Ben oğluma aşığım diyen kayınvalide 😔

Tatlim baktimda profiline daha 21 yasindasin ben evlendigimde 18 dim evet zorluklar herkes yasiyor senin ailen yakinsa gelsin evine kaynananin suratini gorsunler zaten susmaz o laf eder annenlerin yaninda onlar gorsun olmadigi zamanlarda annene anlat herseyi kavga ciktiginda sahitlerin olsun bence ilk adimin kendi annenin evinde kalmak esinde uzakta sicmisim millet ne der diye dusunmekten sen kendi karina sahip cikmazsan bu evden cenazemi alirsin diye tehtit et ben babamin evine gidicem madem konusmayacaksin annen hakkini haram ediyor bende ediyorum hadi bakalim madem bu boklari yapacaksin ne diye gunahima girdin ailem gelemez ben gidemem mecburmuyum bu yasta bunlari cekmeye diyerek rest cek seviyorsa pesinden gelir sevmiyorsa erkenden kurtulmus olursunuz en azindan bebek yokken
Doğru diyorsun valla sebiyorsa gelsin peşimden

Ama ben annenin evine gitmeden kayinpeder varken konusurum kaynanayla zaten konusmayi degilde kavga yapmayi seven bir tip k.peder doner dersin inadina 3 umuz varken geldi agzindan optu oglunu de ogluna hakkimi helal etmen onun ailesiyle gorusurse dedigini soyle frenler kesin k.peder eger oda onun gibi degilse okudugum mesajlardan sunu anliyorum sanki kan davali 2 aileymissinizde kiz alip vermisler tatliya baglamislar ama zulumler devam ediyormus gibi gorunuyor yasin genc susarsan pasif ederler seni nerete cekerlerse o tarafa gidersin benim kv yok ailedeki kadin buyukler bana kv gibi davrandilar sictim hepsinin agzina simdi ben en iyi gelinim sana oyle diyim
Zaten ağızlarına sıçınca senden iyisi olmaz hayatın kuralı budur valla bende diyeceğim ne varsa dedim sağolsun kayınpederde arkamda durdu. Ya biz farklı illerdeniz yani eşimin babası memur zamanında gelip bizim buraya yerleşmişler evlenirken adetler farklı herşey farklı onun çatışmaları çok oldu bide benim kaynana maşallahı var hiç susmayo bilmez konuşur yani annemler burfa olsa lafta söyler yani öyle edepsiz büyümüş. Biraz da aslında ailemlede arası düzelirde bilerek düzeltmiyo çünkü oğlunu kıskanıyo ailemlede yakınlaşsınlar istemiyo bu durum düzelceksede bu fışkılık yüzünden düzelmez

Biz bi kavga ettik esimle k.peder 5 kaynana gucunde dedim ya annemin evine geldim agliyorum kriz geciriyorum annem esime madem kizim bu kadar zorluk icinde kizimizi aliriz dedi benim gozum donmus esime bakip ne seni isterim ne ailemi giderim uzaklara yerlesir essekler gibide olsa calisir kendime hayat kurarim hic kimseye bagimli degilim bu dunyaya bir kere gelicem falan dedim biter sen kendini toplamazsan dedim ve ailemin kizimizi aliriz dediginde is ciddiye bindi simdi bin sukur iyiyiz ben hic esimle esim yuzunden kavga etmedim k.peder hep kavgalara itti zulumleriyle
Bende çok şükür eşimle hiç bu yüzden yani kaynana yüzünden kavga etmedim genelde biz pek kavgada etmeyiz zaten. Bikere kaynana yüzüne kavga edersem kaynanaya istediğini vermiş olurum o yüzden de bi başkası için asla aramı bozmam eşimde bozmaz

Kayinpeder yok mu kadin oglunu kocasi yerine koymus. Onu her seyi yapmis
Ya benim k.v beyninden ameliyat olmuş 10 sene öncesi fakan 2 kere ameliyata girmiş ölür demişler falan neyse o sıradada en büyükleei benim eşim olduğu için onunla arkadaş gibi olmuşlse vs o yüzden de bu oğlu onun için çok başka eşimde biraz o yüzden düşkün yani ama anasına dur demeyi lafını söylemeyi de bilir. He bide kaynanam hastalığınıda kullanıyo

Kızım sen nasıl bi hata yapıp bu psikopat kadının oğluyla evlendin. Flört done mi omadi mı? Kadının böyle manyak olduğunu görmedin mi? Nasıl cesaret ettin evlenmeye. Allah yardımcın olsun ama sen daha çok konu açarsın. Çok üzüldüm bu kadınla baş edilmez.

Benin k.v bi iki eşime aşkım dedi, aşkım kelimesinden nefret ettim daha da ağzıma almıyorum. Velev ki dudağını öptü diyelim, o dudak bana haram olurdu.

