7 ay sonraGozunuz aydin olsun kac ay sonra bebek oldu
Doktor degistrdim canm gelecek ay asilama dediAşılama dene canım o zaman
Esimde ileri hizi yavas biraz oda asilama yapilacakHımm benden fazlaymıs bir sorun varmı belirgin yoksa hiç sorun yokken olmayanlardanmısın sende
Insallah bana isteyen herkese nasip olurUmudunu hiiiç kaybetme canım
Hayırlısı canım rabbim çok sekletmeden nasip etsin insallah kimseyi böyle sınamasın çok zor bisiEsimde ileri hizi yavas biraz oda asilama yapilacak
Aynen zor beklemek o asamalari beklemek hepsi zor canm senin var miHayırlısı canım rabbim çok sekletmeden nasip etsin insallah kimseyi böyle sınamasın çok zor bisi
Hayırlısı olsun canım inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sanaDoktor degistrdim canm gelecek ay asilama dedi
Bir sorun yok ama olmuyor bir dıs geselik geçirdim baskada olmadı şubatta 1 yıl olcak 3 ay korunduk dıs gebelikte o kadr geri kalanlar hep bosa geçtiAynen zor beklemek o asamalari beklemek hepsi zor canm senin var mi
Valla canm banada dediler bisey yok ikimizdede yani doktor degistirdim sonra ogeendim ki esim ileri hiz yavas var sorun olmasa niye olmayaylim ki bence varki olmuyor ben oyle dusunuyorum ne yapalum bu da bizim sinavimizBir sorun yok ama olmuyor bir dıs geselik geçirdim baskada olmadı şubatta 1 yıl olcak 3 ay korunduk dıs gebelikte o kadr geri kalanlar hep bosa geçti
Eşime sperm testi yaptırdık 2 doktora artı yaptırdımız yerin labrantınada gösterdek iyi dediler o hız sperm testinde belli omulor dimi ayrı bir testi varmı yoksa varsa onuda yapalım bencede sorunsuz birsey olmaz sorun bulunmuyor olabilrValla canm banada dediler bisey yok ikimizdede yani doktor degistirdim sonra ogeendim ki esim ileri hiz yavas var sorun olmasa niye olmayaylim ki bence varki olmuyor ben oyle dusunuyorum ne yapalum bu da bizim sinavimiz
Spermogramda hepsi cikiyor canm dakikada ne kadar hizli obile cikiyor tabi bazi yerlr hepsini yapmiyor yine baska yerde yaptirin bizde bu ay.kist tefavisi gorecem sonraki ay baslayacam artikEşime sperm testi yaptırdık 2 doktora artı yaptırdımız yerin labrantınada gösterdek iyi dediler o hız sperm testinde belli omulor dimi ayrı bir testi varmı yoksa varsa onuda yapalım bencede sorunsuz birsey olmaz sorun bulunmuyor olabilr
Zaten zor yapmıs hiç iyi olmadı kötü çıkcak dip duruodu çok zorlanmıs öyle bi ortamda nasıl olursa artıkSpermogramda hepsi cikiyor canm dakikada ne kadar hizli obile cikiyor tabi bazi yerlr hepsini yapmiyor yine baska yerde yaptirin bizde bu ay.kist tefavisi gorecem sonraki ay baslayacam artik
Insallah canm sizde sorun var miydi yoksa yokken oldu bu arada rabbim anali babali hayirli evlat eylrsin isteyen hekese nasip olur2 senelik evliyim ben, 2 sene olmasina 2 hafta kala hamile oldugumu ogrendim. Korkma bence, kafana da cok fazla takma. Ben hic ummuyorken planlamiyorken oldu
Tekrar yapsin kac aydur yapmis testiZaten zor yapmıs hiç iyi olmadı kötü çıkcak dip duruodu çok zorlanmıs öyle bi ortamda nasıl olursa artıkona rağmen iyi çıktı ama bakalım biraz da deneyelim de olmazsa tekrarlarız
Hiç bir sorun yoktu inan :) Olmuyordu ama, ben de bir sorun mu var acaba diye düşünüp hastaneye randevu almış gidememiştik düşün artık. Umudumu kestigim, kafaya takmadığım anda oldu şaşırdım beklemiyordumInsallah canm sizde sorun var miydi yoksa yokken oldu bu arada rabbim anali babali hayirli evlat eylrsin isteyen hekese nasip olur
Masallah insallah bizlere de nasip olur canmHiç bir sorun yoktu inan :) Olmuyordu ama, ben de bir sorun mu var acaba diye düşünüp hastaneye randevu almış gidememiştik düşün artık. Umudumu kestigim, kafaya takmadığım anda oldu şaşırdım beklemiyordum
Canim kiyamam ya biliyorum bende bes gun once ogrenmistim cok iyi anliyorum bende beklemwdeyim ne yapayim hayirlisi olsunmerhaba bende 2 yıllık evliyim ve aynı sebepten dolayı şuan gözyaşı döküyorum hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum daha saatler önce geldim hastaneden koca bi negatifle döndüm allah yardımcımız olsun
dün evde test yaptık ikinci çizgi silik çıktı öyle büyük bi umutla gittim ki hastaneye anlatamam dr gebelik yok diyince napıcamı bilemedimCanim kiyamam ya biliyorum bende bes gun once ogrenmistim cok iyi anliyorum bende beklemwdeyim ne yapayim hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?