- Konu Sahibi MissKitty86
-
Ödül tamam ama ceza nasil olabilirki. Yani mesela hedefledigim birsey yapmazsam aksam dizi yok gibi? Iste öyle seyleri kesinlikle tutamiyorum. Asiri gevsek bir insanmiyim neyimkendine ceza ver o zaman . aynı çocuklara nasıl ödül ceza sistemi uyguluyorsak kendine yap bunu. hedef belirle onu yapamazsan onun değerinde bir ödül ya da ceza ver bakalım nasıl olacak?
dizi basit birşey bence size ağır gelecek şeyler olsun atıyorum haftasonu evden çıkmamak benim için çok zor birşey mesela ben bunu ceza yaparım siz de kendinize göre ağır ama çok da ruh sağlığınızı etkilemeyecek şeyler yapabilirsinizÖdül tamam ama ceza nasil olabilirki. Yani mesela hedefledigim birsey yapmazsam aksam dizi yok gibi? Iste öyle seyleri kesinlikle tutamiyorum. Asiri gevsek bir insanmiyim neyim
Bilmiyorum cok mutlu sayilmam ama mutlu olmak icin cok fazla sebeplerim de var. Yapim bu herhalde. Herzaman bir tembellik vardi ama hic bukadar kötü degildim. Iste kan degerlerim iyi cikmadi ama zaten takviye aliyorumBunalım ve ya depresyonda mısın?
Yada hep böyle miydin yani karakterin bu mu?
Bir de kan değerlerin ne biliym dermir eksikliği ya da , kansızlık olaibli rmi?
Kan degerlerim düsük cikti zaten ama uzun zamandir takviye aliyirumBi doktora gidip değerlerinizi kontrol ettirin derim.
Kan degerlerim düsük cikti ama zaten uzun zamandir takviye aliyorum. Iste aksam degistirmek istiyorum kendime söz veriyorum sabah yine ayniKesinlikle kan değerlerinize baktırın önce onlarda iyiyse silkelenip kendinize gelin tembellik gibi çalışkanlık titizlikte bir rutin aslında durumu değiştirmek sizin elinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?