Olur olur bende istiyorumistiyorum valla kim ne derse desin o yavrucağı alacağım inşallah kucağma
innnşalllahhhh inşallah hamileyimdir sizin şu anda hamilelik yada en azından şüpelenme gibi bi durumunuz var mı belirti yada ona benzer bişeylerYani iki gun geciyor dimi canm insalllah hamilesindir banada mujdeni ver
allah nasip etsin inşallah :)Olur olur bende istiyorum
Canm ben hastalandim beklentim yokinnnşalllahhhh inşallah hamileyimdir sizin şu anda hamilelik yada en azından şüpelenme gibi bi durumunuz var mı belirti yada ona benzer bişeyler
olsun inşallah bidahaki aya olur bide bişey sorabilir miyim adetdüzensizliği nasıl oluyor mesela ben bi 25 bi 28 bi 26 bi 27 hatta bi kere 30. günde olduğum bile oldu bu düzensizlik miidirCanm ben hastalandim beklentim yokinsallalh senin olur
Benimde hemen hemen oyle doktor duzenli demisti bilgim yokolsun inşallah bidahaki aya olur bide bişey sorabilir miyim adetdüzensizliği nasıl oluyor mesela ben bi 25 bi 28 bi 26 bi 27 hatta bi kere 30. günde olduğum bile oldu bu düzensizlik miidir
Klomen tek mi kullandin yoksa catlatma igneside mi kullandnpkoluydum bide normalde sağ tarafta kist vardı ben kistten dolayı sağ tarafta yumurta oluşmaz diye biliyodum bu sefer klomenden sanırım iki taraftada yumurta vardı dr bu ay hamile kalma şansın daha yüksek demişti
iğnede kullandımKlomen tek mi kullandin yoksa catlatma igneside mi kullandn
Hayirlisi canm nerde yasiyorsuniğnede kullandım
milasta yaşıyorum ablaHayirlisi canm nerde yasiyorsun
Cok guzel bi yer bende orende staj yapmistimmilasta yaşıyorum abla
sen nerde yaşıyosun abla yakın mısın buraya :))Cok guzel bi yer bende orende staj yapmistim
anladımYok canm uzaktayim doguda yasiyorum universete okurken oraya gelmistim
Cok az canm bilmiyorum ama kan kesin cikar bence iki gun gecsin yine yapmercan345 bakın bu benim dün yaptığım test sonda üçüncü bi çizgi gibi bişey görünebilir ama o dünden beri çöpte olduğu için oluşan bir hasar sanırım dün yoktu ve üatünden baya da geçti
var diye tutturmuyorum ama dün öyle bugün böyle olması kafamı karışştırdıCok az canm bilmiyorum ama kan kesin cikar bence iki gun gecsin yine yap
Tatlim kafan karismasin bekle birazvar diye tutturmuyorum ama dün öyle bugün böyle olması kafamı karışştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?