Ben şok, ben iptal..

Di mi ben yine şok?

Bak sen şu işe. :)

Evlenmeden tatil hediye etti bana sağ olsun. Tektaş falan da. Resmî nikahım olmadığı için 5 yıllık sevgilimden kabul ettiğim şeyler ne ayıp ama!

1 aylık evli olsam neyse, 5 yıllık sevgiliyken kabul etmek ne büyük ayıp..
 
Edemezsin tabiki. Adam sıraladı resmen.

Sana hediye aldım, tatile gittik falan diye. Ayıp yani. E ben de sayayım o zaman

Ne büyük ayıp.
 
5 yıldır birlikte olduğu sevgilisine nankör deyip, yaptıklarını kafasına kakmaya çalışan bir erkek çok itici geldi bana. Siz onun zor zamanın yanındayken problem yoktu iyiydiniz ama durumu düzelince ufak bir laf sokmanız bile sizi nankör yaptı!

Ayrıca ailesi bu durumdan daha da vahim. Haddini bilmeyen bir baba. Size ne kadar hayırlı bir evlatsın sen deyip takdir etmek yerine dediği laflara bak. Kendi oğluna borç ödetirken çok bu iyi bir babaymış?

En sinir olduğum kayınvalide modeli de oğlum oğlumculardır. Sanki bir tek onun evladı var dünya da. Başkalarının ki evlat değil.

Sırf ailesi yüzünden bile barışmamanızı tavsiye ederim. Unutmayın ki evlenince hep hayatınızda olacaklar. Az görüşürüz deseniz bile hep bir yerden müdahil olmak durumunda kalacaklar. Annesi telefonla bile yetişip oğlum oğlum diyecek, belki babası hala borç ödetecek.

Kuzenimin evliliğinden örnek vereyim. Çok uzak oturuyorlar, eşinin ailesinin durumu iyi olmasına rağmen anne telefonla her şeyi uzaktan hallediyor, sürekli araba arıza yaptı para yok yolla oğlum, baban bu ay borç ödedi sıkıştık yolla oğlum diyor. Kuzenimin eşi de bir şey diyemeyip yolluyor sonra kayınvalidesi sabah kahvaltıyı ayrı kafede akşam yemeği ayrı lokanta da yiyor ama sorsan para yok! Evde hep para gönderme artık tartışması oluyor tabi.
 
Ayip demedim ki..

Adam ailesine yapiyorsa size de yapmis dedim..

Bu konuda laf etmemeliydiniz demek istedim..
O da ..sana da yapiyorum nankor..diyip olayi kavgaya dokmus ters tepmis yani.

Neyse o geri donecek siz de affedeceksiniz zaten..
 
Eğer saldıracak olsam ben konunun gelmesini bekleyemem. Ben biraz anlık yaşıyorum duygularımı içimde tutmuyorum. Yani o an konuşup çözmeyi tercih ediyorum.

Allah sana sabır versin. Umuyorum cennette en güzel yerdedir. İnsan tırnağına taş değse deliriyor. Diyorum ya, baba ayrı.

İnan şimdi ki aklım olsa başına yıkardım orayı. Çok savunmasız bir anımda yakaladı beni. Ameliyat için başka şehire gelecektim ve Allah'a emanet oluna gitmiştim, düşün. Ben ne diye gittim ne buldum. Zaten insanın kafası oluyor bir kazan.

Ya burda anlatmadığım çok şey var. Mesela yemek bile yemezdim aç olsam dahi. Çünkü parası yok bilirdim. Saçma ama su bile almazdım. Ailemin vaktinden çalıp onun ailesiyle vakit geçirmek durumunda kaldım hep. Onun için. Onun içindi.
 
Kaldı ki mesele bunlardan ibaret değil. Daha vahim boyutu vardır şurada anlatmaya utandığım. Bu kadar basit değil yani.

Aaa son anlattığınız örnek aynı onun ailesi. :)) Kızdığım nokta da bu. Sürekli geziyorlar, hiçbir lükslerinden geri kalmıyorlar. Benim babam nakilden sonra dahi çalışıyor okuyorum diye. Gerçekten ben kurtulmuşum galiba.
 
Kurtulmuşsun. Allah sana, annene ,babana sağlıklı huzurlu ömür versin. Densizin ettiği lafa bak. Kimin nankör olduğu çıkmış ortaya. Yarın birgün döner 5 yılı çöpe atmayalım şudur budur diyerekten. At gitsin çöpe. Önümdeki hayatın mahvolacağına geride kalan 5 yıl çöpe gitsin.
 
Yıllarca sabrettim. Severek sabrettim zor da gelmedi. Gözüme dahi batmadı.

Benim 5 yılım zaten çöp kadar değersiz geçmiş. Elde var sıfır.
 
Beş yıl çok bile dayanmışsın, yenisini bul mis gibi. İçin sıkılmadı mı bunun gibi birine katlanmaktan hiç, ayrılmak istemedin mi? Seni iyi ki terk etmiş; kendine kötülük, sana da büyük bir iyilik yapmış oldu.
 
Yo ben terkettim.

Benim bu konuşmalardan sonra midem almaz, haksızlığa da bilirsin gelemem dedim. Sana aşığım dedi ben istemiyorum dedim ben de. Çünkü yazdıkları yenilir yutulur değil. Yüzüme vurmaları falan.
 
="poyrazinmelegi, post: 52589114, member: 551394"]Edemezsin tabiki. Adam sıraladı resmen.

Sana hediye aldım, tatile gittik falan diye. Ayıp yani. E ben de sayayım o zaman

Ne büyük ayıp.
çok çok haklısınız. Ve sizi çok takdir ettim. Böyle aklı başında insanları görmek çok güzel.
 
Yanlış okumuşum pardon, o zaman tebrik ederim. Zaten oldukça kolay geçinilen birisin anladığım kadarıyla, bu uyumluluğun sayesinde seni takdir edecek pek çok sevgili adayı bulabilirsin. Nankörlük yapmış, seni hak etmiyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…