Ben oğluma aşığım diyen kayınvalide 😔

Yüzsüz yüzsüz bide benden torun bekliyorlar çok şükür çocuk durumj yok ben de ayrı ev olana kadr istemiyorum. Eşimede dedim bunu eşim çok çocuk ister bana biraz laf etti sonrada tamam içimde heves bırakmadın yapmayalım dedi. Bende benim işime gelir dedim.
Ya yanlis anlamayin ama boyle bir annesi var ve esinizde maalesef annesini cok dinliyor ve sizin ailenizle gorusmek bir yana telefonda bile konusmuyor bence guven olmaz zaten hemsireymissiniz en iyisi spiral taktirin bence k.v cocuk istemesinin sebebi zaten esiniz uzakta dediginiz gibi savaslarin durumu belli degil 1 yi der 3 yil sonra gelir sizi iyice o eve bagimli edicek ve esinizde annesini dinledigi icin zaten cocukta varbcikmayin diyicek sizde ne soyleseniz yapmayacaklar

Eşiniz görev de olduğu süre boyunca neden kendi ailenizde kalmıyorsunuz peki?
Eşim ailemde kalmamı istemiyo bence biraz ailesinin baskısı biraz da kendisi millet ne der ne düşünür derdinde oluyo. Bende bişey diyemedim o yüzden saygı duydum fikrine ne edeyim. Kaynana biraz öyle kavgalarda edelim diye bekliyo zaten eşimle. O yüzden bende ona frsat vermek istemiyorum eşim uzakta olduğu için benim yaşadıklsrım ona kolay geliyo

Siz susuyorsunuz ve icinize atiyorsunuz bende kv yok rahmetli olmus ama k.p 5 kaynana gucunde yapmadigi kalmadi oyle rezillikler iftiralar esim bisey demedi baktim agzini acmiyor ben bi kriz gecirdim koyde ustteyiz bayaaa assagidakiler sesimi duymus simdi kocamla evimdeyim cocuguma bakiyorum kafam rahat aramayiz sormayiz istemezdim oyle olmasini ama olmasida gerekiyordu yoksa 18 yasimda evlendim ankarada yasiyorum evim olmazdi ve ben balya tasir sut sagardim dusunun vaziyeti

Eşim ailemde kalmamı istemiyo bence biraz ailesinin baskısı biraz da kendisi millet ne der ne düşünür derdinde oluyo. Bende bişey diyemedim o yüzden saygı duydum fikrine ne edeyim. Kaynana biraz öyle kavgalarda edelim diye bekliyo zaten eşimle. O yüzden bende ona frsat vermek istemiyorum eşim uzakta olduğu için benim yaşadıklsrım ona kolay geliyo
Yaşadıklarınızı umursamayan eşinizin kararına saygı duymaya devam o zaman o evde olduğunuz sürece kv nin yaptıkları daha da artacak

Ohaaa yok artık neler okicam acaba..
Ne biçim laf aşığım ya..
Yoğun sevgiyi anlarım da bu laf cok ağır..
Resmen sizle rekabet ediyo..

Evlendirmeseymis oğlunu..
Alsın koynuna soksun yatsın beslesin büyütsün Tovbe ya..

Ayrılın o evden
Aynen benimde bunu okadr diyesim varki koynunada gir diyecm bigün az kaldı yani

Bak o zaman kameraya cek gizliden at gitsin kavga etmek istemiyorum ama ben kendi tarafima soylersem neler olacagini dusun eger beni seviyorsan ve bu yuvayi ayakta tutmak istiyorsan bir adim at artik evlisin bir sorumlulugun var falan de nisanlilik dineminde falan taniyamadinmi yada sevgiliyken falan

