şeyleri de anlayabiliyorum. Bir kez anlatırsın eğer ben hayır geliyorum diye ısrar ediyor olsam tavrını anlarım. Ben ona ısrar etmedim pansyon ayarlayalım dediğinde sadece beni yanlış anladığını düşünerek biz zaten otelde kalıca diye açıklama gereği duydum.
Yoksa gelmeyin diyen birine ısrarla gelicez demedim. Sonuöta bütün şehri bütün pansyonlara girmemiz yasak değil uzak bir pansyondan enfeksyon kapamaz kadınz etrafta binlerce insan var tatil yeri orası kimseden enfeksyon kapmaz benim kızımdan mı kapacak? Onca çoluk çocuk varken etrafta? Asıl siz dramatize etmeyin olayı.

Bir ay içinde annesinin kanser olduğunu öğreniyor dünyası başına yıkılmıştır. Evet kanser hastalarına bebek ve misafir bile yasak kemoterapi aldıkları için bütün sağlıklı hücreleri ölüyor en ufak mikrop ölmesine sebep olabilir. Sizin geleceğini öğrenip koruma güdüsüyle panikleyip bunları yazmış.
Ne olursa olsun ona destek olun inanın zor günler geçiriyor bide aklı sizinle meşgul olmasın.

Bu kadar insan da size anlatamadı bir türlü... haksız değilsiniz ama tavır yanlış olmuş şimdi zamanı değil karşı taraf ve sizin de izin vermenizle konu uzamış ve gerilmissiniz karşılıklı olay bu kadar basit.

Yazdığınız mesajlardan bu insanın sizin icin gerçekten bir anlam ifade etmediği aşikar arada bir samimiyet göremedim .
Madem bunca zamandır size bu şekilde davranıyor niye hala gorusuyorsunuz onu anlamadım. Kadın hakkında hükmünüzü cook önceden vermiş görünüyorsunuz .
Yani bu kadar olumsuz düşündüğüm biriyle zaten görüşmem bence öncelikli sıkıntı burada başlamış ikiniz de birbirinizden hoslanmiyorsunuz çok aşikar ..

Amaaan canım ya ne kendine dert ediyosun hayatından çıkar gitsin. İyilik yaramaz bazı insanlara. Sen o kadının attığı hiçbir mesajı silme. Sana yazdıklarının ekran resmini alıp kocasına atarsın

Kadının huyunu biliyormuşsunuz işte, patır patır konuşan biri. O yüzden uzatmamalıydınız. "Tamam, daha sonra görüşürüz" falan diyebilirdiniz.

Anlamadığım birşey yok yahu,anladım gayet bunca insanın ne dediğini.
Benim için birşey ifade etmiyor artık evet orda haklısınız ama bende bir insanın kredisi kolay kolay bitmez. Bu insanın davranış şekli böyle yani annesi hastalandıktan sonra bana tavır aldı bana naz yapıyo filan değil.
Herneyse ben zaten konuyu kapattığımı kendisine de söyledim hatta evime davet ettim kafan dağılır birşeyler yaparız dedim ve sağol gelemem yazmış. Yanında olmaya çalışıyorum her zaman ama malesef karşı taraftan duvar tepkisi alıyorum o yüzden vazgeçtim.

Yakın arkadaşınız,destek olun bu sözlerini Bosverin.
Destek filan kabul etmiyor ben ne kadar ılımlı yaklaştıysam o kadar tepki aldım.
Sözlerini de unuttum daha da yakınlaştım ama karşı taraf daha da bi şımarıyor. Zaten huyudur kim alttan alırsa üstüne gider şımarıklık yapıp aşşağlamak gibi bir huyu var o yüzden ben geri çekildim. Yaramaz hiçbişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…