BEN NE ZAMAN OLACAM !!!!

Canm ben hastalandim beklentim yok insallalh senin olur
olsun inşallah bidahaki aya olur bide bişey sorabilir miyim adetdüzensizliği nasıl oluyor mesela ben bi 25 bi 28 bi 26 bi 27 hatta bi kere 30. günde olduğum bile oldu bu düzensizlik miidir

olsun inşallah bidahaki aya olur bide bişey sorabilir miyim adetdüzensizliği nasıl oluyor mesela ben bi 25 bi 28 bi 26 bi 27 hatta bi kere 30. günde olduğum bile oldu bu düzensizlik miidir
Benimde hemen hemen oyle doktor duzenli demisti bilgim yok

pkoluydum bide normalde sağ tarafta kist vardı ben kistten dolayı sağ tarafta yumurta oluşmaz diye biliyodum bu sefer klomenden sanırım iki taraftada yumurta vardı dr bu ay hamile kalma şansın daha yüksek demişti

pkoluydum bide normalde sağ tarafta kist vardı ben kistten dolayı sağ tarafta yumurta oluşmaz diye biliyodum bu sefer klomenden sanırım iki taraftada yumurta vardı dr bu ay hamile kalma şansın daha yüksek demişti
Klomen tek mi kullandin yoksa catlatma igneside mi kullandn

merakımı mazur görün ama bişey sormak istiyorum bu düşük olmasını engellemek için kullanılan progestan sadece gebelik olup düşük tehlikesi olduğunda yada gebelik çok erken olduğunda tutunsun diye verilen bi ilaçmı yada mesela çatlatma iğnesi olduktan sonra bebekolursa düşmesin diye de verilebiliyo mu

mercan345 bakın bu benim dün yaptığım test sonda üçüncü bi çizgi gibi bişey görünebilir ama o dünden beri çöpte olduğu için oluşan bir hasar sanırım dün yoktu ve üatünden baya da geçti

Eklentiler

• IMG_20170111_205912.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…