Siz susuyorsunuz ve icinize atiyorsunuz bende kv yok rahmetli olmus ama k.p 5 kaynana gucunde yapmadigi kalmadi oyle rezillikler iftiralar esim bisey demedi baktim agzini acmiyor ben bi kriz gecirdim koyde ustteyiz bayaaa assagidakiler sesimi duymus simdi kocamla evimdeyim cocuguma bakiyorum kafam rahat aramayiz sormayiz istemezdim oyle olmasini ama olmasida gerekiyordu yoksa 18 yasimda evlendim ankarada yasiyorum evim olmazdi ve ben balya tasir sut sagardim dusunun vaziyeti
Sende baya çekmişsin belliki rabbim kurtarmış ahh benim eşim yanımda olsa işe yarayacakta işte. Ben burda ne sinir krizleri geçiriyorum görceksn kusuyorum saçımı başımı yoluyorum beni ne hallere soktular. Eşime desem hayatta inanmaz. Gözüyle görmesi lazım anlamıyo benim yaşadığım sıkıntıyı g eçer az daha sabret kendi. Evimize geçince düzelir diyo ama yok ben kaldım buralrda.

Bak o zaman kameraya cek gizliden at gitsin kavga etmek istemiyorum ama ben kendi tarafima soylersem neler olacagini dusun eger beni seviyorsan ve bu yuvayi ayakta tutmak istiyorsan bir adim at artik evlisin bir sorumlulugun var falan de nisanlilik dineminde falan taniyamadinmi yada sevgiliyken falan
Eşim normalss bana sahip çıkarda uzakta görevde konuşamıyoruz bile siz düşünün 1 ay önce gitti ve 7 ay sonra gelcek. Normalde benim arkamda haklı olduğumu da biliyor ama ben onun tavırlarından şunu anlıyorum beni evden ayırırsa ailesine ayıp olur diye düşünüyo onlara ne diyeceğini falan düşünüyor heralde

Yaşadıklarınızı umursamayan eşinizin kararına saygı duymaya devam o zaman o evde olduğunuz sürece kv nin yaptıkları daha da artacak
Malesef evet ben en başından eşime bak bizi. Yanyana koyuyorsun biz kavga ederiz iki gün sonra bide yüzyüze bakcaz huzursuzlık çıkmasn aramzda derken seni kime emaner etcem dedi bana

Ya yanlis anlamayin ama boyle bir annesi var ve esinizde maalesef annesini cok dinliyor ve sizin ailenizle gorusmek bir yana telefonda bile konusmuyor bence guven olmaz zaten hemsireymissiniz en iyisi spiral taktirin bence k.v cocuk istemesinin sebebi zaten esiniz uzakta dediginiz gibi savaslarin durumu belli degil 1 yi der 3 yil sonra gelir sizi iyice o eve bagimli edicek ve esinizde annesini dinledigi icin zaten cocukta varbcikmayin diyicek sizde ne soyleseniz yapmayacaklar
Aynen öyle tamda üzerine bastım herşeyin gerçekten de öyle desiğin gibi geleceği bende önceden öngördüğüm için istemiyorum zaten kendimde önlemlerini alıyorum zaten senede toplasan 1 buçuk ay anca birbirimizi görüyoruz

Tatlim baktimda profiline daha 21 yasindasin ben evlendigimde 18 dim evet zorluklar herkes yasiyor senin ailen yakinsa gelsin evine kaynananin suratini gorsunler zaten susmaz o laf eder annenlerin yaninda onlar gorsun olmadigi zamanlarda annene anlat herseyi kavga ciktiginda sahitlerin olsun bence ilk adimin kendi annenin evinde kalmak esinde uzakta sicmisim millet ne der diye dusunmekten sen kendi karina sahip cikmazsan bu evden cenazemi alirsin diye tehtit et ben babamin evine gidicem madem konusmayacaksin annen hakkini haram ediyor bende ediyorum hadi bakalim madem bu boklari yapacaksin ne diye gunahima girdin ailem gelemez ben gidemem mecburmuyum bu yasta bunlari cekmeye diyerek rest cek seviyorsa pesinden gelir sevmiyorsa erkenden kurtulmus olursunuz en azindan bebek yokken

Ama ben annenin evine gitmeden kayinpeder varken konusurum kaynanayla zaten konusmayi degilde kavga yapmayi seven bir tip k.peder doner dersin inadina 3 umuz varken geldi agzindan optu oglunu de ogluna hakkimi helal etmen onun ailesiyle gorusurse dedigini soyle frenler kesin k.peder eger oda onun gibi degilse okudugum mesajlardan sunu anliyorum sanki kan davali 2 aileymissinizde kiz alip vermisler tatliya baglamislar ama zulumler devam ediyormus gibi gorunuyor yasin genc susarsan pasif ederler seni nerete cekerlerse o tarafa gidersin benim kv yok ailedeki kadin buyukler bana kv gibi davrandilar sictim hepsinin agzina simdi ben en iyi gelinim sana oyle diyim