Sakın k.v den korkma çekinme. Eğer sen korkarsan o daha çok üstüne gelecek. Dik ve cesur ol. Lafını çak. Baş edemedin kayinpederine şikayet et. Yap bi şeyler boş durma.
Valla önceden saygı saygı diyordum susuyordum ama artk açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü hiç umrumda olmuyo ne yapayım eşim bi kaç sefer denk geldi çok sivri dillisin böyle yapma diye beni azarladı ama ne yapayım yapım böyle. Saygıda kusur etmem etmem sonra baktım ben her şekilde kötüyüm içimde ne varsa dökerim ortaya hiçte susmam o beni bastıracağını zannediyo öyle ama yeter söyledikleri ima ettikleri vs hiç yenilir yutulur şeyler de değil yani daha kavgaların derinliklerini ayrıntılarını bilseniz demek istediklerimi anlarsınız valla hi çok sabırlıyım şy devirde hiö bir kız çekmez bunu

Ay hayır tövbe allah korusun bana inat maksuz yapıyo ben daha ilk deda böyle gördüm yani
Bunu nerden bilebilirsinizki bi baba aynisini kizina yapsa haslanir burda yani ondan ne farki var hic saglikli bi iliski degil kusura bakmayin insallah cocugunuz yoktur ki babaannesinden gorup bu davranisi normal kabul edip ileride bu sekilde bir aliskanlik kazanmaz..

Galiba öyle ne kadarlik evlsin
Daha çok yeni sayılırım 6 ay kadar evliyim he eşini ne kadar gördün evlilikten bişey anladınmı dersen de sadece 20 gün gördüm eşimi düğünden sonra evlilik yaşamadım bişeyde anlamadm nasıl bişeydir evli olmak kısacası bilmiyorum tek bildiğim kayınvalideyle mücadelem

Daha çok yeni sayılırım 6 ay kadar evliyim he eşini ne kadar gördün evlilikten bişey anladınmı dersen de sadece 20 gün gördüm eşimi düğünden sonra evlilik yaşamadım bişeyde anlamadm nasıl bişeydir evli olmak kısacası bilmiyorum tek bildiğim kayınvalideyle mücadelem
Ana daha yeni evlisin ya madem böyle asik oğluna evlendirmeseydi dizinin dibine alsaymış

Bunu nerden bilebilirsinizki bi baba aynisini kizina yapsa haslanir burda yani ondan ne farki var hic saglikli bi iliski degil kusura bakmayin insallah cocugunuz yoktur ki babaannesinden gorup bu davranisi normal kabul edip ileride bu sekilde bir aliskanlik kazanmaz..
Eşimde afalladı o an farkettim. Sırnaşıktır benim eşim ama böyle şey yapmaz eminim buna o gün bana tavırlıydı bizde bi hediye almıştık ve tşk amaçlı oğlunu gözümün önünde öylece öptü o yani neyseki çocuğum yok ama bunca olaya rağmeb bide çocuk diyolar aklı sıra beni eve bağlayacaklar

Eşimde afalladı o an farkettim. Sırnaşıktır benim eşim ama böyle şey yapmaz eminim buna o gün bana tavırlıydı bizde bi hediye almıştık ve tşk amaçlı oğlunu gözümün önünde öylece öptü o yani neyseki çocuğum yok ama bunca olaya rağmeb bide çocuk diyolar aklı sıra beni eve bağlayacaklar
Bir erkek evlat anneye ne kadar sirnasik olabilirki ben annemle ana kiz boyle degilim olamamda diye dusunuyorum kaynananin buna curret etmesi ayri bi nokta esinizinde sizin demenizden sonra akillanmasi apayri siz soylemeseniz umrunda olmayacak bu normal degil kusura bakmayin

Ama nerden bilecek bunun o tarz şeykere girdiğini söylesen o benim şeyimden çıktı oğlum evladım öperim sizene der koynuna da gir desen aaa terbiyesiz lafa bak der.
Opsun gitsin yanagindan opsun biz 3 yasinda cocugu bile dudagindan opmuyoruz dudak mahremdir bu kadin onu bilmiyormu ay nefret ediyorum soyle geliniyle yarisan gelinlik taslayan kaynanalardan

Bir erkek evlat anneye ne kadar sirnasik olabilirki ben annemle ana kiz boyle degilim olamamda diye dusunuyorum kaynananin buna curret etmesi ayri bi nokta esinizinde sizin demenizden sonra akillanmasi apayri siz soylemeseniz umrunda olmayacak bu normal degil kusura bakmayin
Bana kalırsada normal değiljş zaten günlerce bunun suratını tribini çektim 5 ay sonra kavuştuğum eşimi öpemedim ben midem almadı ya inan yabancı bi kadını öpse bu kadr tiksinmezdm heralde

Çok söyledi m yeter al oğlunuda başına çal diye bıktırdı beni artk sevdiğin adam için neler dedirtti bana ya
Vala canim sen istediğini söyle yap is esinde bitiyo onun biseyler yapması lazm böyle gitmez daha yolun basindasin

Opsun gitsin yanagindan opsun biz 3 yasinda cocugu bile dudagindan opmuyoruz dudak mahremdir bu kadin onu bilmiyormu ay nefret ediyorum soyle geliniyle yarisan gelinlik taslayan kaynanalardan
Heh işte o benimle kendini yatıştırıyo utanmasa inan koynuna bile girer valla bunu söylerken ben utanıyorum ama o yaparken utanmaz oğlum o benm der valla ya dini açıdan pek bilgili ve tam. Olduğu söylenemez bense hacı kızıyım böyle yetiştim bende açığım ama böyle de cahil değilm ya

Vala canim sen istediğini söyle yap is esinde bitiyo onun biseyler yapması lazm böyle gitmez daha yolun basindasin
Uzakta olmasa yaptırcamda uzakta işte işlemek zor oluyo zaten konuşamıyoruz bile. Yanmda olsa işlerim biraz gönlünğ ederim falan ayrıca ayrı evde olsak biraz banada alışıp dediklerimi yaoar ama yok

Back
X