- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Popüler üye yazan yere eski nikcini yazabilirsin genelde öyle yapılır :)Beni nasıl tanıyacaksın o zaman?
Hadi bulamazsan beni.
Üff ne kroymuşum yıllar önce. Poyrazın meleği nedir ya?
Di mi ben yine şok?Evlenmeden tatiller tektaslar..
Guzel seyler tabii.
Ama onun ailesine yardimi da normal bu durumda. Bu konuda haksizsiniz..
Hadi siz yine sok:)
Sevgiliniz hakli ama kavga cikarmakta haksiz. Yani duzgunce aciklayabilirdi kendini
Babasina gelince kimisi parasini kimisi organini veriyor iste..naparsiniz hayat..diyebilirdiniz..
Değiştirip beni tanımasını istediğim kişilere yazarım. :)Popüler üye yazan yere eski nikcini yazabilirsin genelde öyle yapılır :)
Edemezsin tabiki. Adam sıraladı resmen.Benimde uzun bir ilişkim var.
Düşündüm öyle uzun zamandan sonra bana böyle laflar edince tepkim ne olurdu diye,
Büyük konuşmayım ama affedemezdim heralde çünkü maddi yaptığını gözüne gözüne sokmuş, çok görgüsüzce ve terbiyesizce.
Bir de aile önemli, bir ömür böyle geçirmek ister misin?
Ayip demedim ki..Di mi ben yine şok?
Bak sen şu işe. :)
Evlenmeden tatil hediye etti bana sağ olsun. Tektaş falan da. Resmî nikahım olmadığı için 5 yıllık sevgilimden kabul ettiğim şeyler ne ayıp ama!
1 aylık evli olsam neyse, 5 yıllık sevgiliyken kabul etmek ne büyük ayıp..
Eğer saldıracak olsam ben konunun gelmesini bekleyemem. Ben biraz anlık yaşıyorum duygularımı içimde tutmuyorum. Yani o an konuşup çözmeyi tercih ediyorum.İlaç kullanıyorum , bolca unutur oldum kusuruma bakma ..amin , çok teşekkür ederim. .
Kaybetme korkusu da en az kaybetmek kadar ağır ..her an korkuyla yaşamak ...bunu çok iyi bilirim ben de ..o yüzden seni çok iyi anlıyorum ..Allah uzun yıllar ayırmasın sizi inşallah ..
Keşke yakıp yiksaydin oraları ..yemin ediyorum çok hassasım ve şuan tepemden ateş çıkıyor .. böyle bir ruh hastasından ve hatta ruh hastası aileden kurtulduğun için şanslısın ..zaten hep sen emek vermişsin ..sonradan alınan bir tek taş bir beş taş bir de tatil .. senin yaptığının çeyreği değil emin ol ..sen 5 yılın hesabını sormuyorsan o da üç beş kurusu gözüne sokamaz ..
Ben birikimle alakalı olan konuşmanızda düşüncesini merak ettiğin için sorduğunu ,karışma hissiyatiyla saldirmadigini düşünüyorum .yanlışsa düzelt ..adam patlayacak yer aramış resmen ..neyse ucuz atlattın ..boşver ..neler gelir neler geçer ..heba olan 5 yılını iyi telafi et ..akmaca kokmaca, hiç geri kalma :) vicdan azabı da çok uzak olsun .elinden gelenin en iyisini yapmışsın ..
Kaldı ki mesele bunlardan ibaret değil. Daha vahim boyutu vardır şurada anlatmaya utandığım. Bu kadar basit değil yani.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisine nankör deyip, yaptıklarını kafasına kakmaya çalışan bir erkek çok itici geldi bana. Siz onun zor zamanın yanındayken problem yoktu iyiydiniz ama durumu düzelince ufak bir laf sokmanız bile sizi nankör yaptı!
Ayrıca ailesi bu durumdan daha da vahim. Haddini bilmeyen bir baba. Size ne kadar hayırlı bir evlatsın sen deyip takdir etmek yerine dediği laflara bak. Kendi oğluna borç ödetirken çok bu iyi bir babaymış?
En sinir olduğum kayınvalide modeli de oğlum oğlumculardır. Sanki bir tek onun evladı var dünya da. Başkalarının ki evlat değil.
Sırf ailesi yüzünden bile barışmamanızı tavsiye ederim. Unutmayın ki evlenince hep hayatınızda olacaklar. Az görüşürüz deseniz bile hep bir yerden müdahil olmak durumunda kalacaklar. Annesi telefonla bile yetişip oğlum oğlum diyecek, belki babası hala borç ödetecek.
Kuzenimin evliliğinden örnek vereyim. Çok uzak oturuyorlar, eşinin ailesinin durumu iyi olmasına rağmen anne telefonla her şeyi uzaktan hallediyor, sürekli araba arıza yaptı para yok yolla oğlum, baban bu ay borç ödedi sıkıştık yolla oğlum diyor. Kuzenimin eşi de bir şey diyemeyip yolluyor sonra kayınvalidesi sabah kahvaltıyı ayrı kafede akşam yemeği ayrı lokanta da yiyor ama sorsan para yok! Evde hep para gönderme artık tartışması oluyor tabi.
Yıllarca sabrettim. Severek sabrettim zor da gelmedi. Gözüme dahi batmadı.Kurtulmuşsun. Allah sana, annene ,babana sağlıklı huzurlu ömür versin. Densizin ettiği lafa bak. Kimin nankör olduğu çıkmış ortaya. Yarın birgün döner 5 yılı çöpe atmayalım şudur budur diyerekten. At gitsin çöpe. Önümdeki hayatın mahvolacağına geride kalan 5 yıl çöpe gitsin.
Yo ben terkettim.Beş yıl çok bile dayanmışsın, yenisini bul mis gibi. İçin sıkılmadı mı bunun gibi birine katlanmaktan hiç, ayrılmak istemedin mi? Seni iyi ki terk etmiş; kendine kötülük, sana da büyük bir iyilik yapmış oldu.
çok çok haklısınız. Ve sizi çok takdir ettim. Böyle aklı başında insanları görmek çok güzel.="poyrazinmelegi, post: 52589114, member: 551394"]Edemezsin tabiki. Adam sıraladı resmen.
Sana hediye aldım, tatile gittik falan diye. Ayıp yani. E ben de sayayım o zaman
Ne büyük ayıp.
Margiiiim.Melegimi uzeni uzerim o kadarpoyrazinmelegi
Bana güç verdiniz, yol gösterdiniz.çok çok haklısınız. Ve sizi çok takdir ettim. Böyle aklı başında insanları görmek çok güzel.
Şimdi olsa dönüp suratına tükürürüm.Şık bir hareket olmuş. Ama babası sağlam bir iki lafı haketmiş.
Yanlış okumuşum pardon, o zaman tebrik ederim. Zaten oldukça kolay geçinilen birisin anladığım kadarıyla, bu uyumluluğun sayesinde seni takdir edecek pek çok sevgili adayı bulabilirsin. Nankörlük yapmış, seni hak etmiyor.Yo ben terkettim.
Benim bu konuşmalardan sonra midem almaz, haksızlığa da bilirsin gelemem dedim. Sana aşığım dedi ben istemiyorum dedim ben de. Çünkü yazdıkları yenilir yutulur değil. Yüzüme vurmaları falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?