Sana ornek verim ben kactim evlendim 18 yasimda esim 28 di o zamanlar 10 yas fark var bak iyi oku yazacaklarimi yengesi geldi dugunden sonra gelin ziyaretlerin oldugu yere goturulurmus ve orada halay cekinirmis neyse gelinlik giymeyip kirmizi susu attim omzuma dunden kalan gelin saci bozulmus spreyden tas olmus gelinlik ot icinde arkada gelin damat bide sagdic oturuyoruz yengesi gelinligini giy dedi x yenge ot dolu bide sacim falan berbat olacak gibi degil zaten bu onemli dggil ne gerek var gelinlige falan dedim kocam bisy demiyor sen nasil istersen demisti odadan cikmadan bu bi bagiriyor giy giymezsen babani ararim gelir gotuturur seni diye bagiriyor ama kimse bisey demiyor bakyim kocaya sus pus sagdic onun yerine utaniyor ara lan diye bagirdim numarasi yoksa ben verim ara arada babam senin agzina bi sicsin dedim ben gelinlik giymicem dedim cabuk in arabadan diyor hay hay diye bagiriyorun indim gelinligi sen giy aksam da koynuna sen girersin dedim kostu kacti herkese anlatti tabi kendi yaptigini soylemeden neyse k.peder geldi beni sakinlestirdi falan simdi sor ona beni agzina sictigim icin en uyi gelin ben oldum taviz tavizi dogurur hemen simdi kendini kolla eger o evde kalmaya esim gelene kadar mahkumum diyorsan bu tutumda olmalisin

Biz bi kavga ettik esimle k.peder 5 kaynana gucunde dedim ya annemin evine geldim agliyorum kriz geciriyorum annem esime madem kizim bu kadar zorluk icinde kizimizi aliriz dedi benim gozum donmus esime bakip ne seni isterim ne ailemi giderim uzaklara yerlesir essekler gibide olsa calisir kendime hayat kurarim hic kimseye bagimli degilim bu dunyaya bir kere gelicem falan dedim biter sen kendini toplamazsan dedim ve ailemin kizimizi aliriz dediginde is ciddiye bindi simdi bin sukur iyiyiz ben hic esimle esim yuzunden kavga etmedim k.peder hep kavgalara itti zulumleriyle

Sorma vallahi haklıyım da gel bumu bide onlara anlat. Lafta kendiside kaynanasından çok çekmişte bana çektirmiyormuş ya yürü git sen çekmişsinde bana da iş güç açısından değilde psikolojik olarak çektiriyorsun dimi yani
Benimkide ben çok çektim sana kaynanalık yapmıyorum der. Allahtan yapmıyorlar.

Zaten geçenki tartışmada diyorki. Oğlum senin ağzına baksa dediğini yapsa çoktan ayrılmıştınz bu evden siz diyo laflara bak ya kaynanam çokfena kıskanç çok. Eşim uzaklarda olmasa çoktan ayırmıştıkta evi işte
Kızım sen nasıl bi hata yapıp bu psikopat kadının oğluyla evlendin. Flört done mi omadi mı? Kadının böyle manyak olduğunu görmedin mi? Nasıl cesaret ettin evlenmeye. Allah yardımcın olsun ama sen daha çok konu açarsın. Çok üzüldüm bu kadınla baş edilmez.

Benin k.v bi iki eşime aşkım dedi, aşkım kelimesinden nefret ettim daha da ağzıma almıyorum. Velev ki dudağını öptü diyelim, o dudak bana haram olurdu.

Sakın k.v den korkma çekinme. Eğer sen korkarsan o daha çok üstüne gelecek. Dik ve cesur ol. Lafını çak. Baş edemedin kayinpederine şikayet et. Yap bi şeyler boş durma.

Back
X