Annemi de yollamak istemiyor. Yükmüşüm onlar için. Anneme derseniz pasif bir kadın. Kardeşim dediğim insanların dediklerine mi yanayım. Evladımı pazartesi nereye bırakcama mı yanayım.Yuh ya insan yeğeni için nasıl böyle bir şey söyler?
Ben olsam ben de silerdim bir daha asla yüzüne bakmazdım sanırım. Anneniz sizin evinizde bakamaz mı?
İşten bir kaç gün izin alıp hemen kreş araştırsanız? Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama 1 yaşında alan kreşler var.Annemi de yollamak istemiyor. Yükmüşüm onlar için. Anneme derseniz pasif bir kadın. Kardeşim dediğim insanların dediklerine mi yanayım. Evladımı pazartesi nereye bırakcama mı yanayım.
Şu an için yok malesef eşimin tarafı ile ara kötü, bakmakta istemiolat zaten. Bakıcı deseniz bukadar kısa sürede kimi bulupta güvenebilirim ki ilk doğum yaptığım zaman bakıcı ayarlıcam dediğim de saçmalama bakıcıya nsl vericen diyen insanlar bunlarOnlara noluyomuş be. Terbiyesizler.
Küçücük bir çocuk için nasıl ölsün diye beddua edilir. Bir de bu çocuk yiğen.
Bosverin takmayın kafaya. Ama onlarla irtibatı kesin. Çocuğunuzu da asla o eve bırakmayın bir daha. Bırakabilecek başka biri bulamaz mısınız?
Aynen öyle, bana evladın kan kussun dien ablama inanın sen kan kus diyemedim, onun gibi vicdansız olamadımBaşıma gelen olaylar da ve böyle şeyleri okudukça yine diyorum ki ALLAHTAN başka dost veli kimse yok
İnşallah tek temennim oÜzülmeyin...Her bişiyin çaresi var.Bulursunuz birini inş.Bakıcıların elinde dayak yemiş olsa daha üzükürdünüz?Temiz birini bulursanız sorunsuz halederisiniz inş
Şu an için yok malesef eşimin tarafı ile ara kötü, bakmakta istemiolat zaten. Bakıcı deseniz bukadar kısa sürede kimi bulupta güvenebilirim ki ilk doğum yaptığım zaman bakıcı ayarlıcam dediğim de saçmalama bakıcıya nsl vericen diyen insanlar bunlar
Peki neden bu öfke , bu kin ? El kadar bebek ne yapıyormuş ki onlara?Aynen öyle, bana evladın kan kussun dien ablama inanın sen kan kus diyemedim, onun gibi vicdansız olamadım
Malesef ben utandıö onların yerine,nsl ağzından dökülebildi.tövbe yarabbim neler duyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?